CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: ZORRO5555

TBTMI & Nabilah Khan Not so Royal??

  [Copy link]
Post time 19-12-2016 04:59 PM | Show all posts
coco replied at 19-12-2016 11:54 AM
totally agree.... just sebab anak org kaya org cop dia classy.  kalau dia classy tak ada la dia sh ...

masa aku stalk fb dia dulu pun mmg terkejut, semua benda dia public kan. asalnya nk tgk pasal sophia khan sampai la melalut tgk fb dia.





Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 10:45 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Umur tbtmi baru 40 tahun rupanya.
Anak da besar2 mesti kawen awal b4
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2016 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
CrowneGlory replied at 18-12-2016 11:48 AM
Pernah ke classy bee khan ni...heran org kata dia classy...trashy adalah...pakaian pun ntah apa2 esp ...

Lagi satu  jangan lupa you "tersangat lah cantiknya!" Kompius I.

Dia pakai gaun kawen kemban tu dah strike off the classiness.

Class kalau dia pakai gaun kawen  macam Kate. Ni tak, gigih jugak nak tunjuk lurah & tetek besar (bertuah dia ada aset elok) tapi dia tak sedar ke terserlah bahu dan lengan sado? pastu bila bergambar mcm 'nak menyorok2' belakang orang supaya tak nampak giant sangat.

Classy lah sangat. Puji biar berbatas korang. Orang ada kelas tak gigih nak menunjuk2 kat soc med - this is the valid indicator of classiness.
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2016 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
mokcikKSKB replied at 19-12-2016 07:27 AM
Aku nk he he he jer...beekhan nampak classy sbb depa meluat ngan nedim teksi gangster dan nora miang ...

Macam bernas je kesimpulan mokcik - warga cari puji BK melangit 'classy, cantik yang amat, etc' sbb meluat ngan burung hantu dan boyfie gengsta. Tak ikhlas tau korang ni. Memuji sbb rasa benci.
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2016 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
GincuPurple replied at 20-12-2016 09:37 AM
Lagi satu  jangan lupa you "tersangat lah cantiknya!" Kompius I.

Dia pakai gaun kawen kemban t ...

Khennnn setuju...
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2016 10:45 AM | Show all posts
punya la nak tunjuk classy....sampai kan gigih tiap kali Christmas mesti nak sambut beria2 siap ngan lampu n gift.  OMG.
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2016 10:50 AM | Show all posts
alah tengah manis bergula dlm mood honey moon lagik, biar lah...

Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2016 12:27 PM | Show all posts
nakalsikit replied at 19-12-2016 02:25 PM
I follow dia drp zaman sebelum kawin dgn ttbmi. L3pas kawin i unfolo sebab ig dia busan gilerszz :zz ...

I dah lama unfollow. Sendu sangat IG sheols
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2016 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
BK ni kalo pegi majelis2 istana skrg nmpk okla cantik classy jah. Luar dr acara formal sheols jd diri sendiri balik seksi meksi. Meols xde masalah dgn life sheols lantak pi lah

Still meols rase bk ni ade kelas dia yg tersendiri walo social nak mamps. Lantak dia la nak post psl laki dia byk mana skalipun kt socmed dia. Org tu dah halal dh pn hub nya, kalo belum kawen dh beria dok bergesel menunjuk2 hub tu haaaa baru meols akan hencap sepuas hati

Kalo dah laki dia yg royal tu pn xkesah y bother. Xpaham meols. Tgk gmbr laki bini org kt ig diorg sendiri pn nak sakit hati
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2016 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Btw masa dah kahwin ni jah baru sheols tunjuk gmbr2 dia dgn tbtmi. Dedulu masa belum kawen mana ada pn. Jarang sgt nmpk kt ig sheols. Apetah lg gmbr tbtmi dgn anak dia dre, or vice versa. Kasik la chance org tu nak merasa bahagia bila dah berlaki baru ni

Zaman sheols ngan ex dlu toksah cakap la, masing2 tgh menggelegak panas kan harus xmalu nak tunjuk perangai xsenonoh tu. Bila dah jd mak budak ni nmpk ok la bee xde la nmpk sgt birah nya dok up gmbr bergesel2 dgn pakwe masa sblum kawen dlu. Xde la org pndg buruk sangat pd janda2 sebegini
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2016 01:16 PM | Show all posts
coco replied at 20-12-2016 10:45 AM
punya la nak tunjuk classy....sampai kan gigih tiap kali Christmas mesti nak sambut beria2 siap ngan ...

tapi kan bapa sheols ala2 terrorist taliban gitu jah kan? takde la nampak urban ke apa.
luaran bapa heshe sangat tak kena dengan the rest of the family gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2016 01:18 PM | Show all posts
nakalsikit replied at 19-12-2016 02:25 PM
I follow dia drp zaman sebelum kawin dgn ttbmi. L3pas kawin i unfolo sebab ig dia busan gilerszz :zz ...

akak pun pernah follow ig sheols kejap sbb nak tengok anak sheols jah sebenar nya... lama2 unfollow jah sebab sheols suka pose menyenget sokmo...lama2 boring la pula pose semua nak menyenget satu angle jah.
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2016 01:20 PM | Show all posts
kakasotong replied at 20-12-2016 12:46 PM
Btw masa dah kahwin ni jah baru sheols tunjuk gmbr2 dia dgn tbtmi. Dedulu masa belum kawen mana ada  ...

tapi side baik sheols akak nampak sheols motherly gitu dan baik dengan anak2 sedara dan jenis suka bebudak kot?
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2016 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Changa replied at 20-12-2016 01:20 PM
tapi side baik sheols akak nampak sheols motherly gitu dan baik dengan anak2 sedara dan jenis suka ...

Yes yg tu pn salah satu sbb nape meols suka nengok bk ni. Dgn dre anak sheols sendiri pn kemain dijaga dimanjakan. Kalo tgk masa sheols make up nikah tu pn keliling sheols penuh dgn bebudak jah. Thats why budak dre tu elok jah terjaga sbb sheols pn jenis melayan karenah bebudak kecik  
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2016 02:16 PM | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2016 03:48 PM | Show all posts
ok lah tuh orang tengah hepi2 marilah kita hepi2 jua
why nak kena sakit hati pula aigoooo
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-12-2016 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Iolss x nafikan yg Bee ni category prmpn yg gorgeous..tp,rasa mcm sayangnya bila dia buat newlywed hubby dia mcm tu..even though juz 4 fun..tp nmpk mcm oh my..not so royal
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2016 06:50 PM | Show all posts
Changa replied at 20-12-2016 01:16 PM
tapi kan bapa sheols ala2 terrorist taliban gitu jah kan? takde la nampak urban ke apa.
luaran ba ...

Bapa dia ahli tariqat Naqshabandi
Selalu buat majlis zikir kat rumah dia
Hubby kawan aku pun join tariqat ni
Bapa dia baik n humble katanya
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2016 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
GincuPurple replied at 20-12-2016 09:43 AM
Macam bernas je kesimpulan mokcik - warga cari puji BK melangit 'classy, cantik yang amat, etc' sb ...


Hahhaa... so true! Mende yg mmg terang2 not so classy pon dipuji puja sbb benci dgn the other side. Yuckssss sgt peel ...  

Very the thrashy lah... just like u said, CLASSY tu ala2 kate... takyah susah pyh nk tayang tetek sgtlah.. dah ler wedding day.. org plg igt apa pakaian u pakai on that day...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 02:48 PM GMT+8 , Processed in 0.085821 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list