Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
55914
View
380
Reply

Si cantik manis Raja Sarina Iskandar berhijab..

[Copy link]

Author: d_dalia    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-12-2016 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
vender replied at 7-12-2016 04:30 PM
Lawa tu subjektif chuols. Bagi iols kalau sorang pompuan tu dari keturunan yg baik dan hebat, berp ...

Yup..agree on that
Plus, tgk la circle of her frens...sume stok2 yg hebat dan lawa2..Alia Ishak pun kawan dia
Both anak org kaya
Tp x show off sana sini
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2016 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
vender replied at 7-12-2016 04:30 PM
Lawa tu subjektif chuols. Bagi iols kalau sorang pompuan tu dari keturunan yg baik dan hebat, berp ...

Memang subjektif tapi berlambak lagi warga marhaen lawa dari dia. Pada i dia rupa biasa biasa saja. Atas sebab dia royalty, ada yg pendapat dia luar biasa.Yg bagus tu tak dinafikanlah.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2016 07:40 PM | Show all posts
Lawa lah dr anak dara jdt..
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2016 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
lostfaith replied at 7-12-2016 07:31 PM
Memang subjektif tapi berlambak lagi warga marhaen lawa dari dia. Pada i dia rupa biasa biasa saja ...

Luar biasa lah bagi golongan royal.Kita nak cr yg boleh di adore oleh rakyat marhaen. Agak2 sapa lagi royal yg pure melayu yg bole dihighlight? Aku tak kenal  sgt
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2016 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila seorang royal humble n down to earth , automatik akan tersuka tanpa sengaja... teringat pulak kat his cousin arwah tunku jalil...royal yg mcm ni sangat rare...
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2016 10:35 AM | Show all posts
jangan la kata  lawa sbb dia royalties. klau bukan royalties pun manis je dia ni.. level of knowledge dia, attitude yg dia bawak tu tambah charismatic. pandai bawak diri dia ni. tak perlu nak join high socialite nampak aura dia as princess.  
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2016 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
fgsp replied at 7-12-2016 05:17 PM
i suka sangat sheols ni very down to earth. instastory sheols hencap followers yg duk kata shes pret ...

Gambo sheols yg pakai tudung makan tu dah disable komen..iols tak folo pulak instastory. Nape eh?
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2016 11:10 AM | Show all posts
vender replied at 7-12-2016 04:30 PM
Lawa tu subjektif chuols. Bagi iols kalau sorang pompuan tu dari keturunan yg baik dan hebat, berp ...

yer betul setuju sangat. cara pembawakan diri dia mcm raja zarith sofiah kan..
puteri raja yg terpelajar, manis, nampak baik hati, nampak mudah didekati, menjaga batas pergaulan..(itu lah yg sepatutnya ada pada seorang perempuan..apa lagi perempuan bergelar)..
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2016 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
vender replied at 8-12-2016 10:58 AM
Gambo sheols yg pakai tudung makan tu dah disable komen..iols tak folo pulak instastory. Nape eh?

sheols buat few instastories bgtau ada dpt comments n dms suka dgn 'the new you'. sheols hencap ckp 'the new me n the old me?"  mcm ummah kenal dia sgt then dia gelakkan ummah melayu yg value people from how they look.  
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2016 04:35 PM | Show all posts
raja sarina ni cucu Sultan kedah. bonda die tunku soraya kawen dengan anak sultan idris, yang skrg ni bergelar raja dihilir perak. bersepupu dengan TMJ dan adik beradik sebab Raja Zarith Sofiah ni adik beradik dengan ayah raja sarina
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2016 04:50 PM | Show all posts
miemiecha replied at 7-12-2016 03:06 PM
lorh, ni ke awek tg zain.. dedulu sebelum masuk porem cari, idok le kenal tunku zain, tapi rembes tg ...


Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2016 07:51 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 6-12-2016 07:42 PM
Suka dia ni sbb humble sgt2
Walau kaya tp idok le gigih show off kekayaan
Dia ni jauh lagi bagus d ...

keh33 kejam sis neh..iols antr org yg rase tunku aminah ni cantik la jgk..lps sis kate muke mcm kuda, trs i imagine n smp skrg xblh nk move on n masih terbayang2kan sisi kuda tu dgn muke sheols..
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2016 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Hessa replied at 8-12-2016 11:10 AM
yer betul setuju sangat. cara pembawakan diri dia mcm raja zarith sofiah kan..
puteri raja yg ter ...

Kan...tp sygnya anak rajazarith tu mcm kureng ja ..x leh blah hak lelaki pun nak tayang luggage lv..harap ciksom lah yg ikut raja zarith..
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2016 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
fgsp replied at 8-12-2016 11:15 AM
sheols buat few instastories bgtau ada dpt comments n dms suka dgn 'the new you'. sheols hencap ck ...

Setuju dgn apa yg kusarina ckp tuh..kalau aku pun bengang jugak org keep komen mcm dah biasa jumpa jah..

Tapi pulak bg aku patutnya dia diamkan aje benda tuh..yalah dia mesti tahu dulu dia free hair now dah bertudung.. People know her from her insta and blog, for sure org dah kenal dia mcm mana melalui penulisan dan gambar2 dia..hope dia tak cepat sentap mcm tunku aminah.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2016 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
hanisbunny replied at 8-12-2016 07:51 PM
keh33 kejam sis neh..iols antr org yg rase tunku aminah ni cantik la jgk..lps sis kate muke m ...

Ok jah cantik tunku aminah tu outstanding jah dia walaupun dia kecik muka kuda cenggitu  

Apakata chuols bayangkan achik marion, dia mmg betul2 sebijik kuda padi. At least tunku aminah x buat perangai tahi busuk hati kat org  
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2016 08:55 AM | Show all posts

gelak lah uols.. klau uols kat tempat iols msa tu, kompem kaget kejap, sbb kutuk anak ghajer as apek tongsan...
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2016 08:56 AM | Show all posts
newyork replied at 7-12-2016 07:40 PM
Lawa lah dr anak dara jdt..

haHAHAHAHAH...

selalu org puji je anak dara jdt ni..

gigih lah ootd,...
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2016 09:02 AM | Show all posts
Smlm Sarina did some discussion ttg penggunaan awak. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2016 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
vender replied at 8-12-2016 08:11 AM
Luar biasa lah bagi golongan royal.Kita nak cr yg boleh di adore oleh rakyat marhaen. Agak2 sapa l ...

Y nak kene adore ? Mohon penjelasan
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2016 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Cint@ replied at 7-12-2016 03:38 PM
so dia ni adik beradik dgn sheera iskandar (anak aznah hamid) ke?

satu bapak lain mak?

Sheera tu bapaknya org Kelantan.
Sarina ni bapaknya org perak...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085396s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list