Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
56207
View
380
Reply

Si cantik manis Raja Sarina Iskandar berhijab..

[Copy link]

Author: d_dalia    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 7-12-2016 03:19 PM | Show all posts
miemiecha replied at 7-12-2016 07:06 AM
lorh, ni ke awek tg zain.. dedulu sebelum masuk porem cari, idok le kenal tunku zain, tapi rembes tg ...

omg uols....sgt dramatik cerita uols ni

biar betul? alamakkkk.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-12-2016 03:26 PM | Show all posts
babydoll replied at 7-12-2016 07:04 AM
i yg baru baca satu post pon dah jatuh cinta dgn penulisan dia. apatah lagi u yg dah follow dia si ...

Yes..Uols baru baca satu post dah jatuh cinta dgn penulisan dia...Uols teruskan baca ya..Iols dah lama jatuh cinta dgn penulisan dia..Sgt inspiring...


Ini caption r.sarina masa 1st posting berhijab


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2016 03:28 PM | Show all posts
d_dalia replied at 7-12-2016 03:19 PM
omg uols....sgt dramatik cerita uols ni

biar betul? alamakkkk.....

sejak dari tu, iols teruk block nama heshe..
tapi steady lah, bila baca blik bab ku sarina ni, nampak nama ku zain, teruk teringat..

kan uols muka dia cam cina sepet versi kemas kan..


i vote for theols berdua.. pompom iols men kat tepi..

sambil nyerit lahiriah, nages batiniah...

oh abam ku zain..

hahahhahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2016 03:30 PM | Show all posts
I tak follow Sarina kat ig. tp  selalu nmpk gmbr dia keluar kt explore tu. Recently dia pergi vacay mana tah, cntik2 gmbr dia ambil. And yes, dia cantik, iras muka dia melayu klasik.

Kalau dia dgn TZ, I approve! hehe

*haah laa mcm muka nabila kakak lopak sikit
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2016 03:37 PM | Show all posts
iolls suke sheolls pny skin complexions..
sangat2 asian and flawless!!!!
iolls nk kulit mcm tu please..
sweet milk chocolate gitew kulitnyee..
sukeeelahhh
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2016 03:38 PM | Show all posts
so dia ni adik beradik dgn sheera iskandar (anak aznah hamid) ke?

satu bapak lain mak?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-12-2016 03:44 PM | Show all posts
miemiecha replied at 7-12-2016 07:28 AM
sejak dari tu, iols teruk block nama heshe..
tapi steady lah, bila baca blik bab ku sarina ni, na ...

hahaha..block terus ek... mujur lah kekanda zain cool je..

kann? iols pun approve je raja sarina dan kekanda zain
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-12-2016 03:45 PM | Show all posts
syitaeyqa replied at 7-12-2016 07:30 AM
I tak follow Sarina kat ig. tp  selalu nmpk gmbr dia keluar kt explore tu. Recently dia pergi vacay  ...

muka dia mcm kita tgk terus sejuk..bukan muka yg kasar...

yes..mcm muka nabila kakak lopa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-12-2016 03:47 PM | Show all posts
intnjuliet replied at 7-12-2016 07:37 AM
iolls suke sheolls pny skin complexions..
sangat2 asian and flawless!!!!
iolls nk kulit mcm tu ple ...

kann? sgt2 asian dan flawless...adore sgt
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-12-2016 03:47 PM | Show all posts
Cint@ replied at 7-12-2016 07:38 AM
so dia ni adik beradik dgn sheera iskandar (anak aznah hamid) ke?

satu bapak lain mak?

bukan rasanya..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-12-2016 03:49 PM | Show all posts
comel je sheols dgn dp terbaru...





This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2016 03:51 PM | Show all posts
d_dalia replied at 7-12-2016 03:44 PM
hahaha..block terus ek... mujur lah kekanda zain cool je..

kann? iols pun approve je  ...

mau nya idak, dah ngutuk..
anak ghajer lak tu, mujur heshe baek..

bila nak langsung, mohon g ketuk tg zain, suh lekaih sikit..

hahahahahhaha...
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2016 03:51 PM | Show all posts
d_dalia replied at 7-12-2016 07:47 AM
kann? sgt2 asian dan flawless...adore sgt


Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2016 03:59 PM | Show all posts
Cint@ replied at 7-12-2016 03:38 PM
so dia ni adik beradik dgn sheera iskandar (anak aznah hamid) ke?

satu bapak lain mak?

I terus google bila baca ur komen. haha. Hasilnya, bukan adik beradik. Ayah Sarina ni dr Perak. Ayah Sheera pulak kelantan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-12-2016 04:09 PM | Show all posts
miemiecha replied at 7-12-2016 07:51 AM
mau nya idak, dah ngutuk..
anak ghajer lak tu, mujur heshe baek..

iols cari2 gak pic kekanda zain dgn raja sarina..alaaa tak jumpa..dulu ada
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2016 04:17 PM | Show all posts
d_dalia replied at 7-12-2016 04:09 PM
iols cari2 gak pic kekanda zain dgn raja sarina..alaaa tak jumpa..dulu ada

haaa.... nnt try carik
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2016 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
lostfaith replied at 7-12-2016 12:25 AM
Lawa sgt ke? Biasa.biasa jer.

Lawa tu subjektif chuols. Bagi iols kalau sorang pompuan tu dari keturunan yg baik dan hebat, berpelajaran, tak show off sana sini, berpakaian sopan, mempunyai tahap pemikiran yg boleh dihormati dlm penulisan dia, bg iols dah cantik sgt dah.lgpun dia ni muka malay klasik jgnla expect sama mcm diana danielle.

Dia boleh je choose jadi someone like tunku aminah ootd xyh study sbb duit harta byk hari2 pi slimming centre, jadi artis insta pakai seksi mcm artis lain pi clubbing bagai tapi she is not choosing that.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2016 04:30 PM | Show all posts
cntik jgk ha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-12-2016 04:40 PM | Show all posts
vender replied at 7-12-2016 08:30 AM
Lawa tu subjektif chuols. Bagi iols kalau sorang pompuan tu dari keturunan yg baik dan hebat, berp ...

indeed...
setuju sgt...
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2016 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
i suka sangat sheols ni very down to earth. instastory sheols hencap followers yg duk kata shes prettier with hijab. she took it as insult hokeh. rasain ummah melayu dihencap secara terangan gicu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.083156s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list