Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
56050
View
380
Reply

Si cantik manis Raja Sarina Iskandar berhijab..

[Copy link]

Author: d_dalia    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-7-2017 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 6-12-2016 07:42 PM
Suka dia ni sbb humble sgt2
Walau kaya tp idok le gigih show off kekayaan
Dia ni jauh lagi bagus d ...

Hahahahahaha kan tunku aminah tu muka dia so so but dia classy lah well princess kan money necessary nak jd classy kehkeh
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2017 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
She mmg ada talent writing betul
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2018 12:16 PM | Show all posts
vender replied at 7-12-2016 04:30 PM
Lawa tu subjektif chuols. Bagi iols kalau sorang pompuan tu dari keturunan yg baik dan hebat, berp ...

i setuju wpun dah setahun post chuols nih
suka tengok dia.. anak2 raja yang kelihatan tak tipikal partay, seksi, kwn2 ngan geng socialite etc etc
penulisan or posting kat ig dia pun very inspiring..

Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2018 07:41 AM | Show all posts
masa almarhum agong aka sultan kedah dulu jd YDPA banyak gak dia share gambar sbb masa tu dia kat Mesia kot. lepas dia resign dr sokkabar tu dia mcm byk merantau ke negara2 luar tgk senibina islam ke camtu kan.

ayahanda kerabat perak, bonda kerabat kedah
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2018 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Sukanyaa tgok raja sarina ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2019 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Update lain Raja Sarina ada tak...suka tgk dia...
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2019 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
iminidin replied at 27-7-2019 02:24 PM
Update lain Raja Sarina ada tak...suka tgk dia...

Rasanya sheols tak sihat. Tp boleh baca latest post kat blog sheols.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2019 07:44 PM | Show all posts

wah terinspirasi aku baca blog dia ni. diua keep posting at least once a week
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2019 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
bila lah tunku zain nak meminang raja sarina ni...lambat sgtt
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Fuhhhh!! Selesai baca
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 02:19 AM From the mobile phone | Show all posts
febreze replied at 27-7-2019 09:16 PM
bila lah tunku zain nak meminang raja sarina ni...lambat sgtt

Mmg comfirm ke tunku zain dgn raja sarina? Wahh iols restu. Princess cantik,  baik budi pekerti & 100% royal blood sesuai dgn prince yg sekufu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 07:04 PM | Show all posts
kembangbunga replied at 28-7-2019 02:19 AM
Mmg comfirm ke tunku zain dgn raja sarina? Wahh iols restu. Princess cantik,  baik budi pekerti &  ...

rasa mcm tak je. nampak raja sarina mcm membawa diri je. anak raja malaysia mana nak kawen royal blood dah zaman sekarang. nak kawen omputeh blood jek.

Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
zennaya replied at 28-7-2019 07:04 PM
rasa mcm tak je. nampak raja sarina mcm membawa diri je. anak raja malaysia mana nak kawen royal b ...

Kannn.. sibuk sgt nk kejar omputeh.. tak paham betul
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2019 09:33 AM | Show all posts
cantiknya sheols
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2019 11:08 AM | Show all posts
cantik org nya..kira beauty with brain..sbb ada je anak kerabat cantik tapi kosong..
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2019 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
kembangbunga replied at 28-7-2019 02:19 AM
Mmg comfirm ke tunku zain dgn raja sarina? Wahh iols restu. Princess cantik,  baik budi pekerti &  ...

Betul tu.. Syg Raja Sarina ni klau kahwin rkyt marhaen.. Biarlah kahwin ngn dgn future king.. Brulah bngga ada rpa akn dtg yg full package..
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2019 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
zennaya replied at 28-7-2019 07:04 PM
rasa mcm tak je. nampak raja sarina mcm membawa diri je. anak raja malaysia mana nak kawen royal b ...

Kahwin ngn org asing pun shady background..taknak lah nk sembah ratu kat org asing lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2019 02:50 PM | Show all posts
Yaaa, Raja Sarina ni memang bagus.
Full package pendek kata.

Tapi, memang kerabat diraja Perak bijak lain macam kan?
Even Sultanah Johor adalah seorang wanita yang bijak.
Tapi anak-anaknya tak ikut pulak maknya belajar sehingga ke Oxford .

Raja Sarina ni antara puteri yang fasih cakap Bahasa Melayu.
Ini pendapat peribadi aku ya,
Aku rasa kalau puteri atau putera Malaysia ni,
Yang paling penting ialah fasih berbahasa Melayu.


Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2019 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
dang_anom replied at 7-10-2019 02:50 PM
Yaaa, Raja Sarina ni memang bagus.
Full package pendek kata.


Tulah pelik anak2 dia tak ikut sambung belajar jyga pelikk aku huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmm teringin nk tgk pic sarina n zain...puas gugel  xjmpa pun...sape ade sharela
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.077577s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list