Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
3073
View
35
Reply

WESTWORLD HBO SERIES

[Copy link]

Author: eclipse       Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-10-2016 01:16 PM | Show all posts |Read mode
Edited by eddlisa_uyuk at 3-7-2018 07:24 AM

ww.jpg
http://www.imdb.com/title/tt0475784/

Sekarang dah ep. 5. Sapa ada tengok cerita nih.. Konsep adult Park yang di diami android.  

Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2016 05:26 AM | Show all posts
dah tengok pilot episode je...
cite pasal org kaya buat robot menyerupai manusia, lepas tu masuk dalam 'park' utk tembak robot tu...
tak suka boleh ulang balik 'game' tu...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-10-2016 01:20 PM | Show all posts
Dah tgk sampai ep.3..macam bosan sebab terlalu byk adegan tembak menembak, half nudity tp mysterious who is man in black yg keep coming back every scene...
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2016 02:01 PM | Show all posts
iols tgk sampai ep.4 jah. mula2 nampak mcm best.
tapi bila dah masuk ep.4 dah boring pulak.
dia drag panjang sangat, flash back yg never ending i rasa.
skrg tgh cari ketabahan nak sambung ep.5 dan 6.

ingatkan bole wow mcm GOT, sementara tunggu Winter Is Coming.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2016 09:53 AM | Show all posts
bagi aku citer ni best jer. 4 episod pertama lebih kepada pengenalan kepada westworld. episode 5 ke atas cerita dia dah mula berkembang.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2016 04:41 PM | Show all posts
I pun layan jah series ni. I nak tau apa yang sebenarnya Arnold tinggalkan dalam park tu.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2016 04:55 PM | Show all posts
semalam dah episode 9. nextweek finale.
menguji minda crita ni smpai dh xtau sapa org sapa host. mna reality, mna yg fiction.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2016 11:10 AM | Show all posts
Man in black ni siapa exactly? One of the board members ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2016 12:58 PM | Show all posts
vanillaninja replied at 1-12-2016 11:10 AM
Man in black ni siapa exactly? One of the board members ke?

a'a. dia one of the board.
charlotte tu approach dia mtk vote buang ford.
rsnya ford tu lg terer dr smua.
ntah2 staff dlm tu mostly host.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-12-2016 12:30 PM | Show all posts
aryyan replied at 3-12-2016 12:58 PM
a'a. dia one of the board.
charlotte tu approach dia mtk vote buang ford.
rsnya ford tu lg terer ...

teetttt...yesssza..tak sangka bernard tu host. kesian teressa jadik mangsa walaupun mulanya aku mmg tak berapa gemar pompuan tu

Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2016 09:12 AM | Show all posts
aryyan replied at 3-12-2016 12:58 PM
a'a. dia one of the board.
charlotte tu approach dia mtk vote buang ford.
rsnya ford tu lg terer ...

OMG man in black tu William rupanya. Tak sangka sungguh. I tak sabar nak tunggu 2nd season ni!
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2016 09:36 AM | Show all posts
vanillaninja replied at 6-12-2016 09:12 AM
OMG man in black tu William rupanya. Tak sangka sungguh. I tak sabar nak tunggu 2nd season ni! {:1 ...

kan. aku dh mmg bharap william tu tlg dolares. xsangka william tu jd jahat jugak.
crita ni byk time lapse kot. ponin dh tgk. rewind forward smua ada.\
lepas ni kt themepark tu smua host, sapa yg nk control depa?
waaahhh. xsabaqnya season2.

Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2016 09:50 AM | Show all posts
aryyan replied at 6-12-2016 09:36 AM
kan. aku dh mmg bharap william tu tlg dolares. xsangka william tu jd jahat jugak.
crita ni byk ti ...

Dolores? Since Dolores tu Wyatt sebenarnya. Next season apparently 2018 baru keluar weh. Lamanya nak tunggu.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2016 12:40 PM | Show all posts
vanillaninja replied at 6-12-2016 09:50 AM
Dolores? Since Dolores tu Wyatt sebenarnya. Next season apparently 2018 baru keluar weh. Lamanya n ...

adoi. lamanya nk tunggu.
btw maeve tu plak, sapa yg programme kan storyline dia.
kan si bernard tu cakap ada org dh settingkan behaviour dia.
adakah ford?
keciannya jd host ni, depa dok ingt depa ni org betoi rupanya smuanya dusta.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2016 03:25 PM | Show all posts
aryyan replied at 6-12-2016 12:40 PM
adoi. lamanya nk tunggu.
btw maeve tu plak, sapa yg programme kan storyline dia.
kan si bernard  ...

Eh kejap. Yang set kan Dolores untuk bunuh si Ford ni siapa? Ford sendiri kan? Ford ni on suicidal mission ke. Confused pulak. Yang Maeve tu could be Ford. Silap2 Arnold sebelum dia mati managed to create 1 code untuk overwrite Maeve punya mind
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2016 12:02 PM | Show all posts
vanillaninja replied at 6-12-2016 03:25 PM
Eh kejap. Yang set kan Dolores untuk bunuh si Ford ni siapa? Ford sendiri kan? Ford ni on suicidal ...

maybe ford kot. tp maybe jugak arnold ada back up code yg buat dolores jd cmtu if she's been trigger.
ish. apa jd crita ni dh dewa arnold n dewa ford dh mati.

Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2016 12:10 PM | Show all posts
aryyan replied at 7-12-2016 12:02 PM
maybe ford kot. tp maybe jugak arnold ada back up code yg buat dolores jd cmtu if she's been trigg ...

Masa Maeve jalan2 nak escape tu, perasan tak ada macam Asian punya hosts tengah lawan pedang ke apa entah. Season 2 nanti theme park ni mesti makin besar and makin banyak characters.
Cite ni awal2 memang bosan sebab asyik playback but once kita dah follow rasa best pulak
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2016 12:30 PM | Show all posts
vanillaninja replied at 7-12-2016 12:10 PM
Masa Maeve jalan2 nak escape tu, perasan tak ada macam Asian punya hosts tengah lawan pedang ke ap ...

tu ala2 jepun ke china punya warrior kan.
menakotkan kot.
masa last part william tua kena tembak pn, host2 yg beratuq tu pn nmpk creepy.
lepasni agknya cita survival of host2 yg civilise ngn yg tak bertamadun.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2016 03:32 PM | Show all posts
dengar kabor 2018 baru ada season 2. Lamanya.
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2017 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Bogel byk citer ni.prince of caspian pon bogel.hensem.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.089860s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list