Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5752
View
8
Reply

kebaya Nyonya Sulam Tangan

[Copy link]

Author: starstrucked       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-10-2016 01:56 PM | Show all posts |Read mode
Siapa tahu dekat mana ada custom made kebanya nonya sulam tangan?For the time being slalu buat di amcorp mall, jahitan kemas & sulaman sgt cantik, tapi harga sgt mahal!
kalau boleh nk recce kedai lain yang affordable sikit












_______________________________________
Dont click HERE

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2016 03:13 PM | Show all posts
kat amcorp mall tu kedai apa..?

mahal tu berapa ye.>?
sbb x pernah tahu ada kedai sulam tgn kat sini...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-10-2016 01:12 PM | Show all posts
Ang Eng Embroidery
Slalu buat 1 set dalam RM1000...sulam xde lah tebal sangat pun







___________________________________________________
Dont click HERE
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2016 04:48 PM | Show all posts
Bespoke sulam... <3
kedai yang kita tahu buat custom made Kebaya Nyonya ni, terletak di Singapura.. jauh kan..





Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2016 04:52 PM | Show all posts
sulam secara manual guna mesin jahit ni juga dikenali sebagai sulam ayak..




Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Thanks for info
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2017 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
starstrucked replied at 26-10-2016 01:56 PM
Siapa tahu dekat mana ada custom made kebanya nonya sulam tangan?For the time being slalu buat di am ...

Cantiknyaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2017 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Bandar melaka pun ada tapi expensive
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2017 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by putu at 1-8-2017 01:52 PM

Di instagram izzkebaya ad jual kebaya nyonya gak. Harga RM200 lebih untuk 1 set

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079792s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list