Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
14739
View
117
Reply

suami kuat seks

[Copy link]

Author: delimabatu       Show all posts   Read mode

Post time 4-10-2016 05:10 PM | Show all posts

Manak confident hang dan cobbler takda masalah handling.....by the time being handed over to either of you ...............he should be mellowed.....

Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2016 05:11 PM | Show all posts
Is he a drug addict??? You better check.....


Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2016 05:12 PM | Show all posts
bidacool replied at 4-10-2016 05:03 PM
2 hari sekali maknanya kurang lebih seminggu 3 kali... apa benda yg peliknya?

Hang Ada nampak robin kah???? Atau Dia Tengah sembunyik disebalik thread ini????


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-10-2016 05:15 PM | Show all posts
i kenal husband i...dia tak pernah ambik dadah...
dia juga seorang yang penyayang pada pandangan mata i....
cuma itu lah....i tak boleh nak ikut rentak keinginan sek dia
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2016 05:17 PM | Show all posts
Emperor95 replied at 4-10-2016 04:50 PM
Situasi yang menarik. Boleh minta sedikit petua.

Kena tunggu truli masuk thread ini...Petua Dia simple...takda Petua pun sebenarnya ..tadah jerk......kerana falsapahnya..tidak Ada size Yang Akan buat Dia penat...sebab Dia dah tak boleh nak rasa.......Tak boleh nak rasa melecet...sebab setiap apa Yang masuk Akan terus tenggelam...circular inner muscular gripnya dah hilang















Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2016 05:19 PM | Show all posts
delimabatu replied at 4-10-2016 05:15 PM
i kenal husband i...dia tak pernah ambik dadah...
dia juga seorang yang penyayang pada pandangan ma ...

pedulikan komen sampah kt atas tu...
org mcmtu tak layakpun nk bagi komen

Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2016 05:21 PM | Show all posts
delimabatu replied at 4-10-2016 05:15 PM
i kenal husband i...dia tak pernah ambik dadah...
dia juga seorang yang penyayang pada pandangan ma ...

Hang boleh pm truli.....she is available...good rate... .........untuk tabung turkey nya.......




Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2016 05:24 PM | Show all posts
zulka replied at 4-10-2016 03:17 PM
1. busukkan diri
2.pakai serabai serabai sket
3. kalau duk umah, takyah nk lawa2

perrrggghhhhhhhhh...komen paling layak sekali.....



Harbammmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2016 05:28 PM | Show all posts
zulka replied at 4-10-2016 04:51 PM
7 taun consider baru la..korang ni
aku yg dah 11 taun kawin pun rasa mcm baru bulan lepas kawin

Yelah celup macam Ayam...5 saat dah game......mana Tak senantiasa baru......








Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2016 05:31 PM | Show all posts
sebu replied at 4-10-2016 04:29 PM
Ya amp kak  suami kamu ada pakai apa2 ilmu ke

Ilmu 5 saat game.....bini taknak aibkan suami...tuh Yang sebut...suami kuat sex.....anyway isteri bukan sebab penat melecet...penat nak bogelkan diri lagi lama Dari suaminya game over.......


Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2016 05:35 PM | Show all posts
salah baca rupanya.. ingatkan sehari nak 2 kali..
rupanya 2 hari sekali
2 hari sekali tu consider ok la kot..
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2016 05:36 PM | Show all posts
oooo 2 hari sekali ok ahhh..
aku mula2 baca mcm 2 kali sehari... dengggg

sorry TT..
aku kalau boleh pun nak gak 2-3 hari sekali.. tapi laki bini keje..
kengkadang penat.. kengkadang anak2 kacau daun..
dapat seminggu dua kali pun dah kira baik..

Oklah tu TT.. tadah aje ahh... unless kalau sekali main 2-3 jam..
l
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2016 05:39 PM | Show all posts
untung la 2 hari sekali, aku dgn bini aku pun nk dpt semiggu skli pun payah, badan penat, ank tido lewat..haahahah....

dulu hang sama mcm isteri aku, n then lelaki kena la pandai tackle bini, ini masalah badan penat n jiwa penat seharian...cer tgk selam diri tu cari jwapannya....
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2016 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sebu at 4-10-2016 06:05 PM
delimabatu replied at 4-10-2016 05:09 PM
bila baca komen kawan kawan kat atas menggambarkan seolah olah pelik...
maknanya i la yang tak kuat ...


Abis kamu nak yang macam mana kak? Sampai terpaksa buka thread minta bantuan kawan2 ni.. Dah berbincang dengan suami ke yang kamu X suka?
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2016 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
mannaklagi replied at 4-10-2016 05:31 PM
Ilmu 5 saat game.....bini taknak aibkan suami...tuh Yang sebut...suami kuat sex.....anyway isteri  ...

Salah satu masalah rumahtanggala ...kamu ni manak   
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-10-2016 05:55 PM | Show all posts
kadang2 rasa bersalah pun ada. biasanya kalau aku tak bagi suami aku pasti akan tidur kat ruang tamu.bila aku tanya kenapa tidur kat ruang tamu dia cakap kalau tidur skali dia tak bleh tido...biasanya pepagi sblm dia gi keja aku mesti mintak maap...
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2016 06:01 PM | Show all posts
bidacool replied at 4-10-2016 05:03 PM
2 hari sekali maknanya kurang lebih seminggu 3 kali... apa benda yg peliknya?

2 hari sekali ok lah tu....klu 2 kali sehari....x pun hari2 mau...lagi penat ko kak...
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2016 06:04 PM | Show all posts
seri_mawr replied at 4-10-2016 06:01 PM
2 hari sekali ok lah tu....klu 2 kali sehari....x pun hari2 mau...lagi penat ko kak...

tt Nee ngengada jerk......Datin Datin kat dalam board FD...mana nak kena kuar kerja, uruskan anak, masak, kemas rumah...takda bibik...sekali sehari pun steady jerk...
Kan??

Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2016 06:07 PM | Show all posts
mannaklagi replied at 4-10-2016 06:04 PM
tt Nee ngengada jerk......Datin Datin kat dalam board FD...mana nak kena kuar kerja, uruskan anak, ...

hang pi jauh2...semak je la...

org nak discuss nyibuk je tau...

normal la klu nak 2 hari sekali...org tak bg TT ni x rasa susah hati...
maybe TT yg kena cari supplement...nak uruskan 3 org anak klu kecik2 mmg penat...


Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2016 06:08 PM | Show all posts
sebu replied at 4-10-2016 05:54 PM
Salah satu masalah rumahtanggala ...kamu ni manak

Dah sampai bab memantat dgn laki sendirik pun jadik masalah untuk orang lain  Bantu?? Lagi baik terus panggil siapa Yang Sudi tolong mantatkan dgn lakinya...Kan????



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.084845s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list