Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
103791
View
815
Reply

Cik Puan Azrinaz Mazhar Hakim Selamat Berijab Kabul Dengan Pilihan Hati ~ TAHNIAH!

[Copy link]

Author: akusukaq    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 4-10-2016 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Carlalisk replied at 3-10-2016 11:55 PM
Banyak pulak typo i. Takpela harap u pham2 jela er. Hahahaha. Anyway syg laaa cse i suke je tgk ig ...

No worries ok je. Ada sebab lah tu kot. Sebab setakat sound menyesound ni i penah nampak dia melaser balik. Something happened kot. Only she knows
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2016 10:06 AM | Show all posts
baru terhegeh2 tau ig AMH hilang
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2016 01:15 PM | Show all posts
sibuk kawin dgn wok doyok kot?
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2016 01:28 PM | Show all posts
KimoraHakim replied at 4-10-2016 01:15 PM
sibuk kawin dgn wok doyok kot?

tak. kalau ada mesti aku dah tau. huhuhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2016 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 4-10-2016 01:28 PM
tak. kalau ada mesti aku dah tau. huhuhuhu

Amboi kau mesti geng clan diaorang kan   
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2016 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Cik Puannnnnn i is suka tgk IG you. Pls come back
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2016 01:58 PM | Show all posts

Syariah Compliant Le Sangat

KakNing replied at 30-9-2016 07:24 AM
macam ada terbaca Sultan Brunei ada lawatan ke KL dalam masa terdekat...mungkin ada syarat kot, klu  ...

Kat forum sebelah ade cerite yang dia dok kat Chanel show sampe abih maghrib baru blah..  Pi tanye si tukang cerite.  Usah tanye aku pulak.

Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2016 02:01 PM | Show all posts
samisfar replied at 4-10-2016 01:51 PM
Amboi kau mesti geng clan diaorang kan

taklah..nanti ada orang akan sampaikan pada aku (walau aku tak tanya pun). koser aku nak tanya
tunang or risik aku pun tak tanya. cuma orang tu tetiba out of nowhere kata kat aku, jadi nak kawin (news masa bulan puasa kata jadi nak kawin - tapi tak sebut bila). aku ingat tak serius/main2. tup tup berita keluar (tunang) , walau empunya badan kata "merapik".

ni ig dia hilang, lagilah aku tak tanya. kalau orang tu terlepas cakap , aku kecek lah nanti
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2016 03:16 PM | Show all posts

Gambor Lama Up Balik

akusukaq replied at 30-9-2016 01:20 AM
Tatau.  Tapi any father pon takkan tak 'terkesima' kalo yang nak overtake jande AND anak pompuan dia ...

https://www.instagram.com/p/xIpyqcFTDM/
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2016 04:43 PM | Show all posts
aduhhh....dah baca from page 1 sampai last page ni i still tak faham...apakah ceritanya...sape tu OKT?
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2016 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Anaknya ada kat malaysia
I want ur update azrinazzz
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2016 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
speku jgn xspeku
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2016 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Private ig amh_2439 (xpasti nombo )
Pun dah x de...jeng heng jengggg
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2016 01:04 AM | Show all posts
HoneyManjer replied at 4-10-2016 10:33 PM
Private ig amh_2439 (xpasti nombo )  
Pun dah x de...jeng heng jengggg

2309
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2016 04:27 AM | Show all posts
tetiba je after birthday celebration dia..IG semua hilang..hmm kebetulan SB and anak2 dia ada KL skrg... strict juga ya kena delete semua hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2016 09:37 AM | Show all posts
babysolaris replied at 5-10-2016 04:27 AM
tetiba je after birthday celebration dia..IG semua hilang..hmm kebetulan SB and anak2 dia ada KL skr ...

i dont see the connection there tho' .... not the 1st time SB gi KL/Semenanjung eversince drg cerai....
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2016 12:13 AM | Show all posts
Syazzy replied at 5-10-2016 09:37 AM
i dont see the connection there tho' .... not the 1st time SB gi KL/Semenanjung eversince drg cera ...

but lately kan kencang sikit updtenya..hehe takpala maybe ni kehadiran besaran..heheh..
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2016 10:31 AM | Show all posts
babysolaris replied at 5-10-2016 04:27 AM
tetiba je after birthday celebration dia..IG semua hilang..hmm kebetulan SB and anak2 dia ada KL skr ...

ssh gak ye kalo penah kawin ngan kerabat kaya mcm ni
smpi kne delete segala
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2016 05:08 PM | Show all posts
guesswho09 replied at 30-9-2016 01:05 PM
ada la tu sebabnya
tak da maknanya dia nk delete
sebab nk privacy he hapa

akak syak soltan brunei nak remarry dengan sheols??
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2016 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Changa replied at 6-10-2016 05:08 PM
akak syak soltan brunei nak remarry dengan sheols??

Bgus la..kesian anak2..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.083226s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list