Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
103840
View
815
Reply

Cik Puan Azrinaz Mazhar Hakim Selamat Berijab Kabul Dengan Pilihan Hati ~ TAHNIAH!

[Copy link]

Author: akusukaq    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 1-10-2016 06:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Takan la pasal faisal lahanat tu terus g delete ig...besar betul pengaruh lahanat tu sampai org nk kena delete ig..tp kalau delete pasal baru sedar ko pun mak janda sama dgn EH lps x sedar diri g sokong naza clan sialan tu sebelum ni...selayaknya ko delete..dahla mcm kaya tp maintain pprt
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2016 08:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Posh67 replied at 1-10-2016 03:43 AM
I think tak delete. Tukar nama saja. Maybe she need some privacy...

Nama masih sama..pic jer smua delete dh..
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2016 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Jangan lah terlalu mengidola kan seseorang manusia tu

Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2016 10:17 AM | Show all posts
CrowneGlory replied at 1-10-2016 06:34 AM
Takan la pasal faisal lahanat tu terus g delete ig...besar betul pengaruh lahanat tu sampai org nk k ...

aiikk? dia sokong pesal ke?
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2016 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Nape eh dia ni aku tgk ramai yg menghimpit sb duit / ex somebody ja not becoz her herself..
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2016 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Ke dah kena warning ngan brunei royals..dia ni cm culture shocked pun ada lps bebas dr SB.
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2016 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya ank pompuan dia yg kecik tu pun jauh lg classy dan sopan dr maknya..malu kat ank la wehhh
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2016 03:05 PM | Show all posts

Ape Pasal Nak Delete Pasal Caveman Tu?

CrowneGlory replied at 1-10-2016 06:34 AM
Takan la pasal faisal lahanat tu terus g delete ig...besar betul pengaruh lahanat tu sampai org nk k ...

Throwback balik part tarek rambut bini tu, maka aku anugerahkan gelaran 'caveman'.

Mana pegi gambor Wak Doyok upload sempena birthday dia aritu?

Fishy betol le.
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2016 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Patutlah dah x ada....
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2016 11:44 PM | Show all posts
bieya1 replied at 1-10-2016 08:07 AM
Nama masih sama..pic jer smua delete dh..

Sorry. It was her private IG tu yang dah tukar nama
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2016 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Nham22 at 2-10-2016 02:54 PM

I cume.nak cakap..die masak sambal udang n telur puyuh tu portion untuk belacan mcm byk jah... eh byk jugak die letak belacan...


Kesian pulak dgn die.. anak2 jauh... suami xdak... IG kene tutup..apelah life yg die ade..
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2016 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
kesian.. sdr pun terpisah dr anak ko.. mengharap belas ehsan SB sibuk nak sokong lucifer..
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2016 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa dia komen cita pls tnk u
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-10-2016 04:17 PM | Show all posts
Edited by akusukaq at 2-10-2016 08:20 AM
vazzdiva replied at 2-10-2016 07:01 AM
kesian.. sdr pun terpisah dr anak ko.. mengharap belas ehsan SB sibuk nak sokong lucifer..

Kot Berlinetta tu dia beli dengan dorang kot..  Maka musti la nak buddy2 dengan saudagar kete peveret dia..  Bukan cam kita lepeh beli Kancey teros nama apek tukang jual tu pon kita tak hadap nak ingat.  Ngeh3..

Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2016 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Jenuh cari tred ni. Terhumban ke sini rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2016 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 2-10-2016 02:53 PM
I cume.nak cakap..die masak sambal udang n telur puyuh tu portion untuk belacan mcm byk jah... eh by ...

Aku ingat tu gula melaka
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2016 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 2-10-2016 08:20 PM
Aku ingat tu gula melaka

Bukan itu belacan tp byklah die taruk... terkezutttttt i ..
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2016 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 2-10-2016 11:07 PM
Bukan itu belacan tp byklah die taruk... terkezutttttt i ..

Igt aku sorg Je terkezuttt smpai gatal2 hidung aku tgk  
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2016 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by munchkin at 2-10-2016 11:14 PM
Nham22 replied at 2-10-2016 11:07 PM
Bukan itu belacan tp byklah die taruk... terkezutttttt i ..


Kalau belacan tak tau kata apa.   ada ke oranh masak letak belacan sebongkah (  banyak).   itulah i ingat gula melaka. Tapi tak logik. Dia punya tungku dapur cam berkerak sikit. Tapi mesti ada backing banyak masak. Mil aku tiap meal masak dapur bersih. Everytime masak bersih. Pembantu dia missed out kot
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2016 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
i rasa cian jugak dgn azrinaz nih, jauh dgn anak2.
mungkin ada sebab jugak why her previous IG is full of lavish, stylish lifestyle. dia taknak pikiran kot.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.100087s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list