Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
103883
View
815
Reply

Cik Puan Azrinaz Mazhar Hakim Selamat Berijab Kabul Dengan Pilihan Hati ~ TAHNIAH!

[Copy link]

Author: akusukaq    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-9-2019 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdullilah, Naz da selamat melahirkan baby girl..
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
kaseh80 replied at 2-7-2019 10:39 PM
Laki dia keje kat mane?

something related to production house/media prima lg kot..
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Berita lama but semoga bahagia sentiasa
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
mewah bilik ank dia..tok rizalman x dtg melawat ker
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 6-5-2018 12:58 AM
I x rasa sheols dapat elaun tetiap bulan...tapi lebih kepada nafkah edah segedebuk dapat

Mungkin  ...

Si juma tu btl ke kahwin dgn sb. Ke x deckare ke gundik ke camna eh
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Azrinaz still pakai che puan lg ke even dh kawen lain?
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
lotionmilo replied at 15-9-2019 06:32 PM
Dah beranak. Maka princess amira bukan lagi bongsu

dh beranak ke..lama x follow dia..
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
pearhijau replied at 2-10-2019 10:47 PM
dh beranak ke..lama x follow dia..

Dah. siap ada video baby keluar lagi yachhh
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
lotionmilo replied at 2-10-2019 11:59 PM
Dah. siap ada video baby keluar lagi yachhh

ooh ..kena stalk ig dia ni...tq
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2019 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mewo at 6-10-2019 05:43 AM

Memang sebelah lelaki xda dtg jenguk ker? Atau x glamer nak masukkan kat ig..

Ya la, takut kan kang abis suma barang bilik baby kena kacau..
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2019 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mawarputih2612 at 7-10-2019 04:11 PM
Nurza replied at 28-6-2019 07:10 PM
Interview majalah nona x silap.. Dye ada kata yg dye rasa janggal sbb biasanya klau g mne2 msti ad ...


Nape aku rs pelik pulak dia ckp gitu. Klu dia lahir anak raja n tinggal d obersea ke aku faham jgk.
Asalnya dia rakyat biasa n keje wartawan je kot. Takkan tak biasa bila takde bodyguard lpas kena cerai SB.
Klu follow ig dia akan prasan dia angkuh skit bila jwb komen.
Cuma aku kesian la kt dia x dpt jumpa anak. Anak kandung lak tu. Mungkin ada tp tak selalu mcm org lain
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2019 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
zeitabaei replied at 2-10-2019 10:06 PM
Si juma tu btl ke kahwin dgn sb. Ke x deckare ke gundik ke camna eh

Rasanya juma tu perasan.. SB hnya syok kat Azrinaz je dlu.. Nmpk sgt pic edit yg brsama SB tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2019 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by munchkin at 7-10-2019 07:36 PM

Yahhh. Siap ngan slang fake. Try hard sangat. Produk korea katanya produk jepun (sah sah tulis korea - kmom). .

Barut to protect umbilicial cord?? U mean umbilicial stump. Umbilical cord dah lama kena potong buang cik kak uihhhh. Hahaha

Ni lagi sorang selebriti gigih nak berslang fake walau basic english berterabur.
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2019 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
mawarputih2612 replied at 7-10-2019 04:09 PM
Nape aku rs pelik pulak dia ckp gitu. Klu dia lahir anak raja n tinggal d obersea ke aku faham j ...

Mmg pun.. Da lama perasan klau kat ig mmg bunyi angkuh.. Mentang2 bnyk duit..
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2019 09:49 AM | Show all posts
mmg nampk angkuh. style ckp nak menang je
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Naz ni still x jmpe anak2 ke? Klau cmtu, mmg lama la kan.. Cmne lah dye boleh harungi hari tanpa anak2 di sisi.. Ada someone komen kat ig tulis 'ada jumpa anak2 x' .. Biasanya Naz akan liked komen2 kat ig dye.. Tapi entah knp, dye x liked komen tu.. Maybe mmg dye xnk reply or react kat komen cmtu..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
lotionmilo replied at 2-10-2019 11:59 PM
Dah. siap ada video baby keluar lagi yachhh

...'no stitches'.....
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 10:05 AM | Show all posts
dulu2 cam ok dgn dia ni.. lama2 nampak keangkuhan dia tu..
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 11:45 AM | Show all posts
i pun dah unfollow dia lama dulu..rasanya dekat2 dia nak kawin, kdg baca porem pi search ig dia jap, nak paham.
taksukalah..makin angkuh dia ni, buat2 keras ati dah kenapa, nak tunjuk kat sape
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 18-6-2019 02:54 PM
Dia bebel pasal ada budak makan coklat kesat kat sofa dia. Understandable lah.

Belah aku dan spo ...

Setuju sgt komen chuols, apala yg makpak sejenis ni pikior ye,,,iols bukan takat buat openhouse,
awal kawin duduk dgn mil iparduai, aduhaii cabaran sgt, payung baru beli belum guna lg, bkecai dimain dek budak buas tu, kunci bilik anak ipar rembat, remote ekon bilik i disorok, mcm2,
naik hantu i balik kerja hari2 msti akan ade brg hilang@rosak@pecah bederai, bila kunci pintu bilik, mil bising ckp jgn kunci bilikla hape laa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086716s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list