Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
103992
View
816
Reply

Cik Puan Azrinaz Mazhar Hakim Selamat Berijab Kabul Dengan Pilihan Hati ~ TAHNIAH!

[Copy link]

Author: akusukaq    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 30-9-2016 08:26 AM From the mobile phone | Show all posts
ubiwankelubi replied at 30-9-2016 06:50 AM
thread love u like a love song

Rasanya tu threah EH dan luficer kan.. Ke rojak dalamnya juga??
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2016 08:29 AM | Show all posts
tak faham
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2016 08:33 AM | Show all posts
akusukaq replied at 30-9-2016 01:14 AM
Kot belah Brunei tu terkezut dengan gambor ini kot barangkali?
____________________________

tergelak aku nengoknye
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2016 08:37 AM | Show all posts
tak paham jugak
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2016 08:58 AM | Show all posts
huhu..xpaham...tak perasan pun dah hilang IG dia..
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2016 08:59 AM | Show all posts
pening baca komen..ape isu dia sebenarnya bleh tlg explain?
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2016 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 30-9-2016 05:27 AM
Kat thread hangat tu kata moustache commented on the guy's insta. Perhaps maybe, maybe ada orang ...

Boleh Tak mention je nama si plan clearly? Sorry la tsk faham what you mean.

Wakdoyok oun satu. Why la post topless photo? Mesti la SB hot. You gonna be step father to his kids. Azrinaz I guess Dah kena sound la tu. Nak duit, nak jumpa kids, please don't jaja your life on socmed
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2016 10:24 AM | Show all posts
laaaaa tak leh tag #MakcikLawa dah ler wakdoyok
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2016 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
akusukaq replied at 30-9-2016 01:14 AM
Kot belah Brunei tu terkezut dengan gambor ini kot barangkali?
____________________________


Jap..!nak tanya, gamba macam ni menunjukkan gay ke??
Wana tengok biasa jer.. Entah, xtahu maksud tersurat dan tersirat
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2016 10:36 AM | Show all posts
Bukan ke Azrinaz memang ada her own private Instagram account? Itu pun dia delete jugak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2016 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
wana89 replied at 30-9-2016 10:34 AM
Jap..!nak tanya, gamba macam ni menunjukkan gay ke??
Wana tengok biasa jer.. Entah, xtahu maks ...

ha ah die nk tunjuk body die katang. which is nk bgtahu dia dah bermuscle. iols rasa biasa je gambar tu. tak tahula pula gambar mcm tu menunjukkan orientasi seks seseorang
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2016 10:54 AM | Show all posts
baru delete ka weih...

Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2016 11:10 AM | Show all posts
Tak paham langsung apa citer ni.

Perlu ke amik gambar tak pakaai baju tunjuk body yang pendek pendek itu?
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2016 11:20 AM | Show all posts
betulah ig dia dah takde...
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2016 11:50 AM | Show all posts

Bukan Topik Gayah Ke Idak

wana89 replied at 30-9-2016 10:34 AM
Jap..!nak tanya, gamba macam ni menunjukkan gay ke??
Wana tengok biasa jer.. Entah, xtahu maks ...

Tapi kes tak berbaju.  Sopan ke upload gambor camtu?

My 2 sen:  Beze dia dengan Adi Bebird adalah hanye sebab tak nampak tuala je.  Sebab dia pendek.  Ce kalo nampak.  Baru la gambar tu dilabel sebagai seksi ke hape.  Itupon pendek2 dia tu, jenuh jugak la nak tunjuk buah jambu selambak tu bawah waistcoat yang kontot tu.

Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2016 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
vanillaninja replied at 30-9-2016 10:36 AM
Bukan ke Azrinaz memang ada her own private Instagram account? Itu pun dia delete jugak ke?

Semua kena delete uols
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2016 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
ada la tu sebabnya
tak da maknanya dia nk delete
sebab nk privacy he hapa
all this while she seemed
to enjoy all the attentions
seronok tunjuk kemewahan segala dah klau tiba2 IG lesap maknanya something big happened la tu
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2016 01:15 PM | Show all posts

My 3rd Cent

Edited by tumpanglalu74 at 3-10-2016 03:14 PM
munchkin replied at 30-9-2016 05:27 AM
Kat thread hangat tu kata moustache commented on the guy's insta. Perhaps maybe, maybe ada orang ...

Yang aku paham gini.  Si Misai pegi komen kat IG si OKT kes thread sebelah yang tengah hot tu.  Then ade orang lain pulak maybe komen IG #MakCikLawa since dia tunang si Misai.

Sebelom ni gambar si OKT thread sebelah dengan anaknye #MakCikLawa pegi Like.  Mengundang kecaman orang lain gitu.  Since rata2 netizens tak suke si OKT thread sebelah ni.

My Q:  Logik ke di kepale hotak korang yang juz becos tunang dia, si Misai, gi komen kat IG si OKT thread sebelah nu langsung dia pi delete her own IG??
________________________________

Mana pi gambo mase birthday #MakCikLawa yang si Misai upload dengan birthday wish tu?  Adekah dorang ni masing2 SB dah kasi duit suruh ikot je arahan dia?  Suruh delete IG la, suruh delete picture la??
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2016 01:56 PM | Show all posts
hape sebenarnya yg telah terjadi
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2016 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow banyaknya speku pasal ni. Macam2 teori ada..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080953s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list