Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
103839
View
815
Reply

Cik Puan Azrinaz Mazhar Hakim Selamat Berijab Kabul Dengan Pilihan Hati ~ TAHNIAH!

[Copy link]

Author: akusukaq       Show all posts   Read mode

Author
Post time 30-9-2016 12:22 AM | Show all posts |Read mode
Edited by akusukaq at 6-5-2018 01:27 AM


https://www.instagram.com/azrinazmazharhakim

If you only have hammer, you tend to look every problem as a nail.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2016 12:55 AM | Show all posts
hari tu dia delete gambar2 dlm tu....
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2016 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
delete dahkot.. mungkin tk diopen lg for public stalking
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-9-2016 01:14 AM | Show all posts
Edited by akusukaq at 29-9-2016 07:29 PM


Kot belah Brunei tu terkezut dengan gambor ini kot barangkali?
____________________________

Eh nape besar sangat skrinshot aku ni?  Tak reti nak resize.  Sori..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2016 01:17 AM From the mobile phone | Show all posts
akusukaq replied at 30-9-2016 01:14 AM
Kot belah Brunei tu terkezut dengan gambor ini kot barangkali?
____________________________


apa kaitan dgn delete instagram
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-9-2016 01:20 AM | Show all posts
Edited by akusukaq at 29-9-2016 05:22 PM

Tatau.  Tapi any father pon takkan tak 'terkesima' kalo yang nak overtake jande AND anak pompuan dia sekali character yang macam ni..
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2016 01:37 AM From the mobile phone | Show all posts
akusukaq replied at 30-9-2016 01:20 AM
Tatau.  Tapi any father pon takkan tak 'terkesima' kalo yang nak overtake jande AND anak pompuan dia ...

mmm tapi azrinaz adeje private ig. mungkin it's time untuk dia privatekan hidup dia untuk tatapan umum. no more fans page
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2016 02:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada possible tak berkaitan hal yg sedang hangat diperkatakan. Lelaki tu komen kat insta lelaki yg dihentam.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-9-2016 02:08 AM | Show all posts

A Private Account


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-9-2016 02:11 AM | Show all posts

But Hers Now


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2016 03:15 AM | Show all posts
munchkin replied at 30-9-2016 02:06 AM
Ada possible tak berkaitan hal yg sedang hangat diperkatakan. Lelaki tu komen kat insta lelaki yg di ...

what? i tak faham.. siapa ni u?


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-9-2016 03:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Mohon pencerahan..  Aku pon L.O.S.T. gittew.

Aku rase belyau punye la komited dengan IG belyau tu.  Kan baru gak lagi yang ade video dia hembus tuam perot anak dengan mulut tu.  Cute sangat.

Takkan la moments camtu dia nak luputkan?  After all she already showed it to the world.
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2016 04:35 AM | Show all posts
Apa jadah ni weh??
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2016 05:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by munchkin at 30-9-2016 05:29 AM
311gurl replied at 30-9-2016 03:15 AM
what? i tak faham.. siapa ni u?


Kat thread hangat tu kata moustache commented on the guy's insta. Perhaps maybe, maybe ada orang said something on her ig. Kes tu kan panas amd viral. I cudnt read cause i tak follow guy tu private pulak ig dia tu. Tak tau moustache komen apa. I asked but no one answered.

Sebelum ni pun masa that guy bergambar ngan anak pun, she leta icon love (kalau tak silap) pun ada orang komen. Notice sapa komen on his ig or family semua kena bash (pada public menyokong that guy).

So adakah berkaitan? Sebab ig dia ada je sebelum ni. Then someone kata moustache ada komen. Pastu hilang that's why i tanya ada apa apa kaitan ke dengan komen mosutache itu
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2016 06:01 AM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 30-9-2016 05:27 AM
Kat thread hangat tu kata moustache commented on the guy's insta. Perhaps maybe, maybe ada orang ...

Thread yg mana kaka??
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2016 06:50 AM From the mobile phone | Show all posts
wana89 replied at 30-9-2016 06:01 AM
Thread yg mana kaka??

thread love u like a love song
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2016 07:09 AM | Show all posts
Ape kes dia nk tutup ig kalau wak doyok komen kat ig org ke hapa ke....blh clearkan x ape sbrnyer berlaku..sori akak tertinggal erl...
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2016 07:24 AM | Show all posts
macam ada terbaca Sultan Brunei ada lawatan ke KL dalam masa terdekat...mungkin ada syarat kot, klu nak jumpa anak-anak tak boleh letak kat IG
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2016 07:51 AM | Show all posts
dok pehe laaa...
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2016 08:07 AM | Show all posts
aik dah private ker?

ritu nampak dia masak sambal tumeh.. nampak sedap.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085110s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list