Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5709
View
74
Reply

Kisah pakcik yang aku kenal

[Copy link]

Author: besi_kelabu    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-9-2016 08:32 PM | Show all posts
Star_el replied at 26-9-2016 03:19 PM
Aku terbyg kalo ipan masuk thread ni mesti nk kuar suggestion suh kawin dgn andartu

Andartu macam makwalu, maksud hang?????

Selisih maklekat 44.....


Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2016 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mommymonster82 at 26-9-2016 09:15 PM
Mannakautahu replied at 26-9-2016 08:30 PM
Perrgghhhh bukan main lagi hang eh Mommy....nasihatkan kohnon utk anak aibkan Ayahnya..a NO NO...T ...


Hello manak welcome back from hell..how's ur trip?
welcome-back-we-02gidz.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2016 09:27 PM | Show all posts
pak cik tu mesti belum kenal tumblr...
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2016 11:13 PM | Show all posts
-electrifying- replied at 26-9-2016 02:38 PM
normal la tu... jgn sbb dia ustaz ke apa ke mnjadi penghalang tuk beliau melempiaskan nafsu

Tengok benda lucah, layan porno tu normal?
Kalau muslim, mesti tahu hukumnya haram.
Kalau muslim, mesti tahu kalau kuat sangat nafsu, kena berpuasa sebagai langkah mengawal.

Alangkah sedihnya bila pakcik taraf ustaz katanya tak tau mcm mana nak bendung nafsu serakah.
Hati2 la TT, jangan sampai berlaku sumbang mahram.





Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2016 05:40 AM | Show all posts
mommymonster82 replied at 26-9-2016 09:04 PM
Hello manak welcome back from hell..how's ur trip?

Trip from hell maksud hang???? Well, Unfortunately, manak tak sempat singgah...sekadar passing by jerk...anyway...sebelum terlupa, sempat penghuni sana mintak manak sampaikan  khabar kat hang......that they can't wait to receive you there...................



Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2016 05:56 AM | Show all posts
mommymonster82 replied at 26-9-2016 12:28 AM
Buat surat tipu konon dari kementerian apa ntah yg handle kes internet ni..komunikasi n multimedia ...

Agama hang ajar hang menipu  kah atas pretext demi Kebaikan???
Atau agama menegah hang berbohong...sebaliknya menganjurkan hang menegur pada perkara Yang benar demi  kebaikan...dan selebihnya hang bertawakkal padaNYA?????

yang mana satu menjadi pegangan hidup hang?????









Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2016 06:57 AM | Show all posts
Edited by terma2nkondisi2 at 27-9-2016 08:42 AM

tt..

boleh sajes video ni kat pakcik tt..

https://www.youtube.com/watch?v=l8voWrN-NUE

ted carr salah seorg vegan yg agak popular gak la..

bukan bermakna tips2 lm video boleh diambik sebijik2.. tapi boleh diambil certain tips sbg panduan

Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2016 08:52 AM | Show all posts
sarahmirza replied at 26-9-2016 11:13 PM
Tengok benda lucah, layan porno tu normal?
Kalau muslim, mesti tahu hukumnya haram.
Kalau muslim ...

Tu sindir sis, aiyo
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2016 10:31 AM | Show all posts
Hi TT ...

boleh x suruh cousin you ambil balik PC yg dalam bilik tu?

guna la apa2 alasan pon, as long as jauhkan PC tu dari dia ...

Cousin TT perempuan kan ... rasanya x berapa manis kalau anak perempuan yg slow talk dgn bapak pasal hal2 mcm ni (kalau nak slow talk la) ... better anak lelaki yg buat .. lebih better kalau anak sulung ...

Anak2 kene cuba la ... selalu bersama & borak2 dengan bapak tu .. jangan biar dia banyak masa sgt sorang ...

Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2016 12:15 PM | Show all posts
besi_kelabu replied at 25-9-2016 12:22 PM
aku percaya je...sbb dari pemerhatian aku geng2 dorang ni anak berderet... tak tahu la jenis x ret ...

bukan pegang konsep anak itu rezeki, jadi pernah jumpa golongan mcm ni, katanya haram kita sekat2 reziki anak
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2016 04:46 PM | Show all posts
Loh_83 replied at 27-9-2016 10:31 AM
Hi TT ...

boleh x suruh cousin you ambil balik PC yg dalam bilik tu?

saya setuju cadangn ni ambil pc tu dan betul anak permpuan tk manis untk slowtalk dengn ayah sndri.
kisat TT macam ade sorg forumer dlu ayah dia nafsu songsang.kira ayan sepupu TT ni bernsib baik la sebb hanya layan porno tp tk melibatkan org lain
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2016 05:01 PM | Show all posts
mommymonster82 replied at 25-9-2016 12:15 PM
Orang lagi tinggi ilmu lagi besar ujian..
Xde manusia yg perfect..ni mungkin salah 1 kekurangan dia ...

idea bernas kalau cara macam ni tkde la pakcik kamu tu syak kamu punye angkara
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2016 11:12 PM | Show all posts
60 tahun pun gigih porno? Rasanya boleh diubati tu. Cer ajar ustaz tu download movie banyak2 kat internet. Tgok la citer Captain America ke, Ninja Turtle ke..
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2016 02:40 AM | Show all posts
sebu replied at 25-9-2016 08:34 AM
Suruh bapak kawan kamu tu nikah lagi satu. Yang muda sikit dan x berpenyakit. .dah nafsu kuat tu jel ...

dah memang ke situ arahnya.  Orang lelaki, lagi tinggi ilmu agamanya, lagi hebat juga godaannya.  Anak2 seharusnya faham walaupun secara diam.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2016 05:26 AM | Show all posts
nolya replied at 29-9-2016 02:40 AM
dah memang ke situ arahnya.  Orang lelaki, lagi tinggi ilmu agamanya, lagi hebat juga godaannya.   ...

syaitan menggoda/ menghasut  Anak adam  ini melalui kaum hawa...sejauh manakah kebenaran ayat ini?????


Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2016 08:37 AM | Show all posts
nolya replied at 29-9-2016 02:40 AM
dah memang ke situ arahnya.  Orang lelaki, lagi tinggi ilmu agamanya, lagi hebat juga godaannya.   ...

"Orang lelaki, lagi tinggi ilmu agamanya, lagi hebat juga godaannya"


Ni alasan orang2 yg perasan alim/lebai/ustaz/ustazah bila terkantoi buat 'dosa'...LOL sangat.




Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2016 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Mannakautahu replied at 29-9-2016 05:26 AM
syaitan menggoda/ menghasut  Anak adam  ini melalui kaum hawa...sejauh manakah kebenaran ayat ini? ...

Benar tapi tak seratus peratus benar.  Kaum Hawa Allah jadikan pendamping istimewa dan pelengkap bagi kaum Adam.  Kendatipun begitu, Allah lebihkan keistimewaan kpd lelaki: lelaki sbg ketua keluarga, lelaki boleh poligami dan talak hanya d tangan lelaki. Dgn keistimewaan sebegitu,  masih kekurangankah wahai lelaki.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2016 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 29-9-2016 08:37 AM
"Orang lelaki, lagi tinggi ilmu agamanya, lagi hebat juga godaannya"



Bagi seteru yg ingin jatuhkan lawan, strategi yg ampuh ialah meneliti di mana kekuatannya maka di situlah sasarannya.  Seteguh2 manusia, menahan hawa nafsulah satu2 nya yg sukar dibuat. Dan tak ada yg lebih keji bg manusia bila aibnya berzina dikhabarkan dn diperlihat atau rasuahnya disabitkan. Itulah senjata yg paling berkesan bagi menjatuhkan musuh dn lawan. Bila serakah nafsu kalahkan iman, dosa sampai terlupa miskipun akur Allah tak pernah tidur.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2016 10:52 AM | Show all posts
nolya replied at 29-9-2016 10:41 AM
Bagi seteru yg ingin jatuhkan lawan, strategi yg ampuh ialah meneliti di mana kekuatannya maka di  ...

To err is human sis...that's to be expected.
To me senang je...ayat 'lagi tinggi ilmu, lagi kuat dugaan' is just everybody else giving leeway utk orang2 so called alim yg terkantoi doing not what he preaches.



Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2016 11:30 AM | Show all posts
becir replied at 29-9-2016 10:52 AM
To err is human sis...that's to be expected.
To me senang je...ayat 'lagi tinggi ilmu, lagi kuat  ...

Tagline lain if I may add..." Yang baik itu datang dariNYA, Yang buruk itu kekhilafan saya sebagai hambaNYA"
Kan????






Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.083980s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list