Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
5691
View
74
Reply

Kisah pakcik yang aku kenal

[Copy link]

Author: besi_kelabu       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-9-2016 02:41 AM | Show all posts |Read mode
Hai

Pakcik aku umur awal 60an, cikgu subjek agama kat sekolah tapi dah bersara, kira ustaz la kan. Solat 5 waktu kat surau. Petang2 baca buku agama, pasal2 hadis. Malam2 buka komp, surf internet, layan pornografi. Matsaleh, cina, jepun, korea, india, melayu, latinos semua ada. Awal2 malam baca psl isu2 semasa, buka youtube layan ceramah agama. Bila bini dah tido buka pornografi. Belakang desktop ada minyak urut utk kuatkan kelelakian dia.

Bini dia ustazah, dah bersara, umur lewat 50an. Ada diabetis dan darah tinggi tahap kena bergantung pada ubat. Kurus dan Nampak mcm orang berpenyakit. Bini mungkin tak tahu psl xtvt laki dia sbb bini dia jenis buta IT. Nak guna smartphone pun tak reti. Pegang mouse komp pun terketar2.

So isunya, normalkah lelaki umur mcm tu dgn ilmu agamanya yg boleh dikatakan agak tinggi berkelakuan seperti itu? Bini dah menopause and ada penyakit, keupayaan nak bersama mungkin dah kurang, jadi perlu ke laki tu ambil ubat kuat, minum kopi jantan superbest power segala benda. Untuk apa? Mari kita bincangkan dan bagi pendapat masing2..  Kalo penerangan aku tak lengkap, boleh je tanya soalan.

Aku buka topic ni bagi pihak anak dia yang tengah stress dan malu dgn xtvt bapa dia, ustaz tapi takde moral katanya. So, sekurang2 nya pendapat korang aku boleh jadikan point nasihat utk anak dia. Tq.


Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2016 08:13 AM | Show all posts
lelaki.... ada kehendak dia....
anak dia tu mana tau pak dia buat keje gitu?....
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2016 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Suruh bapak kawan kamu tu nikah lagi satu. Yang muda sikit dan x berpenyakit. .dah nafsu kuat tu jela caranya
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2016 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Hmmm......
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-9-2016 11:32 AM | Show all posts
juita replied at 25-9-2016 08:13 AM
lelaki.... ada kehendak dia....
anak dia tu mana tau pak dia buat keje gitu?....

pakcik tu kantoi ngan anak dia masa anak dia cek browser history masa cuti raya hari tu..so, anak dia block website x senonoh tu. and pakcik tu kantoi ngan aku masa dis suruh cek komp dia, kata x bole surf internet katanya. bila aku cek ok je..melainkan web porno.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-9-2016 11:37 AM | Show all posts
sebu replied at 25-9-2016 08:34 AM
Suruh bapak kawan kamu tu nikah lagi satu. Yang muda sikit dan x berpenyakit. .dah nafsu kuat tu jel ...

sepupu aku cite bapa dia takkan mampu pun kawen lain coz sejak dari muda perbelanjaan rumahtangga mak still dia kena support/bantu. nak harapkan bapa dia sorang2 memang tak hidup la dorang..

Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2016 11:43 AM | Show all posts
percaya atau tidak. geng2 kopiah, dok berhadis, surah quran pagi petang ni nafsu dia jauh lebih tggi dari diorang yg biasa2 je pegangan agama
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2016 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
pakcik ko lelaki dan manusia..
normal la jika dia masih berkehendak bernafsu..
ustad/ustazah tu dalam bahasa kita maksudnya guru..
bukan ahli syurga syumul..
so selagi kita ni namanya manusia, tak yah nak pelik sangat klu perangai macam-macam..
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2016 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
besi_kelabu replied at 25-9-2016 11:37 AM
sepupu aku cite bapa dia takkan mampu pun kawen lain coz sejak dari muda perbelanjaan rumahtangga  ...

Payah juga tu. Orang lelaki ni mmg kuat eh nafsu depa bila tua.  Perempuan berbeza. Kamu pun lelaki kan besi. Mungkin bapak sepupu kamu masih sihat dan x de penyakit. Aku terbaca kat bod masalah peribadi ke cinta ada forumer jatuh cinta dgn lelaki umur 66 tahun jadi mmg lelaki masih kuat nafsu bila tua .
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2016 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 25-9-2016 11:49 AM
pakcik ko lelaki dan manusia..
normal la jika dia masih berkehendak bernafsu..
ustad/ustazah tu da ...

Betul setuju ngan u...
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2016 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang lagi tinggi ilmu lagi besar ujian..
Xde manusia yg perfect..ni mungkin salah 1 kekurangan dia... cakaplah ngan anak..jgnlah besar2kan atau heboh2 benda gini..aib ayah diakan.. u pon sama... kalu boleh slow talk..slowtalk..kalu rasa xmampu doakan je.. terus terang je bgtahu..website tu kena block sbb sekian2...

Me bagi idea..kalu takut ayahnya terasa bgtahu je..ada org call n tanya..sbb kerajaan malaysia kan tgh pantau site porno..so kalu ada dorg kesan ada org masuk site tu drg akan pantau..n nanti dtg tangkap..(mmg ada pon berita pasal org kena tangkap..kau rajin u cari n tunjuk kat dia.) Gempak dia skit..bag dia takut..tapi u jgnlah stret..just cakap je..pelik jugak..saper yg tgk website porno lam rumah ni sampai polis call.buay2 macam xtau...tapi u kena bersediala dgn segala kemungkinan lepas tu..sbb takut jadi sebaliknya pulak..kita harap dia insaf n xbuat..tapi takut pulal lepas dah xleh puaskan nafsu dgn tgk porno dia buat benda lain pulak..nauzubillah...mintak dijauhkan..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-9-2016 12:22 PM | Show all posts
Tapayana replied at 25-9-2016 11:43 AM
percaya atau tidak. geng2 kopiah, dok berhadis, surah quran pagi petang ni nafsu dia jauh lebih tggi ...

aku percaya je...sbb dari pemerhatian aku geng2 dorang ni anak berderet... tak tahu la jenis x reti control ke or mmg nak anak ramai..anak je ramai tapi tak menonjol bila bergaul dlm masyarakat n kawan2 lain.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-9-2016 12:28 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 25-9-2016 11:49 AM
pakcik ko lelaki dan manusia..
normal la jika dia masih berkehendak bernafsu..
ustad/ustazah tu da ...

iya, tahu la sbagai manusia dah mmg Tuhan bagi nafsu tinggi ke rendah ke..lantak la kan, dah kurniaan Tuhan mcm tu. tapi pada msa yg sama Tuhan jg bagi akal utk menilai. jadi perlu ke dia ambil lagi suppliment utk kuat  sedangkan pd msa yg sama bini pun dah mcm tak mampu..lets it geos naturally la kan..

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-9-2016 12:33 PM | Show all posts
sebu replied at 25-9-2016 12:07 PM
Payah juga tu. Orang lelaki ni mmg kuat eh nafsu depa bila tua.  Perempuan berbeza. Kamu pun lelak ...

sepupu aku cite masa muda2 (30an) dulu bapa dia ada darah rendah, tp biasa2 je, tak perlu mkn ubat ke apa. tapi dah lama ok sbb tak pernah nampak bapa dia sakit. even demam pun jarang2 sgt..

Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2016 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
besi_kelabu replied at 25-9-2016 12:33 PM
sepupu aku cite masa muda2 (30an) dulu bapa dia ada darah rendah, tp biasa2 je, tak perlu mkn ubat ...


Patutlah. Masyarakat kita terutama Melayu ni yg perempuan bila dah beranak dah meningkat usia dan dah tua mmg jenis x pandai jaga stamina , kesihatan dan badan.  Mulalah sakit saba sini. Bila suami jenis nafsu kuat dan sihat mmg payahlah. .ni lah jadinya.  Bila nak poligami x bagi mengamuk tapi x jaga kesihatan dan badan dan faktor kewangan juga. Kesian juga pakcik ni.  Jgnla malukan dia.  Nk kata dia x beriman. .kamu dah tulis amalan dia lakukan dan sah sah dia tahu dosa pahala.  Tapi siapa kita nak menghakimi nya berlawan dgn nafsunya.  Dia pun bukan merogol sapa2.  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-9-2016 12:47 PM | Show all posts
mommymonster82 replied at 25-9-2016 12:15 PM
Orang lagi tinggi ilmu lagi besar ujian..
Xde manusia yg perfect..ni mungkin salah 1 kekurangan dia ...

haa..tu la, aku pun ada bagi idea lebih kurang mcm ni kat sepupu aku. tapi dia kata nak ckap mcm dah tak mampu coz dia sgt terkejut dgn xtvt bapa dia. lagi satu bapa dia ni mmg sgt garang. apa2 hal nak dia je yg betul, jns panas baran n cakap tinggi suara. sepupu aku ckap takkan la dia nak slowtalk ngan bapa dia psl benda2 cenggini. mesti lagi panas la bapa dia bila kena detect berxtvt tak senonoh ngan anak sendiri. bapa dia tak tahu dia yang blockkan websites tu..

kejadian ni dia je yg tahu, dia tak bagi tahu siblings yg lain. aku tahu pun lps bapa mintak aku cek komp, tak boleh surf internet katanya. sepupu aku ckap dia dah mcm hilang respek dah dgn bapa dia..

Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2016 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
ntah2 keasyikan melayan porno mmg dah buat sejak dari muda lagi tak? bila dah tua gini baru ketahuan oleh anak2. sebabnya skrg mcm website porno dah kena sekat oleh telco tp ajaibnya pakcik ko still bole akses kan sb dia mmg tahu cara nk akses website porno tu wpun byk website yg dah kena sekat.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2016 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
mommymonster82 replied at 25-9-2016 12:15 PM
Orang lagi tinggi ilmu lagi besar ujian..
Xde manusia yg perfect..ni mungkin salah 1 kekurangan dia ...

Bagusnya idea cikgu.. Smooth je plan.. Tarik rambut dalam tepung gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2016 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Hopefully its just a phase la..anak buah akak dulu pun sama. Budak baru nak up kan. Ngamuk2 mak dia.pastu skrg nampak xde apa dah. Dia pun x heran dah. Sibuk dgn motor plak.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2016 04:18 PM | Show all posts
block je internet.....
atau continue je block porno site tuh...
dan monitor gelagat dia. kalau dia carik sumber lain maknaye dia dah ketagihan....

bookmarkkan atau create satu link utube sebagai page starter (on startup) bila dia bukak browser terus keluar ceramah pasal haram tengok porno....

setkan kat semua browser mcm tuh.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.110824s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list