Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6757
View
36
Reply

THIS IS US

[Copy link]

Author: membesar    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 16-2-2017 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
budakcikangcute replied at 16-2-2017 10:58 AM
baru nk start layan kat kodi smlm..dah tgk eps 1..mmg my type thi series...

Sediakan tisu for each episode. Penat menangis   
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 04:17 PM | Show all posts
setiap episode i nangis.. nangis sedu sedan.. over
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2017 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
best giler citer ni.   semua karekter ada kekuatan.. walaupon berbeza zaman rasa mcm connected satu sama lain. tiap2 episod ada pelbagai feeling... fav karekter.. dh tentu jack...
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2017 02:14 PM | Show all posts
mmg season first ni habis gitu aje ker?? i tot mcm diaorg nak wat more episode... like 26 mcm tu... ke diaorg break kejap....
last ep, ep 18 tu ... rasa mcm nak lempang aje mak diaorg tu especially part bile jack ckp i love you now because bla bla blaaa...tp mak dia mcm heartless sgt dah... tp pompuan kan.. mmg mcm tu la kan... nak dipujuk2 hati tu lelama.. until that guy mengaku dia salah n she right baru lah dia ok... but maybe rebecca dah lama simpan pendam perasaan tu... so apa yg dia nampk dia aje yg banyk berkorban utk anak2...

whatever it is... i love jack even more. every episode mesti nangis...

cepat lah sambung cite ni... nak tau how rebeca boleh kawen dgn miguel. after jack mati or before jack mati... n how jack mati?? i tot dia kemalangan masa nk pi show rebeca sbb dia mabuk kan time tu... skali bukan lak.. so ape yg menyebabkan jack mati... n kenapa kate rasa bersalah sgt2 akan kematian jack?? why... n xsabar pulak nak tau cite kevin with his ex wife yg dia tgh date skrg ni...
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2017 05:03 PM | Show all posts
Suka sangat. My favorite episode adalah episode 16 masa Randall balik Memphis dengan Ayah dia sampai ke OST lagu tu aku suka. Tisu pun banyak.

https://www.youtube.com/watch?v=YcsNgoplj9A
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2017 03:31 PM | Show all posts
Season 2 dah start.
Jack mati sebab kebakaran ke sebenarnya?
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2017 04:14 PM | Show all posts
cite ni sedih kot....
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2017 04:59 PM | Show all posts
Sedih sbb Kate keguguran baby dia.
Baru je dia excited pasal mengandung, sekali gugur pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2018 01:04 PM | Show all posts
ada rupanya thread psl drama ni.dalam genre yg sama...cite neh tak sedaring transparent.agak bosan tapi boleh jugak  la layan milo jadi abah2
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2018 08:56 PM | Show all posts
ehhh tk sangka ada benang psal cite ni... I pun layan.... suka mandy moore
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 09:08 PM | Show all posts
ade link tak nk tgk online??
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2018 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
I baru discover series ni, sebab banyak sangat hype dekat US so decided to watch. Oh me memang best sangat! I'm so emotionally invested in this series. Tak sangka milo Ventimiglia boleh bawak watak Jack so beautifully. Jack Pearson is such a husband/daddy goals. I wish drama kita boleh buat cerita family yang bagus macam ni, at least all those men luar sana boleh tengok how good of a husband jack is and can idolize him. Takde la balik2 cerita kahwin paksa sebab rogol2 ni semua yihhhh
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2018 07:58 PM | Show all posts
i nak tengok series ni, tapi i tak tau nak tengok mana
dalam netflix tade kan
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2018 05:04 PM | Show all posts
citer ni dah makin tak best bila ada citer watak2 sampingan yg tak perlu.bapak deja pun nak kisah ke?we want more jack ok
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2018 05:08 PM | Show all posts

i tengok kat fmovies.
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2018 05:12 PM | Show all posts
mizzy replied at 20-6-2018 07:12 PM
I baru discover series ni, sebab banyak sangat hype dekat US so decided to watch. Oh me memang best  ...

Yes, Jack mmg husband/father good material sangat.
I paling suka dan tertunggu-tunggu bila flashback pasal Jack.
Ada dlm latest episode S03E03, cerita mcm mana Becca bole fall in love ngan Jack bila tengok Jack kemas/basuh pinggan.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2018 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
I suka milo Dari zaman Gilmore girls...

Cerita ni sedih sgt for me, hati tisu gila so I stopped at season 1.
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2018 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
I pun  baru start binge watch. Almost every episode nangis.
Dah lama tak tengok american series yg menambat hati macam ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2018 11:19 AM | Show all posts
Betul ke Nicky (adik Jack) still alive?
Rasa mcm tak adil pulak sbb Jack dan takde.



I emosi sungguh kalau tgk series This Is Us nih.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2019 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
First time dlm board filem ni..
Tp dah dpt tengok This is Us awal tahun ni.
Sangat menepati jiwa akak! Nangis, gelak x yah citer tp akak geram!
Geram x jumpa Season 2! Missed nak tengok Kate & Toby kahwin!!!!
Boleh share kat mana akak boleh tengok Season 2?  
And ada angin2 ke akan disambung another season?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078147s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list