Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
6739
View
36
Reply

THIS IS US

[Copy link]

Author: membesar    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-9-2016 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
This is us ni tv series baru oleh NBC. Kalau korang suka tv series parenthood and like parenthood kat facebook, mesti perasan diorang duk promote cerita ni. Dorang kata cerita ni lebih kurang cerita parenthood jugak, mainly about family

Jack and his wife - who is very pregnant with triplets -- have just moved into their new home in Pittsburg. Successful and handsome television actor Kevin is growing increasingly bored with his bachelor lifestyle. Randall -- who was abandoned at a fire station by his father as an infant -- is a stylish New York-based businessman working to raise two daughters with his wife, Beth. These people are among a group -- several of whom share a birthday -- of seemingly random individuals whose lives intertwine in unexpected ways.

baru tengok pilot episode semalam. I sangat suka! siapa lagi yang dah tengok? share la pendapat korang
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2016 11:00 PM | Show all posts
dah tengok... not my cup of tea...
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2016 06:10 PM | Show all posts
macam best, but hopefully not too similar dgn parenthood. need something fresh
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2016 07:27 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!

Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2016 09:50 AM | Show all posts
Yeay. I pun dah tengok. Suka.
Kevin hensem.
I suka Toby.
I pun suka Jack.
Lama dah tak nampak Mandy Moore berlakon, rasa aneh pulak bila dia jadi tua.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-10-2016 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
nellyberry replied at 27-10-2016 09:50 AM
Yeay. I pun dah tengok. Suka.
Kevin hensem.
I suka Toby.

Hari tu i tengok princess diaries, rasa lawak pulak tengok balik mandy moore berlakon dalam movie tu haha.

Dah tengok episode terbaru? Justin hartley is such a superb actor. I rasa dia bawak watak kevin tu sangat sangat menjadi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-10-2016 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Wanawee replied at 28-9-2016 06:10 PM
macam best, but hopefully not too similar dgn parenthood. need something fresh

Tak sama sangat dengan parenthood. Just theme dia pasal family. Have you started watching the series? Please do. Best!
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2016 07:55 AM | Show all posts
membesar replied at 28-10-2016 12:04 AM
Hari tu i tengok princess diaries, rasa lawak pulak tengok balik mandy moore berlakon dalam movie  ...

Yup, dah tengok. Each week tak sabar nak tunggu cerita nih.
Memang Justin H. tu sesuai sgt jadi Kevin sbb hensem tapi tu la, dia doubt yg dia tu sebenarnya ada bakat cuma dia rasa org suka dia sbb rupa instead of talent yg dia ada. Dan tak sangka pulak dia pun pandai melukis siap kata takde org tau yg dia melukis.
I sedih bila tau yg Jack dah mati sebenarnya. No wonder lah maknya pegi umah Randall bersama ngan Miguel masa ep.3 tuh. And anak2 Randall pun panggil 'Granpa Miguel'.
Ingatkan maknya or bapaknya curang.
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2016 09:45 AM | Show all posts
suka cita ni juga.....
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2016 01:54 PM | Show all posts
Harap season berpanjanganlah. Jangan takat 2-3 season.
Frust sbb banyak dah series fav I discontinue lepas 2-3 season.

I suka Jack. Macam mana dia jadi seorang ayah kepada 3 org anak yg berbeza perangai.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2016 10:18 AM | Show all posts
Ala, Toby.........
Dah habis season 1.
Harap ada season 2 dan seterusnya.
Nak tau mcm mana Rebecca bole kawen ngan Miguel
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2016 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
nellyberry replied at 8-12-2016 10:18 AM
Ala, Toby.........
Dah habis season 1.
Harap ada season 2 dan seterusnya.

Rasanya bukan season finale lah. Ni fall finale je. January nanti dia sambung balik.

I terkejut tengok toby tetiba tak sihat. Dah lah jatuh terjelepuk dekat meja.

I harap toby tak mati lah. Walaupun hari tu i menyampah jugak kat dia sebab selfish. Tapi ni dia dah berbaik dengan Kate.. kesian Kate.
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2016 06:13 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


30% Welcome bonus sehingga MYR 1,288 Sportsbook hanya untuk anda!!!


Membuat deposit pertama kali dengan MYR minimum 100 dan mendapatkan MYR tambahan 30 untuk bermain



Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!

Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2016 08:33 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


30% Welcome bonus sehingga MYR 1,288 Sportsbook hanya untuk anda!!!


Membuat deposit pertama kali dengan MYR minimum 100 dan mendapatkan MYR tambahan 30 untuk bermain



Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2016 06:46 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


30% Welcome bonus sehingga MYR 1,288 Sportsbook hanya untuk anda!!!


Membuat deposit pertama kali dengan MYR minimum 100 dan mendapatkan MYR tambahan 30 untuk bermain



Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!

Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2016 04:52 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


30% Welcome bonus sehingga MYR 1,288 Sportsbook hanya untuk anda!!!


Membuat deposit pertama kali dengan MYR minimum 100 dan mendapatkan MYR tambahan 30 untuk bermain



Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!

Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2016 06:57 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


30% Welcome bonus sehingga MYR 1,288 Sportsbook hanya untuk anda!!!


Membuat deposit pertama kali dengan MYR minimum 100 dan mendapatkan MYR tambahan 30 untuk bermain



Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!

Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2017 07:12 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


30% UNLIMITED DEPOSIT BONUS hanya untuk anda!!!


Membuat deposit dengan mendapat tambahan 30% bonus deposit



cepatlah sertai kami!!!

Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2017 08:08 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


30% UNLIMITED DEPOSIT BONUS hanya untuk anda!!!


Membuat deposit dengan mendapat tambahan 30% bonus deposit



cepatlah sertai kami!!!

Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 10:58 AM | Show all posts
baru nk start layan kat kodi smlm..dah tgk eps 1..mmg my type thi series...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.093812s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list