CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 8345|Reply: 82

[Dunia] Sepupu Ratu Elizabeth mengaku gay

  [Copy link]
Post time 18-9-2016 11:49 PM | Show all posts |Read mode

SEPUPU Ratu Elizabeth, Lord Ivar Mountbatten bersama pasangannya, James Coyle.

LONDON: Sepupu Ratu Elizabeth, Lord Ivar Mountbatten, 53, menjadi ahli keluarga diraja Britain yang pertama membuat pengakuan dirinya seorang gay. Mountbatten yang mempunyai tiga anak dengan bekas isterinya, Penelope Thompson (Penny), memberitahu akhbar Daily Mail hari ini selepas sekian lama menyembunyikan rahsianya, beliau gembira menjalin hubungan dengan pasangannya, James Coyle, seorang pengarah perkhidmatan kabin penerbangan. "Penny mengetahui perkara itu sebelum kami berkahwin. Saya memberitahunya bahawa saya seorang biseksual. Beliau memahaminya, justeru saya terhutang budi kepadanya. "Membuat pengakuan sebagai seorang gay adalah frasa yang lucu, namun itulah yang sepatutnya saya lakukan untuk hidup gembira. "Sudah lama saya menyimpan rahsia ini," kata Mountbatten, cicit kepada Ratu Victoria. - Reuters



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 18-9-2016 11:50 PM | Show all posts
mula mula bisex....
last last teruih menjadi gay 100%
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-9-2016 11:52 PM | Show all posts
tak dapat bayangkan daddy having sex ngan daddy ....
jijikkk
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2016 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
MissNigga replied at 18-9-2016 11:50 PM
mula mula bisex....
last last teruih menjadi gay 100%



Come out prom da closet pun dia tao dia takkan jadi King of England....so apa ada hal     
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2016 12:23 AM | Show all posts
MissNigga replied at 18-9-2016 11:52 PM
tak dapat bayangkan daddy having sex ngan daddy ....
jijikkk

Jangan cuba-cuba Miss nigga bayangkan...
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2016 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
X rugi sgt sbb dua2 hodoh.yg kanan iras sean conner.tp muka sgt women.hrs B.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2016 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Dua2 xsiap bernafsu kah sesama diorang??? Pasti dua2 imajin antonio suleiman jah dgn limaaza limaza heshe
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2016 01:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Jijiks laahh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2016 01:08 AM | Show all posts
dia ni anak kpd raja britian yg sanggup turun takhta sbb nakkan acik amerika tu kan?
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2016 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
mat saleh...kapir...apa nak heran... yg islam pun melambak gay...
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2016 01:12 AM | Show all posts
tbgl bukak thread lgbt....

semua bakal ke neraka..

Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2016 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Tgk mukd pun tapu gay hodoh
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2016 02:08 AM | Show all posts
Edited by edee_91 at 19-9-2016 02:19 AM

so satu kali kutuk depa, akan dapat ganjaran berapa banyak pahala, ustaz/ustazah? sekian dari saya yang ingin mendalami ilmu Islam. Alhamdulillah.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2016 02:15 AM From the mobile phone | Show all posts
dauswq replied at 19-9-2016 01:08 AM
dia ni anak kpd raja britian yg sanggup turun takhta sbb nakkan acik amerika tu kan?

Bukan....King Edward dgn Wallis Simpson tak ada anak..

Dier ni anak kepada Earl Mountbatten Viceroy of Burmese.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2016 02:19 AM | Show all posts
PristineOne replied at 19-9-2016 02:15 AM
Bukan....King Edward dgn Wallis Simpson tak ada anak..

Dier ni anak kepada Earl Mountbatten Vic ...

adik beradik george yg lain tu erk? yg mane satu? mary tu ker? atau henry?

Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2016 02:23 AM From the mobile phone | Show all posts
MissNigga replied at 18-9-2016 11:52 PM
tak dapat bayangkan daddy having sex ngan daddy ....
jijikkk

Xdpt bygkan bila missnigga kuarkan kenyataan tu.. Uolls pn ummah lemari kan     
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2016 02:28 AM From the mobile phone | Show all posts
dauswq replied at 19-9-2016 02:19 AM
adik beradik george yg lain tu erk? yg mane satu? mary tu ker? atau henry?

George mana ni? Kalau King George V ..itu bapak King Edward....kalau King George VI tu adik King Edward....and King George VI tu bapaknya Queen Elizabeth II sekarang.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2016 02:29 AM | Show all posts
PristineOne replied at 19-9-2016 02:28 AM
George mana ni? Kalau King George V ..itu bapak King Edward....kalau King George VI tu adik King E ...

george apaknya elizabeth skrg ni..
mksd aku sepupu elizabeth dlm artikel di atas ni mesti anak salah sorg adik beradik george ni gak kan selain yg kahwin dgn socialis amerika tu?

Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2016 02:42 AM From the mobile phone | Show all posts
dauswq replied at 19-9-2016 02:19 AM
adik beradik george yg lain tu erk? yg mane satu? mary tu ker? atau henry?

Tang Mary pulak....Queen Mary wife pada King George V....tok dan nenek Queen Elizabeth sekarang.

Tang Henry pulak....tak tau uols refer which Henry?? Spesifik sikit.

Lord Ivar Mounbatten gay ni adalah anak pada Louis Earl Mounbatten of Burma. Actually bukan sepupu direct dgn Queen Elizabeth. Tajuk thread ni tak tepat.

Lord gay ni adalah sepupu pada Prince Phillip hubby Queen Elizabeth   
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2016 02:45 AM From the mobile phone | Show all posts
dauswq replied at 19-9-2016 02:29 AM
george apaknya elizabeth skrg ni..
mksd aku sepupu elizabeth dlm artikel di atas ni mesti anak sa ...

Tak tido lagi daus?? Gigih kita kaji family tree Britis royalty pagi pagi ni... motif     
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-2-2023 09:22 PM GMT+8 , Processed in 0.109325 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list