JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
50703
View
82
Reply

Normal ke tak suka jilat kemaluan isteri semasa seks ?

[Copy link]

Author: toyotavios       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-9-2016 11:57 PM | Show all posts |Read mode
Edited by toyotavios at 16-9-2016 12:04 AM

Salam,

Aku sering ditegur oleh bini aku sebab aku tak suka jilat kemaluan dia ( masa foreplay )... Bila aku jilat / hisap, mesti rasa loya nak muntah... Normal ke macam ni ?

Aku tau ini akan menyebabkan bini tak puas tapi nak wat camner sebab aku rasa geli / loya... Kami takde masalah dari segi seks sebab kerap juga kami main... biasanya hampir setiap hari aku minta seks dengan dia... Dia pun cakap puas dan selalu sakit2 kat kemaluan sebab kerap main....



Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2016 02:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Abis x kan ko nk terus tujah je bini ko.. Tgh kering kontang mmg la sakit. Bini ko ade foreplay ko x.. Klau ade, x adil la bg die sbb ko sorg je yg sedap
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2016 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Basuh la bersih2 dlu. Baru start foreplay
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-9-2016 03:03 PM | Show all posts
leezzaliza replied at 16-9-2016 02:15 AM
Abis x kan ko nk terus tujah je bini ko.. Tgh kering kontang mmg la sakit. Bini ko ade foreplay ko x ...



Bukannya aku tak foreplay lansung... Aku foreplay dia dengan guna tangan, nak jilat geli
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-9-2016 03:04 PM | Show all posts
Balqisalana replied at 16-9-2016 12:05 PM
Basuh la bersih2 dlu. Baru start foreplay

Dia ada basuh bersih & wangi, tapi aku geli jugak Aku terbayang dia kencing pun ikut situ jugak
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2016 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
toyotavios replied at 16-9-2016 03:04 PM
Dia ada basuh bersih & wangi, tapi aku geli jugak  Aku terbayang dia kencing pun ikut situ ju ...

Up to you la.

Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2016 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
emmm biasa je...
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2016 03:51 AM | Show all posts
pondan

try watersport lak..............scat fetish kew

minum kencing die kew
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2016 07:51 AM | Show all posts
bini ko ada foreplay ko tak?kalo ada, tak adil la sebab ko pun kencing kot situ jgk...
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2016 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Aah tak adil. Klau wife kau boleh puaskan kau. Knapa kau tak boleh. Give and take la. Lgpon klau kau jilat bukan keluar kencing pon. Paling tidak air mazi atau mani je.
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2016 01:13 PM | Show all posts
sila sapu mentega kacang di kawasan farag isteri  bagi menaikan selere .
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2016 01:47 PM | Show all posts
aduh, give and take. kalau bau ke apa, beli lah sabun yg bagi wangi tu... Ishhh,,,
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2016 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
hah, xadil laa nak ko jaaaaaaaa yg sedap bini ko x plak. .
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2016 04:19 AM | Show all posts
jilat je ..
ko letak la ising vanila ke .. nutella ke kat situ
jgn lupa basuh lak ..bersemut pepek dia nanti kang
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2016 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Rugi tau tak foreplay jilat wife kita punyaa, nikmat dia lain macammmm
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2016 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
siallah, ade ke thred camni?
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2016 02:55 PM | Show all posts
Kenapa ko rasa jijik dan loya? Mesti ada sebab, benda nih selalunya either physical or mental. Maksud aku physical kalau2 bini ko punya anu tuh ada bau atau rasa yg x menyelerakan, atau rupa x semenggah. Kalau ada bau/rasa yg x elok, suruh la dia control diet dier, makan benda yg elok2, kurangkan kopi, jangan merokok, senang kata, healthy lifestyle.

Kalau mental, nih payah skit, itu mindset ko sendiri, ko rasa tempat tuh tempat dia kencing atau dekat ngan lubang jubor jadi ko terpikir bukan2, kalau kes macam nih, kena slowly psycho sendiri atau pegi therapy.

Pompuan kalau dapat lelaki yg pandai puaskan dia guna mulut dia, nescaya banyak lah 'O' dia dan makin sayang lah dia kepada lelaki itu. Bini aku kalau ML xde jilat meroyan/mengamuk dia.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2016 03:42 PM | Show all posts
Andyscenes replied at 18-9-2016 05:52 PM
siallah, ade ke thred camni?

eh ade je bro, tgkla thread mne tu, under pendidikan seks
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2016 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
tak normal r klau dia bleh isap konek ko..tp ko tk bleh jilat dia..biar sme2 sdap bro..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2016 07:27 PM | Show all posts
Sporting la korang ni..aku malu2 plak baca..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.090497s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list