Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
45686
View
221
Reply

Aku dan ketagihan seks

[Copy link]

Author: Princess_Na       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 3-9-2016 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 3-9-2016 03:47 PM
cukup-cukup gunakan alasan mangsa pedo..
kalau ko sendiri tak mau kawal nafsu, tak usah bagi alasan ...

Mungkin kau tak rasa atau kau tak penah ada kaitan dgn benda ni.

Yes. Aku tau slah aku takdapat kawal nafsu. Aku tgh struggle la ni nk berubah. Tq atas nasihat ye mod.  
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2016 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Princess_Na replied at 2-9-2016 11:27 PM
Aku nak bukak kat masalah peribadi td, tapi malas pulak. Sini sesuai kot.

Tergerak nak buka lepas ...

Serious ckp..mslh ketagihan seks xkn hilang klu ko dh ada psgn seks pun..mlh silap2 jd lg teruk klu partner tu xleh puaskn ko mcm yg ko hrpkn.nt ko mesti terus2an mencari dn mencari psgn yg btl2 boleh puaskn ko..mlh dr masa ke masa kemahuan seks ko akn makin menggila.
Tu xmasuk dgn bab melancap lg..bila x puas dgn psgn ko akn cenderung utk melancap gila2 mlh sanggup beli mcm toys utk puaskn nafsu gila tu.


Aku berckp dr pengalaman aku sendiri
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-9-2016 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
jandabergetah replied at 3-9-2016 06:23 PM
Serious ckp..mslh ketagihan seks xkn hilang klu ko dh ada psgn seks pun..mlh silap2 jd lg teruk kl ...

Aku sbnrnya takde la kerap sgt onani. Masa sblum haid dgn lepas haid je tetiba nafsu tu memuncak. Atau tetiba rasa mcm bernafsu tetiba.

Tu mcm ketagih dlm 2,3 hari pastu takde dah. Cuma risau la sbb kerap onani mcm tu, org pun kata tak elok.  
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2016 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Princess_Na replied at 3-9-2016 06:27 PM
Aku sbnrnya takde la kerap sgt onani. Masa sblum haid dgn lepas haid je tetiba nafsu tu memuncak.  ...

Dulu2 ms remaja aku pun mcm tu.pastu bila dh mula rs nikmat seks dgn laki mula jd lg teruk..asik tukar2 laki sb nk cari yg btl2 puaskn aku.sanggup tiru dr porn movie.pastu onani pun hari2 nak buat malah buat benda2 yg gila utk puaskn diri sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2016 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Princess_Na replied at 3-9-2016 05:05 PM
Mungkin kau tak rasa atau kau tak penah ada kaitan dgn benda ni.

Yes. Aku tau slah aku takdapa ...

well.. pernah rasa atau tak, hanya aku je tau..
tapi yang nyata, stop utk jadikan tu sebagai alasan..
jangan la ungkit-ungkit kisah lama..
ia takkan heal u mental dan fizikal..
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2016 12:26 PM | Show all posts
laki pompuan same je la...aku rase masalah ko same je ngan ramai  lelaki..cuma lelaki x ambik port ni sbg masalah..ambik sbg sedap melancap je..air penuh mmg kepala otak jd biol..pas kuar air tu..hati senang happy..lega.semua ada..kan..bg aku..ko cuba kurang kan la..dr hari2..selang2..pastu smgu skali dh ok tu,,jgn pikir benda selpas kwin nti..dh kwin....ntah  tdo awal lak,,x ingat nk ngesex plak..
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2016 01:33 PM | Show all posts
jandabergetah replied at 3-9-2016 06:42 PM
Dulu2 ms remaja aku pun mcm tu.pastu bila dh mula rs nikmat seks dgn laki mula jd lg teruk..asik t ...

sekarang pun masih buat lagi?

Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2016 02:58 PM | Show all posts
seriau pulak aku baca komen2 dlm ni.. tu lah gatai sgt tangan tekan thread ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2016 03:19 PM | Show all posts
tetiba plak iols stim dgr cite psl lobang2 ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-9-2016 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Down plak aku bukak thread ni. Cadang nk mintak solusi dan sokongan, tp jijik dgn diri sendiri dan malu wlaupun org tak kenal pun aku.

Allah tu Maha Pengampun dan Mengasihi. Tp apa guna sume tu klau aku yg berdosa ni masih ulang2 bnda yg dah jelas haram dlm Islam. Down gilaaa..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-9-2016 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 3-9-2016 11:59 PM
well.. pernah rasa atau tak, hanya aku je tau..
tapi yang nyata, stop utk jadikan tu sebagai alas ...

Kekadang bkn nak ungkit perkara lama. Tp stress sbb memori slalu dtg bertalu2.

Buka thread, org tak kenal. Jumpa dr or pakar kaunseling, dh dorang kenal plak. Plus malu dan takde keyakinan nk cite sume masalah aku.

Entah la. Dilema aku ni sbnrnya.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-9-2016 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
mattzzx replied at 4-9-2016 01:33 PM
sekarang pun masih buat lagi?

Jujur la aku buat lg. Paling last minggu lepas.

Tp aku tgh struggle la ni utk tak jebakkan diri surf benda pelik2. Tp waktu kemuncak mmg sblum dtg dan selepas haid.

Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2016 03:16 AM | Show all posts
bagi aku kes2 camni cuba elakkan feeling lonely
bila ko lonely .. ko rasa mcm nk benda tu..
simpton2 ni semua same bg lelaki dn perempuan
maksudnya ko kene busykan diri dgn some activity..
sbb dari ape yg ko cite tu dah mcm habit..
same gak mcm org smoking.. lepas mkn mesti nk berasap
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2016 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Princess_Na replied at 4-9-2016 06:26 PM
Kekadang bkn nak ungkit perkara lama. Tp stress sbb memori slalu dtg bertalu2.

Buka thread, org ...

Sbnanye..culture kita yg buat kita rs cmtu..because its taboo to talk things like this..kurg kurgkan guna tgn..nafsu tu mmg susah nk kwl...ikuy nafsu lesu..

Try sibukkan diri..and penatkan diri..so that ko takde masa untuk duduk sorg2 dan berfantasi..itu yg jadi tu..

Kalo risau nnt ko nk kawin...kalo dah jumpe psgn...kalo bleh jgn la cite...ini pesan org yg ada ilmu.:jgn cite...bile masanye ditanya:.bru cite..but jgn cite the whole thing...sipi sipi je cite...ko disentuh diri sendiri...

Ni yg aku bc bc la..kalo ade masalah ngan syahwat..atau ujian syahwat..cuba check balik solat tu..insyaallah
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2016 10:08 AM | Show all posts
Princess_Na replied at 4-9-2016 06:28 PM
Jujur la aku buat lg. Paling last minggu lepas.

Tp aku tgh struggle la ni utk tak jebakkan dir ...

bagus lah kalau awk dah berfikiran positif gitu...
semua terpulang pada diri awk sendiri....orang tak boleh nak tolong....

Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2016 10:57 AM | Show all posts
Princess_Na replied at 3-9-2016 06:27 PM
Aku sbnrnya takde la kerap sgt onani. Masa sblum haid dgn lepas haid je tetiba nafsu tu memuncak.  ...

OMG, seriously TT, this is NOT what you call a sex addiction. Sex addiction ialah bila TT tak dapat kawal nafsu sampai hampir semua lelaki TT jumpa TT akan tidur. You are NOT in that category.

Apa yg TT ada ialah a HIGH SEX DRIVE, and thats it. Setengah orang ada low sex drive, some ada medium, and macam TT ialah high, buttt its totally NORMAL. Tapi i rasa u nih overthinking, high sex drive setakat 2-3 hari is nothing, setengah orang, majority of the month pon dia ada high sex drive, which is again, totally normal.

Aku tak paham la, ramai betol yg narrow minded ingat masturbation is something abnormal, when it's a crucial part of the biology of humans to have such desire. It's just natural, else there won't be 7 billion of us today.

Camnihlah TT, selagi TT tak tidur dengan ramai2 jantan, you are totally fine, jangan negatif sangat pemikiran tuh. Relax, and enjoy the self pleasure, and NO, faraj TT takde nyer akan longgar, this is where education matters, baca article2 saintifik kat google kalau nak tau lagi lanjut.

Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2016 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
yprat replied at 5-9-2016 10:57 AM
OMG, seriously TT, this is NOT what you call a sex addiction. Sex addiction ialah bila TT tak dapa ...

Good reply.informative and positive
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2016 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Princess_Na replied at 4-9-2016 06:28 PM
Jujur la aku buat lg. Paling last minggu lepas.

Tp aku tgh struggle la ni utk tak jebakkan dir ...

Ko ni.. bukan ketagih seks.. tapi keinginan seks yg tinggi. Kalau ketagih seks.. jumpa siapa2 pun ko balun.
Tapi, itu tak membantu. Tapi cara terbaik adalah ko busykan diri. Buat hobi baru ke.. kalau ko suke menyendiri.. pergi bersosial.. itu antara caranya.. satu lagi buat reminder what u need to do.. mula2 tu memang susah.. tapi lama kelamaan akan ok. Asalkan keinginan untuk berubah tu ada.
Pengalaman aku dlu.. sebelum kawin ngan wife.. kitaorg memang selalu ringan2 bile bejumpa.. sampai satu tahap.. kami rasa perlu berubah.. so.. antara cara kami buat.. kalau nak jumpa.. elak naik kete sama2.. elak pegi tempat2 sunyi.. lama2 ok.. sampaila kami kawin.. pastu lepaskanla segala dendam masa malam pertama.. yang penting.. tanam keazaman dalam diri.. ko mampu berubah.
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2016 05:02 PM | Show all posts
pada aku ni biasa lah....relax je apasal nak rasa berdosa????? setiap org tuhan jadikan lain2 peel la.......tak perlu rasa berdosa, juz go with the flow.....enjoy je..... pedulikan mulut2 jahat semua.....kita ni je terlebih sensitif benda2 sex ni.......bodoh punya lobai/lobainita.
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2016 02:45 PM | Show all posts
Tak perlu nak jijik ngan diri sendirilau jijik lagi down1st bersyukur awk tak terlibat dgn seks bebas2nd bersyukur awk mmg betul ada nafsu3rd bersykur awk dh kenal betul tubuh badan awk sdri(nanti boleh input husben kat mana daerah yg sgt sensitif n sensasi woww!!) 4th cuba utk pi gym (lau dh slim kasi fit lg..lau chubby kasi montok) x pon pi zumba or aerobik) x yah jogging2nak kesitu kena ada kawan?x payah..sensorang lg best! 5th asal rasa stim tarikkkkkkkk napassss panjang2hembossssbuat sbykk mungkinlast sekalikita enjoyyyyyyyyy.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.083123s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list