Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
45701
View
221
Reply

Aku dan ketagihan seks

[Copy link]

Author: Princess_Na    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-7-2018 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
mummydarling replied at 27-10-2017 03:25 PM
mmg ada org yg bila dah terlalu kerap beronani. bilqa berjimak die tak puas..

Mungkin tak puas dan cepat turun...
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2018 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Mimie92 replied at 19-5-2018 02:26 PM
Nak tanya... kalau perempuan onani, tapi gosok di luar je dan tak masukkan apa2, masih dara ke? Saya ...

Best ke klau gosok.. Cepat ke lepas nafsu tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2018 05:10 PM | Show all posts
jerung_desa replied at 14-7-2018 05:43 PM
Mungkin tak puas dan cepat turun...

tgk plak jenis melancap mcm mana kalau melancap2 soft2 lembut2 x gasak sgt ok la kalau time main dia ok
kalau jenis capmelan ganas bile main x ganas jd kepuasan tu tak sama
hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2018 11:04 AM | Show all posts
kadang2 aku terpikir, TT ni lelaki yg menyamar jadi perempuan dlm ni atau betul2 perempuan?
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2018 08:28 AM | Show all posts
Kenjiyan replied at 13-7-2018 04:25 PM
Demi nk bg kepuasan pd isteri... Besenye klimaks first je yg kendur skit,lepas tu yg ke 2,3,4,5 xd ...

hahaha...
adoiii...
siape kah yg ingin menjadi partner nih... hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2018 06:16 AM | Show all posts
hahhah..isu yang menarik...cam mana nak settle ni...kahwin pun tetap sama..akan ketagih....

pada aku dah kahwin nnti kena bgtahu partner.....

yang apa ko suka buat....kalo suka buat onani..suruh partner buat onani....lepas tu pelan2 lah...ubah onani tu kepada nikmat sex sebenar.....

ubah imaginasi tu perlahan-lahan bersama partner....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2018 04:25 PM | Show all posts
nbtech78 replied at 12-8-2018 06:16 AM
hahhah..isu yang menarik...cam mana nak settle ni...kahwin pun tetap sama..akan ketagih....

pada  ...

apa yang penting...'kerjasama'..

Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2018 07:14 PM | Show all posts
mattzzx replied at 27-8-2018 04:25 PM
apa yang penting...'kerjasama'..

ya kerjasama....

x boleh malu dgn pasangan...kerana ia halal untuk kita....

kena bgtahu apa yang kita nak....

penting ini semua......kalo malu2...memang ko akan derita lah...hehehehhe
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 02:50 PM | Show all posts
nbtech78 replied at 27-8-2018 07:14 PM
ya kerjasama....

x boleh malu dgn pasangan...kerana ia halal untuk kita....

ye betul...
bagi tahu apa yang kita nak dan kita suka...
dan pasangan kita juga bagi tahu apa yang dia nak dan suka...
baru lah hidup aman damai bahagia selamanyaa..

Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2018 03:37 PM | Show all posts
dah settle ke blom kes ni?
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2018 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
viper_2803 replied at 3-9-2018 03:37 PM
dah settle ke blom kes ni?

Hahahahaha hang nak tolong dia?
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2018 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
mattzzx replied at 28-8-2018 02:50 PM
ye betul...
bagi tahu apa yang kita nak dan kita suka...
dan pasangan kita juga bagi tahu apa ya ...

Setuju. Kenalah ada adventure barulah fun. Berfantasi. Role playing. Tengok porn sesama bila mood nak tengok datang.
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2018 04:30 PM | Show all posts
ayjay replied at 23-9-2018 04:24 PM
Setuju. Kenalah ada adventure barulah fun. Berfantasi. Role playing. Tengok porn sesama bila mood  ...

betul sangat tu...
u macam ada pengalaman ajer.....

Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2018 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
mattzzx replied at 23-9-2018 04:30 PM
betul sangat tu...
u macam ada pengalaman ajer.....

Dah 20 tahun kahwin. Husband mat salleh. Duduk pun kat europe.
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2018 11:07 AM | Show all posts
ayjay replied at 23-9-2018 05:12 PM
Dah 20 tahun kahwin. Husband mat salleh. Duduk pun kat europe.

oooo patut lah....
best ke kawin mat salleh ni?

sekarang  u masih diEurope?


Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2018 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
mattzzx replied at 24-9-2018 11:07 AM
oooo patut lah....
best ke kawin mat salleh ni?


Pada akak, mestilah best. Tak ada lah taboo melancap rosakkan kote, suami melancap pun terasa dianiaya, perempuan tak boleh melancap, tengok porn tak boleh blablabla  toys pun tak main.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2018 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
mattzzx replied at 24-9-2018 11:07 AM
oooo patut lah....
best ke kawin mat salleh ni?


Yes. Sekarang di London.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2018 01:10 PM | Show all posts
ayjay replied at 27-9-2018 12:07 PM
Pada akak, mestilah best. Tak ada lah taboo melancap rosakkan kote, suami melancap pun terasa dian ...



tahniah u mendapat suami yang terbaik...
harap u kekal bahagia sampai akhir hayat...
yang penting u hepi kan...


Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2018 01:11 PM | Show all posts
ayjay replied at 27-9-2018 12:07 PM
Yes. Sekarang di London.

dah lama u kat London? tak balik msia?

Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2018 02:00 AM From the mobile phone | Show all posts
mattzzx replied at 27-9-2018 01:10 PM
tahniah u mendapat suami yang terbaik...
harap u kekal bahagia sampai akhir hayat...
yang pe ...

Syukur. Dia memang baik. Tapi taklah perfect hahaha dah bertahun kahwin anak sulung pun dah nak dewasa mesti ada gaduh jugalah. Yang penting kena ada tolak ansur. Tapi mungkin faktor lain juga membantu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084280s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list