Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
46499
View
221
Reply

Aku dan ketagihan seks

[Copy link]

Author: Princess_Na       Show all posts   Read mode

Post time 28-9-2018 02:03 AM From the mobile phone | Show all posts
mattzzx replied at 27-9-2018 01:11 PM
dah lama u kat London? tak balik msia?

Di Europe termasuk London ni dah 15 tahun. Balik bercuti ke Malaysia amat jarang sebab selalunya adik beradik akak dan famili mereka yang datang sini. Mereka seronok datang sini.
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 11:45 AM | Show all posts
ayjay replied at 28-9-2018 02:00 AM
Syukur. Dia memang baik. Tapi taklah perfect hahaha dah bertahun kahwin anak sulung pun dah nak de ...

biasa lah adat orang berkahwin ada pasang surut nya...
bergaduh itu lumrah dalam perkahwinan samada dia itu melayu, mat saleh atau apa bangsa sekali pun..
yang penting kerjasama dan tolak ansur...
semoga u terus bahagia dengan suami yng tercinta..


Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 11:47 AM | Show all posts
ayjay replied at 28-9-2018 02:03 AM
Di Europe termasuk London ni dah 15 tahun. Balik bercuti ke Malaysia amat jarang sebab selalunya a ...

oooo 15 tahun, lama dah tu...
tapi cara hidup u masih lagi mengekalkan budaya timur atau dah berubah sedikit...
mesti lah famili suka pergi sana...boleh holiday gitu...
so u pun tak rasa rindu sangat lah kat family bila mereka selalu datang kat tempat u kan...


Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
mattzzx replied at 1-10-2018 11:47 AM
oooo 15 tahun, lama dah tu...
tapi cara hidup u masih lagi mengekalkan budaya timur atau dah beru ...

Mixlah kot. Masih ada juga budaya timur yg bagus kita kekalkan.
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
mattzzx replied at 1-10-2018 11:45 AM
biasa lah adat orang berkahwin ada pasang surut nya...
bergaduh itu lumrah dalam perkahwinan sama ...

Terima kasih. I couldnt ask God for a better husband. Anak anak pun semua baik baik belaka.
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 04:31 PM | Show all posts
ayjay replied at 1-10-2018 03:25 PM
Mixlah kot. Masih ada juga budaya timur yg bagus kita kekalkan.

bagus lah gitu...
budaya nenek moyang jangan dilupakan...

tapi kat sana bebas nak buat apa, tak ada orang kisah pun....


Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 04:32 PM | Show all posts
ayjay replied at 1-10-2018 03:26 PM
Terima kasih. I couldnt ask God for a better husband. Anak anak pun semua baik baik belaka.

sama sama..
mesti anak2 u comel2...yelah campur dgn darah mat salleh kan....
u ada brapa anak2?


Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
mattzzx replied at 1-10-2018 04:32 PM
sama sama..
mesti anak2 u comel2...yelah campur dgn darah mat salleh kan....
u ada brapa anak2?
...

Lima orang. Hehehe mak mana tak kata anak cantik dan handsome?
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
mattzzx replied at 1-10-2018 04:31 PM
bagus lah gitu...
budaya nenek moyang jangan dilupakan...


Budaya tu ye lah tapi mana rasa mengarut atau tak praktikal tu taklah nak teruskan. Hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2018 10:24 AM | Show all posts
ayjay replied at 1-10-2018 10:56 PM
Lima orang. Hehehe mak mana tak kata anak cantik dan handsome?

memang lah kalau mak kata cantik dan handsome...
tapi masalahnya orang lain juga cakap begitu....
memang betul lah tu...
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2018 10:24 AM | Show all posts
ayjay replied at 1-10-2018 10:57 PM
Budaya tu ye lah tapi mana rasa mengarut atau tak praktikal tu taklah nak teruskan. Hehehe

yee...
kita ikut mana yang kita rasa betul dan praktikal untuk diamalkan...


Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2018 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
mattzzx replied at 2-10-2018 10:24 AM
yee...
kita ikut mana yang kita rasa betul dan praktikal untuk diamalkan...

Macam mandi bogel, tidur bogel, make love bogel, kat rumah bogel.
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2018 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
mattzzx replied at 2-10-2018 10:24 AM
memang lah kalau mak kata cantik dan handsome...
tapi masalahnya orang lain juga cakap begitu.... ...

Hehehe rasanya kalau nak 'jual' anak anak akak kat Malaysia tu memang senang laku sebab mereka memang banyak rupa mat salleh.
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2018 05:10 PM | Show all posts
ayjay replied at 2-10-2018 05:05 PM
Macam mandi bogel, tidur bogel, make love bogel, kat rumah bogel.

woww bestt tu...
anak2 tak tinggal sekali dengan u?


Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2018 05:11 PM | Show all posts
ayjay replied at 2-10-2018 05:07 PM
Hehehe rasanya kalau nak 'jual' anak anak akak kat Malaysia tu memang senang laku sebab mereka mem ...

kalau 'jual' mesti laku...memang orang suka yang 'pan asia'...
anak2 u boleh cakap bahasa malaysia?


Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2018 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
mattzzx replied at 2-10-2018 05:11 PM
kalau 'jual' mesti laku...memang orang suka yang 'pan asia'...
anak2 u boleh cakap bahasa malaysi ...

Hahaha jual as in jadikan model atau artis atau dj lah macam tu.
They can't really speak BM tapi faham sikit-sikitlah.
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2018 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
mattzzx replied at 2-10-2018 05:10 PM
woww bestt tu...
anak2 tak tinggal sekali dengan u?

Ada tapi the kids have their own wing. My husband and I are on this side of the house. We share some common areas of the house though. But there is a door to our wing. Time mereka tak ada rumah tu barulah boleh bermaharaja lela satu rumah  Tapi .... Hahaha cannot story sini
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2018 11:23 AM | Show all posts
ayjay replied at 2-10-2018 05:34 PM
Ada tapi the kids have their own wing. My husband and I are on this side of the house. We share so ...

ade plak tapi hahahah
suspend je
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2018 12:33 PM | Show all posts
ayjay replied at 2-10-2018 05:30 PM
Hahaha jual as in jadikan model atau artis atau dj lah macam tu.
They can't really speak BM tapi  ...

memang boleh jual kalau macam tu...
u kena lah ajar juga bahasa malaysia, jangan nanti dia tak boleh bercakap melayu...
selalu selalu lah bercakap melayu dengan anak2 bila dirumah...


Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2018 12:35 PM | Show all posts
ayjay replied at 2-10-2018 05:34 PM
Ada tapi the kids have their own wing. My husband and I are on this side of the house. We share so ...



oooo ..mesti rumah u besar...
amboi siap bermaharaja lela lagi tu.... gaya bebas.... hehehe

kita story kat tempat lain yaa...


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078818s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list