JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
39533
View
220
Reply

Aku dan ketagihan seks

[Copy link]

Author: Princess_Na    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-9-2016 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Aku nak bukak kat masalah peribadi td, tapi malas pulak. Sini sesuai kot.

Tergerak nak buka lepas baca luahan dari sorang forumer hatiku rawan. Well,berani cerita sbb takde sape kenal aku kat sini.  

Ye. Aku alami ketagihan seks. Aku mula sedar lepas aku mula onani masa umur 15 tak silap. Masa tu aku main jari kat bahagian luar je, tak masuk pun dalam lubang.

Lama kelamaan, aku nak cuba sesuatu yang baru. Aku masukkan jari dlam lubang, dan baru aku tahu benda tu lagi sedap dan nikmat. Ah.. Bodoh betul aku. Turutkan nafsu semata.

So,sampai skrg la aku masih lagi onani walaupun penat aku tahan nafsu. Aku nak kahwin cepat sbb aku rasa punca mmg sbb selalu naik nafsu. Bila jd camtu mula la raba sana sini, dan akhirnya onani.

Aku tahu dosa. Tapi buat lagi. Cuba puasa, tapi lepas tu jadi lagi. Aku penat dengan dosa.


Jadi, macam mana aku nak buat? Aku takut dgn diri aku, takut dgn keadaan faraj padahal aku belum kahwin lagi. Tolong wei. Tq.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
terkejut meols baca tang lobang lobang ni.  Cuba chuols jauhkhen diri chuols dr mende2 naikkhen nafsu ni. Takpun chuols cuba baca artikel yg ngeri2 bab onani ni. Khawin lah cot selesai masalah chuols
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2016 06:43 AM From the mobile phone | Show all posts
jgn sampai nnti u rasa onani lg sedap dari berjimak sudah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-9-2016 06:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Keyyra replied at 2-9-2016 11:41 PM
terkejut meols baca tang lobang lobang ni.  Cuba chuols jauhkhen diri chuols dr m ...

Aku pun malu nak tulis pasal masalah ni. Tp sbb takde sape kenal, aku gagah je menulis.

Aku dah cuba, tapi kejap je bertahan. Biasa nafsu naik mendadak beberapa hari sblum haid dan selepas haid. Stress aku.

Bukan tak menyesal, tp dah nafsu. Takbleh tahan.    nak kawen pun family mcm tak faham. Letak hantaran tinggi2.  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-9-2016 06:45 AM From the mobile phone | Show all posts
AJMatt replied at 3-9-2016 06:43 AM
jgn sampai nnti u rasa onani lg sedap dari berjimak sudah

Itu yg aku takut klau kawen nnt.

Taknak la wei. Aku dah cukup rasa dosa ni dah. Tapi takleh kawal.  
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2016 06:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Princess_Na replied at 3-9-2016 06:45 AM
Itu yg aku takut klau kawen nnt.

Taknak la wei. Aku dah cukup rasa dosa ni dah. Tapi takleh kaw ...

sibukkan diri dgn hal2 lain..jgn duk sorang2 nnti perasaan tu dtg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-9-2016 06:54 AM From the mobile phone | Show all posts
AJMatt replied at 3-9-2016 06:51 AM
sibukkan diri dgn hal2 lain..jgn duk sorang2 nnti perasaan tu dtg

Tu yg struggle nak buat, tp aku cuba.

Mmg suka dok sorang2. Layan tenet. Lama2 syaitan hasut, dah nsfsu naik. Surf mcm2 kat tenet.

Tq. Aku cuba tak slalu lepak sorang.  
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2016 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Princess_Na replied at 2-9-2016 10:44 PM
Aku pun malu nak tulis pasal masalah ni. Tp sbb takde sape kenal, aku gagah je menulis.

Aku dah ...

      chuols jgn main cucuk2 lagikkkk. Kannn org speku chuols sudah ter tet tet. Padahall takkkk. Haaa kan nayoo. Lagi satu chuols kenaaa byk exposes mende2 (negatif) pasall onani ni. Kompenn gigilllll kepit2 chuols.  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-9-2016 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Keyyra replied at 3-9-2016 07:45 AM
chuols jgn main cucuk2 lagikkkk. Kannn org speku chuols sudah ter tet tet. Padahall t ...

Tett tu apa?  

Btw, mungkin masalah ketagihan seks ni berpunca dari aku yg dulu jd mangsa pedo. Huhuu..  :
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2016 09:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Pedo????!
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2016 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
haha.sana bg nasihat.sini citer bnda sama
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-9-2016 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
mifune replied at 3-9-2016 10:02 AM
haha.sana bg nasihat.sini citer bnda sama

Bg nasihat sbb lalu benda sama. Tp tu la. Bg nasihat sbb nak motivasi diri sendiri jugak.  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-9-2016 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Keyyra replied at 3-9-2016 09:28 AM
Pedo????!

Ada cite kat thread sebelah. Aku mmg mangsa pedo kecik2 dulu.  
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2016 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Princess_Na replied at 3-9-2016 02:29 AM
Ada cite kat thread sebelah. Aku mmg mangsa pedo kecik2 dulu.

  pm plish  iols tersesat dlm ketrafikan CI ni  
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2016 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
kahwin pastu buat seks dgn suami bkn bole selesai masalah ko pun. Ko ingat dgn buat seks dgn suami bole rawat ketagihan seks ko. masalah terbesar ko, ko sdri yg x bole nk kawal nafsu ko. Ko biarkan nafsu ko mengawal akal ko sdri. Ko fikir lepas kawen, lepas berseks dgn suami, akan hilang ketagihan ko. takkan mungkin. Khuatir ko akan jd lagi ekstrim bila ko rasa layanan seks suami ko tu nnt tak mencapai standard ketagihan seks yg ko alami.

Apa kata ko pi jumpa pakar psikatari buat rawatan. Ko ni sakit sebenarnya.
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2016 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Kau kena kawal slow2 nafsu kau jgn drastik trus stop. Contoh seminggu kau buat 3x jadi minggu berikut kau kurangkan jadi 2x dan berikutnya. Kau kurang2 kan buat sampai la dlm sebulan buat sekali je kalau air dah naik kepala sangat. aku tau ramai je mslh mcm kau kat lua sana. Sapa tak penah onani laki pmpm sama je. Kerap dan tak je. Klau kau tahap kerap kurangkan.
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2016 01:14 PM | Show all posts
sekarang umur TT brapa?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-9-2016 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
mattzzx replied at 3-9-2016 01:14 PM
sekarang umur TT brapa?

Bawah 25. Tekalah brp?  
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2016 02:48 PM | Show all posts

21 kot....

Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2016 03:47 PM | Show all posts
cukup-cukup gunakan alasan mangsa pedo..
kalau ko sendiri tak mau kawal nafsu, tak usah bagi alasan itu ini..
keep using alasan mangsa pedo tak akan selesaikan masalah..
klu ko tau ko suka layan porn, then block segala benda porn kat internet..
or else, pergi jumpa pakar dan dapatkan nasihat mereka..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.091270s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list