Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
28503
View
71
Reply

size zakar pilihan perempuan dan wanita?

[Copy link]

Author: slumber88       Show all posts   Read mode

Post time 30-5-2017 10:51 AM | Show all posts
MamaMima711 replied at 15-12-2016 10:27 AM
dh 2 thn x rasa..dan x de peluang dah nak rasa

ok la tuh, kita 5 thn sdh...
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2017 01:12 AM | Show all posts
Rika89 replied at 12-10-2016 07:03 AM
Bukan bila anu tu sampai hujung lubang paling sedap ke... tak tahu nak tanye je..

tak lah sebenarnya kenikmatan pada wanita pada G sport dia tu, pandai mainkan G-sport tu pendek pun takpe. kalau besar memanglah sedap coz mmeg terkena G-sport tu.
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2017 11:11 AM | Show all posts
Hubby punya lebar, yang. Sekali dia hentakkk aiii auhhhkghhhkkk ahughhkkkkkkk !!!!
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2017 06:54 PM | Show all posts
melayu cina standard 5 inch. 5 in setengah to 6 inch tu dh satu rahmat buat malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2017 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Bedah.Cun replied at 2-6-2017 11:11 AM
Hubby punya lebar, yang. Sekali dia hentakkk aiii auhhhkghhhkkk ahughhkkkkkkk !!!!

You kira beruntung lah your suami ada size & performance dlm satu package
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2017 11:36 AM | Show all posts
Mai youlls join saye di DAFABET! x yah DEPOSIT! Kasi lu FREE RM48 pulak tu~ Alahai jom la main skrg!



Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2017 03:26 PM | Show all posts
biar sekecil jarum tapi sekali kena menangis
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2017 02:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Bedah.Cun replied at 2-6-2017 11:11 AM
Hubby punya lebar, yang. Sekali dia hentakkk aiii auhhhkghhhkkk ahughhkkkkkkk !!!!

Horny plk i bca..nk try laki u boleh?
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2017 07:03 AM From the mobile phone | Show all posts
jandabergetah replied at 18-11-2017 02:34 AM
Horny plk i bca..nk try laki u boleh?

Try lah sy punya..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2017 11:13 PM | Show all posts
jandabergetah replied at 18-11-2017 02:34 AM
Horny plk i bca..nk try laki u boleh?

welcome back
lame tenggelam ni baru timbul hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2017 03:18 PM | Show all posts
Panjang dan keras lebih baik dan nikmat daripada yang besar....
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2018 12:27 AM | Show all posts
klau pnjang 6 inci n ukur lilit 5 inci ok x?
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2018 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
mrranjang replied at 12-10-2016 06:20 AM
Btul tu.. saya plak masalah faraj kecik.. awak bayangkan.. 5 inci setengah sang suami penuh sampai ...

Betul tu,kesian pmpuan yg faraj kecik.. dlu pernah ML dgn yg kes mcm ni,masuk separuh lebih skit je boleh.. tolak lagi dia cakap sakit dah.. org mcm ni sesuai laa dgn suami yg penis pendek..  
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2018 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
waffle97 replied at 30-6-2018 12:27 AM
klau pnjang 6 inci n ukur lilit 5 inci ok x?

Ok sgt dh,ukur lilit 6inch pn xsemua pmpuan boleh terima masuk..
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2018 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku niyy nk cri maklumat jee tu yg dtg sni ... Ade jgak cri kt tempat lain .. ade jnis data yg mengatakan lelaki malaysia kebanyakkan 4.4inch .. Trkjut jugak dgn maklumat tu .. sbb aku pun dlm 6.5 -7inch .. xtau pulak lelaki malaysia ramai yg pendek ..
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2018 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
aku punya size tegang 5 inci ukur lilit 4 inci. kau rasa ok tak akak yg dah bertahun x merasa? teringin jugak nk panjangkan jadi 6 inci ukur lilit 5 inci.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2018 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Rika89 replied at 12-10-2016 07:02 AM
Teringin rasa miss kat atas.. apa rasa penuh padat.. dan lama.. bila benda pelik tu ade kat dalam mi ...

nak cuba merasa boleh je. kita test dulu boleh?
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2018 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
MamaMima711 replied at 15-12-2016 10:27 AM
dh 2 thn x rasa..dan x de peluang dah nak rasa

boleh x ajar sy mcmana nak puaskan wanita semasa seks. sy tak reti lah. boleh share sikit pengalaman.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau inci tak tau lak. Hritu pnh ukur 10cm
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2019 04:24 PM | Show all posts
x kisah sebenarnye pendek kecik yg penting boleh buat pasangan klimax...
kalau takat panjang besar je lebih tapi muntah cepat pun x guna jugak....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.097920s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list