Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
29991
View
74
Reply

size zakar pilihan perempuan dan wanita?

[Copy link]

Author: slumber88    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-9-2016 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
perempuan dan wanita malaysia perlukan saiz zakar yg mcm mana utk puas?berapa inci panjang yg anda nak?
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2016 09:29 PM | Show all posts
sila tanya soklan hang nih pada:
emak hang;
adik pmpuan hang;
kaka hang;
makcik hang;
nenek hang;
opah hang;

dan sape2 yg relevant dg soklan hang tu........
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-9-2016 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
saza_sz replied at 1-9-2016 09:29 PM
sila tanya soklan hang nih pada:
emak hang;
adik pmpuan hang;

terima kasih sudi respon
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2016 09:57 PM | Show all posts
Semakin panjang semakin sedap.
Tapi lelaki Malaysia ramai yang pendek-pendek.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-9-2016 10:00 PM | Show all posts
spiderman80 replied at 1-9-2016 09:57 PM
Semakin panjang semakin sedap.
Tapi lelaki Malaysia ramai yang pendek-pendek.

hehe..tq sudi respon
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Saiz tu penting ke?

Yg penting cara puaskan pasangan kot. Malu plak aku lepak thread ni.
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2016 01:17 PM | Show all posts
Princess_Na replied at 2-9-2016 09:59 PM
Saiz tu penting ke?

Yg penting cara puaskan pasangan kot. Malu plak aku lepak thread ni.

alaa....apa plak nak dimalukan...
kita berkongsi ilmu sajeee...

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-9-2016 02:52 PM | Show all posts
Princess_Na replied at 2-9-2016 09:59 PM
Saiz tu penting ke?

Yg penting cara puaskan pasangan kot. Malu plak aku lepak thread ni.

tq sudi respon
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2016 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Panjang atleast 8inchi pastu besar dn padat..kena betul2 keras bila masuk rasa mcm kna tujah dgn batang kayu ja
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2016 09:20 PM | Show all posts
jandabergetah replied at 3-9-2016 06:26 PM
Panjang atleast 8inchi pastu besar dn padat..kena betul2 keras bila masuk rasa mcm kna tujah dgn bat ...

btwy ade tak rasa mcm yang kene cangkul tu hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2016 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Menurut perlakon filem porno, saiz yg digemari adalah dlm range 6-8 inci. Important ukur lilit drpd panjang.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2016 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
jandabergetah replied at 3-9-2016 06:26 PM
Panjang atleast 8inchi pastu besar dn padat..kena betul2 keras bila masuk rasa mcm kna tujah dgn bat ...

      betulkah your zakar idaman you. Kalau di malaysia tak byk lelaki yg saiz ini.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2016 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
saza_sz replied at 1-9-2016 09:29 PM
sila tanya soklan hang nih pada:
emak hang;
adik pmpuan hang;

Hahahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2016 01:42 AM From the mobile phone | Show all posts
kamil8891 replied at 4-9-2016 09:20 PM
btwy ade tak rasa mcm yang kene cangkul tu hehehehe

Kena try masuk batang cangkul baru boleh tau sama ke x
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2016 01:44 AM From the mobile phone | Show all posts
steven.l replied at 7-9-2016 03:53 PM
betulkah your zakar idaman you. Kalau di malaysia tak byk lelaki yg saiz ini.

Bukan idaman tapi kesukaan..ada tp mmg jarang2 dapat.selalunya bangsa kulit gelap    je yg size itu.
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2016 06:01 PM | Show all posts
Tak payah sampai nak senak senak , saiz normal melayu pon dah cukup bahagia sampai sedozen adik beradik .
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2016 06:06 PM | Show all posts
dah pernah ade soklan mcm ni kt tred...

Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2016 11:56 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


100% Welcome Deposit Bonus hanya untuk anda!!!


Deposit minimum MYR100 keatas dan dapatkan bonus anda sekarang!!!



Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2016 11:40 AM | Show all posts
ssh nak jawab ni.. kena test dlu yg panjang..yang pendek...compare mana besh...
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2016 02:14 PM | Show all posts
MISSLIYA replied at 8-9-2016 06:01 PM
Tak payah sampai nak senak senak , saiz normal melayu pon dah cukup bahagia sampai sedozen adik bera ...

pengalaman sendiri kee?

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.088708s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list