CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 2939|Reply: 1

toujoursadvanced tu betul betul berkesan ke?

 Close [Copy link]
Post time 26-8-2016 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by Siputjelly at 26-8-2016 12:20 AM

hai uolsss...
aku dah lama duk usha usha collagen yg tgh hot ni Toujours advanced. alaaa yg keknis makan tu. even retis retis lain pun consume benda ni. so aku nak tanya lah kot kot ada forumers kat sini dah try. betul betul berkesan ke?
harga pun boleh tahan juga dlm rm199 per box(30sachet) & rm120(trial pack,15sachet). ingat cam nak try, but before that nak tanya dulu. sesiapa yg dah try boleh lah share testimoni kat sini. baru lah aku rasa yakin sikit




*sebelum ni pernah try belleza by sofieyabeauty tapi tak mampu lah, sebab mahal sangat.. botak pale aku noksss. hahahaha  

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-8-2016 12:30 AM | Show all posts
Hi tt,thread toujours dah ada..boleh  sambung post kat thread tu ye...


http://mforum.cari.com.my/forum. ... &highlight=toujours
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 03:16 PM GMT+8 , Processed in 0.485498 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list