Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
36580
View
1888
Reply

[BORAK] MENGETEH @ MELAKA V35 ~ GELANDANGAN BERTEDUH

[Copy link]

Author: spankee_fili    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 31-8-2016 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
sfhzuraz replied at 31-8-2016 02:11 PM
kaka pun tak sangka
kalo ikut sejarah blom ada lg yg start dr belakang boleh naik podium
kiranya ...

amboi kaka stetmen mangkuk hayun gitew..
haah memang tererla hamilton tu start belakang tapi naik podium..
agaknya beliau jenis driven by challenge kot..
umder pressure petak belakang tapi memang all out perform kan..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-8-2016 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
sfhzuraz replied at 31-8-2016 02:12 PM
minggu ni ada lg teka f1
jgn lupa masuk teka

baik kaka..meols nak tunggu last minit jua..
nanti ada info2 leak boleh jadik reference..
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2016 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
spankee_fili replied at 31-8-2016 02:31 PM
conference call...ala meeting reramai ngan customer tapi thru fon..
meols pun local cuma customer ...

Oh conference call
Kellas dik peng akak bayang kan dik peng macam heroin dalam drama pakai skirt kemeja blazer gi tu  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-8-2016 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
imthegirl replied at 31-8-2016 04:10 PM
Oh conference call
Kellas dik peng akak bayang kan dik peng macam heroin dalam drama pakai skirt  ...

choii kakratu telah memfitnah meols...
meols on normal days pakai jeans jek kecuali hari audit ngan customer visit...
tak suka pakai slack or skirt...
kakratu memakai keayuan dress ke gi keje?
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2016 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
spankee_fili replied at 31-8-2016 06:21 PM
choii kakratu telah memfitnah meols...
meols on normal days pakai jeans jek kecuali hari audit ng ...

Idok le
Hari jumaat je kita merumpun melayu pakai baju kurung
Hari Isnin-Khamis akak meronggeng  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-9-2016 08:23 AM | Show all posts
imthegirl replied at 31-8-2016 08:29 PM
Idok le
Hari jumaat je kita merumpun melayu pakai baju kurung
Hari Isnin-Khamis akak meronggeng  ...

haha...meols pakai baju kurung kalau ada event yang wajib je..
macam jamuan raya ke, nak attend kenduri ke..
meols tak selesa pakai baju kurung..
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 07:10 AM From the mobile phone | Show all posts
spankee_fili replied at 1-9-2016 08:23 AM
haha...meols pakai baju kurung kalau ada event yang wajib je..
macam jamuan raya ke, nak attend k ...

Akak suka pakai baju kurung  
Dah terbiasa kalau jumaat pakai baju kurung sebab ex boss akak dlu yang suruh. Dulu dulu akak tak pakai gak, tapi lepas tu dia bising  
Terus jadi macam rutin kalau jumaat baju kurung terus membawak sampai sekarang. Lagi satu akak suka sebab tak payah pening nak pikir pakai baju apa.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-9-2016 08:48 AM | Show all posts
imthegirl replied at 2-9-2016 07:10 AM
Akak suka pakai baju kurung   
Dah terbiasa kalau jumaat pakai baju kurung sebab ex boss akak d ...

oh..bos lama meols tak pernah langsung pakai baju kurung..
memang seingat memory meols even hari raya pun beliau tak pakai baju kurung...
meols kalau pergi kenduri pastu nak singgah jejalan, mesti bawak baju extra pastu tukar kat mana2...
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 11:13 AM | Show all posts
spankee_fili replied at 2-9-2016 08:48 AM
oh..bos lama meols tak pernah langsung pakai baju kurung..
memang seingat memory meols even hari  ...

kelles sangat dik peng urban gittuu
bos akak dulu pon tak penah pakai baju kurung kerna dia seorang lelaki
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-9-2016 11:18 AM | Show all posts
imthegirl replied at 2-9-2016 11:13 AM
kelles sangat dik peng urban gittuu
bos akak dulu pon tak penah pakai baju kurung kerna dia ...

kalau meols kena pakai baju kurung 24jam, harus meols mood meracau..
kurang keselesaan..
bos meols yang skang ni pun laki..apekkk...
harus heart attack kalau beliau datang berbaju kurung...
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 03:30 PM | Show all posts
spankee_fili replied at 2-9-2016 11:18 AM
kalau meols kena pakai baju kurung 24jam, harus meols mood meracau..
kurang keselesaan..
bos m ...

macam nampak antu cina nanti uols dik peng
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-9-2016 06:05 PM | Show all posts
imthegirl replied at 2-9-2016 03:30 PM
macam nampak antu cina nanti uols dik peng

meols kena stenbai kertas tempek2 kat dahi tu bebanyak...
kalau tak jenuhla kejung tengok antu lompat2...
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
spankee_fili replied at 2-9-2016 06:05 PM
meols kena stenbai kertas tempek2 kat dahi tu bebanyak...
kalau tak jenuhla kejung tengok antu  ...

Uolsssss
Dah balik rumah ke tu?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-9-2016 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
imthegirl replied at 2-9-2016 08:19 PM
Uolsssss
Dah balik rumah ke tu?

haruslah..kenapa? kakratu stayback kat opis ke semalam?
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2016 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
spankee_fili replied at 3-9-2016 07:45 AM
haruslah..kenapa? kakratu stayback kat opis ke semalam?

Dah aih
Semalam gym day so tepat pukul 6 harus cabut  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-9-2016 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
imthegirl replied at 3-9-2016 10:46 AM
Dah aih
Semalam gym day so tepat pukul 6 harus cabut

wuuu bagusnya kakratu..
meols imejin kakratu setough nana mahzan..
kurus tapi fitted ..
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2016 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
spankee_fili replied at 3-9-2016 03:45 PM
wuuu bagusnya kakratu..
meols imejin kakratu setough nana mahzan..
kurus tapi fitted ..

Body nana tu bak kata orang to die for  
Menangis tengok anak dua body kayak gitu

Tak la dik peng, akak dah tua tua ni gym pon sehari seminggu je tinggal  
Dedulu rajin le akak.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-9-2016 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
imthegirl replied at 3-9-2016 07:00 PM
Body nana tu bak kata orang to die for   
Menangis tengok anak dua body kayak gitu


kan..santik sungguh pada pandangan mata meols..
tapi laki meols pulak kata prefer design ala2 maria farida, nana tu cekeding pada mata beliau..
padehal kita ni punyala meleleh air liur tengok nana..mf tu dah masuk kategori berisi..
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2016 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
spankee_fili replied at 4-9-2016 10:41 AM
kan..santik sungguh pada pandangan mata meols..
tapi laki meols pulak kata prefer design ala2 mar ...

Maria farida tu body dia cantik sebab ada lekuk lekuk seorang perempuan

Nana pon still nampak shape tapi tak setanding MF    
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-9-2016 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
imthegirl replied at 4-9-2016 10:54 AM
Maria farida tu body dia cantik sebab ada lekuk lekuk seorang perempuan  

Nana pon still namp ...

ni kalau dikberri masuk baca conversation kita harus dia ingat kita dah berlessy..
dok sembang figure pompuan..
kepada @Blueberri , kami masih selurus pembaris...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.103114s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list