Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
36638
View
1888
Reply

[BORAK] MENGETEH @ MELAKA V35 ~ GELANDANGAN BERTEDUH

[Copy link]

Author: spankee_fili    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 27-8-2016 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
spankee_fili replied at 25-8-2016 05:47 PM
meols pun gemar makan laksa..
tapi kalau ada depan mata jela, idokla teman nak mencari..
meols l ...

Cha kuey tiau memang sedap dik peng. Tapi kalau makan hari hari gundu la akak nanti  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-8-2016 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
sfhzuraz replied at 27-8-2016 11:38 AM
tak baik mengumpat
nanti dapat dosa kering jer


haha..takdela..
share gosip2 liar je..bukan ngumpat betul2 pun...

owh kalau gitu susahlah dia nak dapat top 3..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-8-2016 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
sfhzuraz replied at 27-8-2016 11:38 AM
tak baik mengumpat
nanti dapat dosa kering jer


haha..takdela..
share gosip2 liar je..bukan ngumpat betul2 pun...

owh kalau gitu susahlah dia nak dapat top 3..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-8-2016 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
imthegirl replied at 27-8-2016 12:26 PM
Cha kuey tiau memang sedap dik peng. Tapi kalau makan hari hari gundu la akak nanti

sini ada satu kedai char kuey teow yg best..
nasib baik agak jauh..
kalau sebelah rumah memang hari2 meols bedal..
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2016 09:54 AM | Show all posts
spankee_fili replied at 27-8-2016 05:06 PM
haha..takdela..
share gosip2 liar je..bukan ngumpat betul2 pun...

mmg blom ada dlm sejarah yg start dr belakang boleh jd juara
jd janganlah teka nama hamilton
ni tengok senarai pelumba


http://www.espn.co.uk/f1/

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-8-2016 04:38 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 28-8-2016 09:54 AM
mmg blom ada dlm sejarah yg start dr belakang boleh jd juara
jd janganlah teka nama hamilton
ni  ...

tak sangka hamilton dapat jugak naik podium ..
meols memang totally remove nama dia dari top 3...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-8-2016 04:39 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2016 08:59 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


Unlimited Deposit Bonus hanya untuk anda!!!


Deposit minimum MYR100 keatas dan dapatkan bonus anda sekarang!!!



Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2016 01:05 PM | Show all posts
spankee_fili replied at 27-8-2016 05:10 PM
sini ada satu kedai char kuey teow yg best..
nasib baik agak jauh..
kalau sebelah rumah memang h ...

belakang opis akak dlu pon ada orang jual chae kue tiaw mabeles
tapi sekarang dah tiada lagi
kena halau dengan mpsj
tapi ni kesah beberapa tahun nan lalu sekarang tah kemana orang tu niaga
char kue tiaw botak nama dia
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2016 01:12 PM | Show all posts
Uols cuti ke?
Akak keje ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-8-2016 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
imthegirl replied at 31-8-2016 01:05 PM
belakang opis akak dlu pon ada orang jual chae kue tiaw mabeles
tapi sekarang dah tiada lagi
ken ...

awww sexy betul nama char kuey teow tersebut...
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2016 01:20 PM | Show all posts
spankee_fili replied at 31-8-2016 01:19 PM
awww sexy betul nama char kuey teow tersebut...

glemer gerai tu sekitar sini dik peng
akak ingat ingat lupa apakah penjual nye botak atau pon tidak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-8-2016 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
imthegirl replied at 31-8-2016 01:12 PM
Uols cuti ke?
Akak keje ni

cutila...nape kakratu acah2 pemuda harapan bangsa ni sampai public hols pun nak keja?

meols tengah jalan2 kat thred yg tak semoat baca kerna sibuk lately..hihi
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2016 01:38 PM | Show all posts
spankee_fili replied at 31-8-2016 01:20 PM
cutila...nape kakratu acah2 pemuda harapan bangsa ni sampai public hols pun nak keja?

m ...

Sebab client akak acah acah superior untouchable aku client kau kuli aku maka esok aku keluar short notice panggil meeting pepagi buta gitu.
So akak kena siap kan apa apa yang patut.
Sedih
Gini lah hidup sebagai seorang kuli
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-8-2016 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
imthegirl replied at 31-8-2016 01:20 PM
glemer gerai tu sekitar sini dik peng
akak ingat ingat lupa apakah penjual nye botak atau pon tid ...

kakratu takde bakat jadi kiahpropa..mata tak meliar...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-8-2016 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
imthegirl replied at 31-8-2016 01:38 PM
Sebab client akak acah acah superior untouchable aku client kau kuli aku maka esok aku keluar shor ...

faham sangat perasaan itu kaka...
meols pun penah balik kol 1pagi sebab customer kekwat amat..
nak con call kol 9am local time heols..
lepas con call dia nak report 'by today'..
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2016 02:09 PM | Show all posts
spankee_fili replied at 31-8-2016 02:06 PM
faham sangat perasaan itu kaka...
meols pun penah balik kol 1pagi sebab customer kekwat amat..
n ...

con call tu apa dik
ampuni akak, akak kerja dengan company local saja

Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2016 02:11 PM | Show all posts
spankee_fili replied at 30-8-2016 04:38 PM
tak sangka hamilton dapat jugak naik podium ..
meols memang totally remove nama dia dari top 3... ...

kaka pun tak sangka
kalo ikut sejarah blom ada lg yg start dr belakang boleh naik podium
kiranya hamilton tu mmg tererla
paling mangkuk hayun team ferrari si kimi dan vettel
2-2 dpt petak 3 dan 4 tp takde sorang yg naik podium
dulu2 kaka minat ferrari

Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2016 02:12 PM | Show all posts
spankee_fili replied at 30-8-2016 04:38 PM
tak sangka hamilton dapat jugak naik podium ..
meols memang totally remove nama dia dari top 3... ...

minggu ni ada lg teka f1
jgn lupa masuk teka


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-8-2016 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
imthegirl replied at 31-8-2016 02:09 PM
con call tu apa dik
ampuni akak, akak kerja dengan company local saja

conference call...ala meeting reramai ngan customer tapi thru fon..
meols pun local cuma customer tu us..HQ kan banyak sana, kita 3rd world country ni balaci2...
keja dorang komplen2 jek..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082859s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list