Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
36537
View
1888
Reply

[BORAK] MENGETEH @ MELAKA V35 ~ GELANDANGAN BERTEDUH

[Copy link]

Author: spankee_fili       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 25-8-2016 08:48 AM | Show all posts
Blueberri replied at 24-8-2016 11:26 PM
cehhh, nick tak sedap, iols nak buat nick spankee_mabukketum, konpirm2 org ingat tuh id chuols
...

eh ketum pun orang nak komersialkan dah skang ni okeh..
dun play play..
mai secawannnn....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-8-2016 08:53 AM | Show all posts
Blueberri replied at 24-8-2016 11:37 PM
iols terkena amnesia sampai terlupa password lah, kan dah bagitau

iols bz lah, kat ...

meols skang lunch time tengok drama korea sambil kunyah2 sebikut...
takpun makan kuih ke, roti calit jem ke..
skang meols tengok cite signal..saspen citenya..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-8-2016 08:54 AM | Show all posts
Blueberri replied at 24-8-2016 11:41 PM
sedapnya chuols

meh meh makan meh

wuuuu buah pelam tu nampak nau masamnya..
kecuq ayaq liuq ceq...
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2016 09:27 AM | Show all posts
spankee_fili replied at 24-8-2016 10:45 PM
kita comel2 jek..konpem tak runtuh..
dik berri pulak katik2 je, lompat2 atas tu pun tak luak...

bagus
pembinaan yang begini kami mahukan
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2016 09:28 AM | Show all posts
Blueberri replied at 24-8-2016 11:42 PM
kak ratu cicah buah pelam dah tersedia, sila sila

suap kan plissssaaaaaaaaaaaaaaaaaa


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-8-2016 09:36 AM | Show all posts
imthegirl replied at 25-8-2016 09:27 AM
bagus
pembinaan yang begini kami mahukan

kakratu tau tak umah mielaksa dah mencecah vol 7?
memang meols dah tak terkejar kesohaian terbaru beliau..
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2016 10:19 AM | Show all posts
spankee_fili replied at 24-8-2016 11:11 AM
waalaikum salam kaka...

jemput masuk..sembang santai2 sini...

terima kasih spank
kaka main terjah jer sebenarnya...

itu yg kaka assume dia majuk kt sapa2
kalo lupa password payah tu spank
kena kautim dgn admin utk tukarkan id dia yg dah jd mod
f1 tu due date last teka ari ahad sebelum kul 8pm
ada masa lg la buat masa ni


Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2016 11:05 AM | Show all posts
Blueberri replied at 24-8-2016 12:51 PM
Waalaikumsalam

ada teka F1 ka kaka? jap nak gi...vrooommm...vrooommmmmmmmmmmm

dah nampak...
tq teka


Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2016 11:17 AM | Show all posts
spankee_fili replied at 25-8-2016 09:36 AM
kakratu tau tak umah mielaksa dah mencecah vol 7?
memang meols dah tak terkejar kesohaian terbaru ...

tak terkejar dikpeng
usain bolt pon serender nak ngejo rumah tersohor tersebut
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-8-2016 11:57 AM | Show all posts
imthegirl replied at 25-8-2016 11:17 AM
tak terkejar dikpeng
usain bolt pon serender nak ngejo rumah tersohor tersebut

usain bolt tak mampu tersengih lagi nampak gayanya...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-8-2016 12:00 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 25-8-2016 10:19 AM
terima kasih spank
kaka main terjah jer sebenarnya...

terjah je kaka..umah ni memang takde nak meriah mana pun..
bersawang amat..
tu yang segan nak tag..

nanti meols teka ye..
dak berri dah teka tu, bolehla meols tiru..
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2016 12:04 PM | Show all posts
spankee_fili replied at 25-8-2016 11:57 AM
usain bolt tak mampu tersengih lagi nampak gayanya...

usain bolt pon kalah dengan suhaimi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-8-2016 12:44 PM | Show all posts
imthegirl replied at 25-8-2016 12:04 PM
usain bolt pon kalah dengan suhaimi

harus sohaimi dapat pingat emas dalam olimpik lepas..
mau kebangga lagi hasilan makan laksa...
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2016 05:36 PM | Show all posts
spankee_fili replied at 25-8-2016 12:44 PM
harus sohaimi dapat pingat emas dalam olimpik lepas..
mau kebangga lagi hasilan makan laksa...

suhaimi ni buat akak rasa tak best masa makan laksa
padahal akak kategori yang gemo makan laksa time boring
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-8-2016 05:47 PM | Show all posts
imthegirl replied at 25-8-2016 05:36 PM
suhaimi ni buat akak rasa tak best masa makan laksa
padahal akak kategori yang gemo makan laksa t ...

meols pun gemar makan laksa..
tapi kalau ada depan mata jela, idokla teman nak mencari..
meols lagi gemar char kuey teow...
sedapnyaaaaa....
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2016 10:22 AM | Show all posts
spankee_fili replied at 25-8-2016 12:00 PM
terjah je kaka..umah ni memang takde nak meriah mana pun..
bersawang amat..
tu yang segan nak ta ...

terima kasih spank
kerana sudi terima kaka kt sini

hati2 teka tu spank
sb semalam kaka dengar kt berita lewis hamilton
mungkin kena penalti turun grid
sb dia ada tambah komponen baru kt keta dia


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-8-2016 10:34 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 26-8-2016 10:22 AM
terima kasih spank
kerana sudi terima kaka kt sini

amboiii kaka...nak berterima kasih pulak..
meols yang berbesar hati kaka sudi masuk umah tak siap ni..
setakat ada pangkin untuk menyicah pelam jek...




oh ye ke?? so hamilton out dari top 3 kiranya...
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2016 11:05 AM | Show all posts
spankee_fili replied at 26-8-2016 10:34 AM
amboiii kaka...nak berterima kasih pulak..
meols yang berbesar hati kaka sudi masuk umah tak siap ...

pangkin   sapa pulak tu yg spank cilok...
cantik gak pangkin tu

tak pasti lg hamilton tu spank
dia laju jer nanti
kalo ikut pendengaran kaka semalam dia kena turun grid


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-8-2016 11:07 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 26-8-2016 11:05 AM
pangkin   sapa pulak tu yg spank cilok...
cantik gak pangkin tu

meols cilok je kat hujung kampung tu..
sonok lepak atas pangkin petang2 sambil cicah pelam..
sesambil tu boleh ngumpat2 acik2 kampung sebelah...
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2016 11:38 AM | Show all posts
spankee_fili replied at 26-8-2016 11:07 AM
meols cilok je kat hujung kampung tu..
sonok lepak atas pangkin petang2 sambil cicah pelam..
ses ...

tak baik mengumpat
nanti dapat dosa kering jer

betul la spank
kaka ada baca kt thesun
mmg lewis hamilton kena mula dr petak belakang
sb dia tukar enjin


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.095004s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list