CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Duta lover

[Edisi YUNA sentap] parody by Jihan/Syuk/Team Meletop menghina Usher!

[Copy link]
Post time 5-8-2016 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Parodi ni org bodoh je yg melayan  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-8-2016 08:23 AM | Show all posts
takpe lah yuna kau nak sentap skrg hak kau pun...esok lusa aku nak tgk kalau species yg kau bela ni mengata or parody kan ugama kau..tgk mcm mane riaksi kau pulak...diam2 kat one corner or sentap mcm ummah meleis....
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2016 08:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau Allah nak tunjuk tu sekejap ja boleh musnah kerjaya ko yuna...so paham2 ajerlah yea....
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2016 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong replied at 5-8-2016 12:21 AM
Team meletop dh mintak maaf

Aku x phm 1 bnde.its parodi only la.knp yuna ni.ap masalah yuna ni sbnrnye.yuna sndiri pernah kuar tweet or ig perli2 org malaysia.ni tibe2 nk lebih.kalau kat luar tu org lain siap parodi vc retis2 dgn perli2 kate kesat lg.for fun la jgn la seyus sgt yuna.ko peluk x sngaja jg hati usher aku leh time lg.tapi kalau ko asyik ade je yg x kene ngn org negara ko sndiri aku rase ko ni something wrong.ko dah acah2 good sgt ke yuna.x ke mana juga good2 ko tu.n meletop pun smpai kene delete vc parodi semata2 kerana yuna terase? Kau raseeee.yuna acah2 good.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2016 08:34 AM | Show all posts
nak pemes kat US haruslah hormat budaya n hollywood sana

sbb carik makan kat sane kan

x guna jd retis no 1 malaysia kalo takat pemes kat malaysia indo brunei singapore sajokkkk

Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2016 08:34 AM | Show all posts
kuat sentap si yuna skg ek...bluweekkkk
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2016 08:40 AM | Show all posts
diorang marah bukan sebab peluk, tapi sebab black face tu

Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2016 08:46 AM | Show all posts
Aduradura replied at 4-8-2016 10:56 PM
dah tengok video tu. biase je. aku tak perasan pun watak comedian yang bawak watak usher tu.. aku du ...

for me.. i setuju dgn yuna. mayb eusher tak tgk lg. tp apa2 berkaitan usher dan yuna yg nak naik ini akan mendapat perhatian fans. sket aje dah jadi viral and meletop.

so yuna mmg sgt berhati2 bab races. supaya tak menghina org lain. kan yuna ckp 50% yg dtg tgk org black. jd kalau black tgk lawak bodoh jihan and the team sure akan terasa.. so diorang akan kaitkan dengan yuna from malaysia. nnt takpasal2 yuna kena band.

minah tu baru nak naik..

please la jihan andthe production team. jgn jadi bodoh.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-8-2016 08:49 AM | Show all posts
adeqbun replied at 5-8-2016 12:06 AM
Kannn..seriusly kalo org us nganjing org asia dan moslem lg teruk kot..
Mane2 bangsa pon akan par ...

aku personally lebih bimbangkan career yuna berbanding benda lain. kan dia ckp 50% org black tgk performance dia. tak pepasal die kena ban sebab benda cam ni. mesti di ingat yuna baru nak naik. kalau dia dah gah cam usher lain cite. anytime yuna ni leh jatuh..
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2016 08:50 AM | Show all posts
budakpink replied at 5-8-2016 08:27 AM
Aku x phm 1 bnde.its parodi only la.knp yuna ni.ap masalah yuna ni sbnrnye.yuna sndiri pernah kuar ...

parody mengenai black is different sister.. black and white kat US sgt sgt sgt sensitif.


Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2016 08:55 AM From the mobile phone | Show all posts
npe jihan pakai turban tu nmpak comey je
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2016 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Bab periok nasi ni.. mmg lah sensitif. Yg menyumbang idea parodi tu kalau ada di tmpt yuna mcm mana?
Baguslah pihak production dah minta maaf.

Org black mmg super sensitif. Bila kat sana.. the n word jgn pernah disebut.

Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2016 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
induk replied at 5-8-2016 08:08 AM
aku ade kawan kawin org amerika nih
ms tu aku tgk muka laki dia tu, aku tanya kwn aku tu, suami ko  ...

Lorr manalah kita nak tau kan? Patutnya xpayah lah nak sentap sbb kita dok Malaysia jer pn, bkn dok US mcm depa. Manalah nk tahu specific term on this and that. patutnya sheols explain lah elok2. Bg kita faham.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2016 09:24 AM | Show all posts
induk replied at 5-8-2016 08:08 AM
aku ade kawan kawin org amerika nih
ms tu aku tgk muka laki dia tu, aku tanya kwn aku tu, suami ko  ...

dah tu negro tu sape?spesis afika je ker layak di panggil negro?
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2016 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
To me artis lain kena lagi teruk parodi nya tp xdelah sentap sgt. In fact mmg cantik jihan bturban n bermekap ala yuna, sebelum ni dia parodi jd lofa, ziana zain, erra xda hal pn, syuk pn bkn nya celup kulit jd hitam mcm minyak tar, just kelabukan muka lite2 and pakai beard plesu nk bg stail mcm usher. Xde pn buat racist remark kt situ.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2016 09:28 AM From the mobile phone | Show all posts
tentera_laut replied at 5-8-2016 08:50 AM
parody mengenai black is different sister.. black and white kat US sgt sgt sgt sensitif.

Why too serious brother.hv fun lah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-8-2016 09:31 AM | Show all posts
adeqo replied at 4-8-2016 10:41 PM
Motip nk sentap makcik yuna???  Yg agama Islam boleh plak awak persendakan hinakan perlikan... you o ...

win..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-8-2016 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
mokcikKSKB replied at 5-8-2016 09:24 AM
dah tu negro tu sape?spesis afika je ker layak di panggil negro?

Ni kes cam term india n keling la kot.
Biasalah forumers split personality..dia sendiri cerca keling keling sepelbagai..tapi kalau kt amareka..syumul sis.

Anyway aku dr sekolah n u mmg mostly classmates cina n india. Diorang pun bole melawak sesama sendiri guna term keling..apek..nyonya smua..ntahla.i guess takla smua org kaki sentap...black americans ni kalau white people buat je lebih2 terasa sbb isu2 personal..tapi kalau gurau sesama each other msti ok je..dahla diorang pun da byk mix marriage
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2016 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
parodi ialah sesuatu yg bodoh dan sepatutnya diharamkan. ia boleh mengurangkan iq
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2016 09:45 AM | Show all posts
kan ada iklan thailand yg dia hitamkan bdn model tu n kalau pakai the losyen badan terus putih... jadi isu kot deme
kesianla Yuna baru nk berkembang kat sana dah nk hancurkan periuk nasi kawan tu susah2 die keje selama ni..
kene sensitif bab ni nk berlawak berpada2 org ckp
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 02:36 AM GMT+8 , Processed in 0.122476 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list