CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Duta lover

[Edisi YUNA sentap] parody by Jihan/Syuk/Team Meletop menghina Usher!

[Copy link]
Post time 4-8-2016 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang menjadi parodi jihan tu. Kelako. Tapi tang syuk dengan muka digelapkan, macam tonyoh arang kat muka pun ada, tu ai rasa agak insulting. Kot ye pun mengajuk usher.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-8-2016 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
adalagi ke org ygcerdik kt meletop tu ? koser meols sejak2 ig meols kene block admin meletop
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2016 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Bo layan jer Yuna. Tapi diorang tu kalo betul lawak diorang pum gelak terbahak bahak. Dah hilanh sense of humor eh
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2016 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
im with yuna. sian yuna
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2016 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau ada something yg audiens rasa berkait ngn racism kt us sinun.mmg could really end someone's career dlm entertainment industry
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2016 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah lah
Yuna ni pn satu hal.. Parody tu pn satu hal
hmm lantak kome lah
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2016 11:41 PM | Show all posts
yuna patutnya focus je dgn career kt us..jgn amik peduli apa org ckp..takyah nk komen2..jatuh standard je..
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2016 11:43 PM | Show all posts
ini bukan sentap tak bertempat okey... ini mmg patut diperbetulkan...  even dlu miley cyrus amek gmbar kecik2kan bijik mata pun org Asia dh mengamuk smpai dia kena mintak maaf.. inikan pulak main2 psal warna kulit org kt US
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-8-2016 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Memang insulting pun
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2016 12:06 AM | Show all posts
Edited by Aduradura at 5-8-2016 12:34 AM

tak reti nak hupload video..screenshot je..

lawo jihannn jadik yuna taktau naper aku tengok jihan sesuai pakai turban camni .. kene ngan muke dia..


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2016 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Aduradura replied at 4-8-2016 10:56 PM
dah tengok video tu. biase je. aku tak perasan pun watak comedian yang bawak watak usher tu.. aku du ...

Kannn..seriusly kalo org us nganjing org asia dan moslem lg teruk kot..
Mane2 bangsa pon akan pardi bangsa lain..lgpon bkn keterlaluan..die bkn nganjing..itamkan muke hanya sbb nak gambarkan usher je..ke ko sentap jihan menjadi gile parodikan ko dan ko lak ajet2 minah us smpi xleh dah kene parodi..
Aku xde mslh ngan yuna pon..die kene pelok pon aku xrs pape..tp yg ni aku rs die poyo gak la
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2016 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Duta lover replied at 4-8-2016 10:21 PM
Aku ada tgk parodi tu kat fb semalam..lawak..n menjadi..huhu
Sapa ada video tu.. (kalau still x ...


Robert downey jr blackface dalam filem Tropic Thunder, bukan setakat tidak tamatkan career dia tambah lagi tak halang dia jadi Iron Man. Tahun ni baru kua movie civil war yg blockbuster.



Sape2 ingt filem White Chicks.. org african american memutihkan kulit utk jadi perempuan kokesen. Yang filem tu pun success

Org amerika ni kalau parody, derang open minded.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2016 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Sorilah.ummah melayu espc pprt type suka hina fizikal org especially tang kulit...baby kulit gelap sikit pon dah mula mengata terkenan bergaduh ngan india la ape..
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2016 12:07 AM | Show all posts
macammana sensitif nye orang melayu bila kaum die kena perli macam tu jugakla orang african american ni... walaupun tak semua...
aku tak rase usher sentap... tapi fans usher yg over ni...
kesian yuna nanti tak pasal2 je kena boikot sebab hal remeh macamni

Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2016 12:12 AM | Show all posts
ada ke keluaran raja lawak yg berakal?
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2016 12:12 AM | Show all posts
boring plk yuna ni. kalau ngara sndri buat nk memaki. usher xhormat budaya agama dia xkisah plk. orgn melayu sensitif dia marah. org amereka sensitif pon dia marah org maysia balik..banyak songeh sgt. kalau camni baik sapot kak joyah vegas ja.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-8-2016 12:16 AM | Show all posts
Eh bukan org us open minded ke.. Bukan org malaysia kagum dgn keterbukaan us ke.. Relax la.. Sacha baron cohen kutuk yahudi kat sana relax je.. Hahaha...

Apa motif mat saleh nak tgk parodi meletop kat youtube???
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2016 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia carik makan kt states, mestilah terkesan dgn isu2 sensitif ni. Parodi tu kalo syuk tak acah2 gelapkan kulit maybe ok jer.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2016 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Team meletop dh mintak maaf

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2016 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Jgn buat main isu kulit hitam kulit putih ni. Sensitif sgt lg bab2 kulit gelap ni.

Teringat meols pd subjek sejarah topik dasar apartheid
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 11:41 PM GMT+8 , Processed in 0.220857 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list