CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1776|Reply: 5

Ubat kurus DMS sape pernah try?

[Copy link]
Post time 27-7-2016 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Salam korg,

Sape penah try ubat kurus dms ni atau lebih dikenali selim melim? Ada x efek bila korg makan ubat ni? Aku masuk botol kedua dh so hari ni hari ke 16 tp lately rasa pening berdenyut. Muntah meloya. Sape pnh try ubat ni? Normal ke atau kesan x elok
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-7-2016 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Dms stands for?
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2016 09:57 AM | Show all posts
apa2 ubat kurus utk langsing ni setahu ak, kena banyakkkk minum air masak/air suam utk elakkan dehidrat. mcm org makan jamu, kalau kurang minum air, mmg aka rse sakit kepala n kekeringan je badan dari air.

kalau u rse ade effect pelik2 mohon  stop. kan mati x pasal2.. but yg ptg u kena minum air masak banyak okeh. 3 liter sehari.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2016 10:28 AM | Show all posts
Amik pil kurus ni pun kena ikut aturan sis. Mungkin sis kurang minum air kot..tapi terlebih minum air pun tak boleh jugak sis..sebab akan membebankan jantung dan saluran darah. Kalau sis minum air melebihi jumlah yang diperlukan  isipadu darah meningkat dan side efek dia macam sis cakap la..loya muntah sakit kepala since kidney terlebih keje..tu saya dengar masa saya pegi ceramah kevin zahri la..
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2016 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Takyahla makan. Exercise sudah
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2016 05:07 AM | Show all posts
What is this DMS?
Citer sikit
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-12-2022 03:21 AM GMT+8 , Processed in 0.083434 second(s), 28 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list