Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
14152
View
115
Reply

UPDATE #51 #91 : Bapa mertua nafsu tonggang langgang?

[Copy link]

Author: sarukhan       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 1-9-2016 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
surwanis replied at 1-9-2016 04:09 PM
mcmana nak check whatsapp guna email tu?
maaf la larikk topik...

Sorry lambat respon semua. Sbb iols br sambung lepak dgn kawan tu.

Utk wasep tu, die guna back to email. Dan 1 cara lagi, die guna web whatsapp. link web wasep ke tablet..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-9-2016 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols ada update terkini kekantoian dasyat sebab family gi serang rumah sewa budak tu. Tapi stay tune nnt free i update..
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2016 04:49 PM | Show all posts
oke  thanks tt..
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2016 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
sarukhan replied at 1-9-2016 04:20 PM
Iols ada update terkini kekantoian dasyat sebab family gi serang rumah sewa budak tu. Tapi stay tune ...

Update Tt oi.

Apa jg dgn anak ikan gay tu. Geli lak aku. Nasrul? Mcm ala2 nama penuh faizdickie igfamous tu plak.  
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2016 09:35 AM | Show all posts
sarukhan replied at 1-9-2016 04:20 PM
Iols ada update terkini kekantoian dasyat sebab family gi serang rumah sewa budak tu. Tapi stay tune ...

Motif family serang rumah sewa budak itu?
Sepatutnya family matured macam family mertua u ni,
Fikiran pun matured la.
Ini main serang2, kelakar pula.
Takkan rebutkan gay tua tu?


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-9-2016 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Princess_Na replied at 4-9-2016 07:37 AM
Update Tt oi.

Apa jg dgn anak ikan gay tu. Geli lak aku. Nasrul? Mcm ala2 nama penuh faizdickie ...

Ok ptg karang iols update!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-9-2016 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
sarahmirza replied at 5-9-2016 09:35 AM
Motif family serang rumah sewa budak itu?
Sepatutnya family matured macam family mertua u ni,
Fi ...

Takde apa pon yg kelakar sis kalau sis fahamkan story ni.  


Nnt iols update story ptg2 sikit. Yg tanya pasal whatsapp tu iols dah ade reply kat atas
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2016 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
geli nye...omfg eww
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2016 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
sarukhan replied at 1-9-2016 04:20 PM
Iols ada update terkini kekantoian dasyat sebab family gi serang rumah sewa budak tu. Tapi stay tune ...

budak tu umur berapa??? dalam 20-30 kah????
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2016 01:22 PM | Show all posts
pergh....dasyat dh tua pon gay
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2016 03:28 PM | Show all posts
sarukhan replied at 5-9-2016 09:49 AM
Takde apa pon yg kelakar sis kalau sis fahamkan story ni.   

nak tahu perkembangan terkini si FIL ur friend tu
aduhai x lalunya bila dah pangkat atok msh buat perangai mcm ni
dah beranak pinak msh nk pki "volkswagon" lg
ni dulu abg2 bas express suka citer psl aktiviti songsang diaorg
itu yg diaorg asyik guna perkataan VW, igtkan psl keta
tp rerupanya sbb aktiviti homo
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2016 04:20 PM | Show all posts
sarahmirza replied at 5-9-2016 09:35 AM
Motif family serang rumah sewa budak itu?
Sepatutnya family matured macam family mertua u ni,
Fi ...

Sabo kak... Kan TT kabor ptg2 sat dia nak sbg citer... Ko pung, sabo tau?
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2016 05:55 PM | Show all posts
surwanis replied at 1-9-2016 04:09 PM
mcmana nak check whatsapp guna email tu?
maaf la larikk topik...

lil pn nk tau jugak

Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2016 07:09 PM | Show all posts
Mana TT ni?
Kata nak update cerita.
Dari semalam menunggu.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-9-2016 10:43 AM | Show all posts
Update 2:

Lepas kejadian2 yang iols storykan ni, si emak dan anak tergerak hati nak terjah rumah sewa budak tu (rumah sewa budak tu milik si emak, tapi laki dia yang uruskan semua hal sewaan.)

Diorang syak nasrul stay situ sebab dah 2 tahun laki dia tak merungut pasal duit sewa rumah.. so diorang saje pergi terjah, masa buka pintu tersembul muka si nasrul tu. Ha apa lagi jadilah drama sambal berair mata oleh si emak.. nasrul taknak bukak pintu, and rupanya kunci rumah sewa tu dah ditukar. So diorang tak boleh masuk dalam rumah. Si emak ajakla anak dia balik.

Kalau korang ingat si bapak tu dah janji tak nak buat lagi kan? Rupanya masih kantoi bermain cinta sebab dalam whatsapp diorang masih berhubung walaupun gigih tukar handphone baru. Yang anak dah hilang sabar, si anak paksa bapa cerita semua perkara kat emak tu..

Maka, keluarlah pengakuan yang sahih, memang dia songsang. Bukan masa tua je, rupanya dari zaman muda. Kahwin pon sebab keluarga. Dan si nasrul bukan yang pertama. Dia cuba berubah, pergi haji pergi umrah, tapi masih x boleh lepaskan nasrul tu.. (anak2 ikan yang lain dia boleh je senang nak lepaskan) iols speku dia nak tuduh nasrul tu bomohkan dia..

Lepas tu, si anak minta mak buat keputusan

Emak bagi pilihan, kalau betul nak insaf nak berubah, emak akan teman dan tolong sama-sama bantu. Tapi kalau sungguh dia buat dan ada percubaan kea rah itu, tiada maaf bagi mu.

Betapa hancurla hati si bini dapat laki gay songsand. Umur 50 lebih. Pergi umrah xtau berapa kali.

Hopefully si emak ni xkan bg peluang lagi lepas ni.
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2016 12:58 PM | Show all posts
soalan ku

macamana link kan wassap ke email

mohon tunjuk ajar
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2016 06:05 PM | Show all posts
sarukhan replied at 9-9-2016 10:43 AM
Update 2:

Lepas kejadian2 yang iols storykan ni, si emak dan anak tergerak hati nak terjah rumah  ...

kahwin hanya disebabkan keluarga??

maknanya dia xpernah pun cintakan bini dia?

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-9-2016 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
terma2nkondisi2 replied at 9-9-2016 06:05 PM
kahwin hanya disebabkan keluarga??

maknanya dia xpernah pun cintakan bini dia?

Kalau dgr cerita how he treat bini dia, mmg nampak mcm maid je.. huhu pendapat, pandangan ke or ape2 yg keluar dr mulut si bini, mmg laki die ignore.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2016 02:52 PM | Show all posts
sarukhan replied at 9-9-2016 06:40 PM
Kalau dgr cerita how he treat bini dia, mmg nampak mcm maid je.. huhu pendapat, pandangan ke or ap ...

kalau cenggitu la gayanye.. lebih baik berpisah je..

then masing2 boleh teruskan kehidupan masing2.. si laki boleh teruskan dgn kehidupan gay dia dan si bini boleh hidup bebas dari suami yang tak boleh dengar pendapat orang lain, baran dan curang dalam perkahwinan..  

Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2016 08:31 PM | Show all posts
Astaghfirullahal'azim.

Asalammu'alaikum TT.  
Berat sungguh ujian si emak dan anak2nya.
Semoga mereka sabar dgn ujian ini.
Semoga dipermudahkan urusan mereka.
Semoga si ayah dan si nasrul diampunkan dosa mereka, sempat bertaubat dan pulang ke pangkal jalan.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.307793s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list