Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
26836
View
166
Reply

Suami lepaskan nafsu dengan gambar wanita lain. Normalkah?

[Copy link]

Author: nanieygene    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 4-9-2019 03:57 PM | Show all posts
Siti_Mustaqim replied at 27-6-2016 10:07 AM
Salam,
Awak tak berseorangan....

sama la...kt xberseorangan....baru je terjadi ni...
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2019 08:42 AM | Show all posts
Assalammu'alaikum n selamat sejahtera.

Semoga isteri2 dlm ni tabah dan sabar dgn ujian ini.  Semoga isteri2 dlm ni tidak mempamerkan diri masing2 di social media.  Semoga suami2 yg terlibat dikembalikan Allah akal fikiran mereka agar berfikir dgn otak dan bukannya dgn....

Yeah.  
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
aneh2 ye nafsu sorg lelaki ni ..... sudah ade bini masih melancap lagi ....  
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Super-M replied at 18-7-2016 05:01 PM
aku tak mengajar lah,tp tt bg aku ko buat list tanya diri sendiri.

-mcmne penampilan kau kat ruma ...

Yes sgt setuju dgn chuols punya pandangan dan mentality! I likeee
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Banyak sangat air tu sebab tu ada modal tu
Pastikan air dia hanya utk tt je baru x sempat nk buat bebukan
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:17 AM | Show all posts
Edited by aiva at 11-10-2019 11:44 AM

TT,
kes melancap ni biasanya dari start dia remaja
konflik jiwa biasanya individu yang buat ni selalu berseorangan berimaginasi seks
nak elak daripada melakukan perbuatan ni
suami ni kena bercampur dengan orang
minta la suami tu pergi surau ke masjid atau join la persatuan ke politik ker
automatik dia tak fikir benda benda tu

peranan TT pula...
isteri tu walaupun mengandong pastikan pakaian kena kemas jangan dik pakai kelawar or kain batik terbarai barai
pakai baju mengandung yang cantik cantik
dan.. pastikan suami tidak keseorangan
TT ajak la borak jangan biar dia berseorangan kerana benda ni macam ketagih tau macam gian nak amik dadah
TT kena  cerita laa masalah ker, cerita la hal hal harian ker apa jer asalkan dia tak fikir pasal tu
bagi dia fikir hal hal lain

balik pada suami tu
suami puan tt ni sebenarnya 'sakit'
biasanya seorang pesakit kalau nak ubah akan carik doktor
tapi kalau baca masalah Puan TT ni
suami belum sedar yang dia 'sakit' dia rasa normal benda dari remaja dia buat
so nasihatla suami tu untuk campur dengan orang
tapi bukanla pergi ke clubbing dan adalah lebih afdhal
suami kena rapatkan diri dengan orang alim alim dan orang yang betul


pandai pandaila nasihat suami tu
umur semakin meningkat  sampai bila nak buat perangai macam tu
bagi artikel ke akibat masturbate/onani semua benda yang sama ni

cuba takutkan dia dengan cerita cerita mastika atau tanah kubur
nanti bila nak mati time nazak tu
tercakap atau terbuat depan orang.. Kantoi..
  atau dalam kubur malaikat pulak kerjakan anu dia pulak . Wallahualam...



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
aiva replied at 11-10-2019 11:17 AM
TT,
kes melancap ni biasanya dari start dia remaja
konflik jiwa biasanya individu yang buat ni se ...

VICTORIA SECRETS ada SALE....jom aiva........
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
ada lagi ke TT... Thread pjg ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.105416s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list