Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
24952
View
166
Reply

Suami lepaskan nafsu dengan gambar wanita lain. Normalkah?

[Copy link]

Author: nanieygene       Show all posts   Read mode

Post time 1-1-2019 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Menakautau replied at 1-1-2019 08:26 AM
Now it explains why non of your kids look or having features anything like you or your other half. ...

Hahaha,sejak bila pulak imaginasi mempengaruhi anak? Kalau mcm tu patutnya senang laa kan,imagine artis anak jadi muka artis.. hahaha,imagine org pandai anak jd org pandai.. kikikiki,sorry to say.. but science doent work that way .
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2019 01:41 PM | Show all posts
Kenjiyan replied at 1-1-2019 12:21 PM
Hahaha,sejak bila pulak imaginasi mempengaruhi anak? Kalau mcm tu patutnya senang laa kan,imagine  ...

So betul kan???non of your offsprings have either you or your other half's  look or features???




Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2019 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Menakautau replied at 2-1-2019 01:41 PM
So betul kan???non of your offsprings have either you or your other half's  look or features???

...

So far xde anak lg.. so xtaw lagi laa kan.. hihihiii
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 05:32 AM From the mobile phone | Show all posts
missyqaldina replied at 27-6-2016 03:46 PM
eeeeee....bg aku mcm laki gampang je perangai mcm tuuu...
tak tau lah bg org lain..sbb suami aku mc ...

Jangan over confident. Mulut manis bukan bermakna setia n xwat benda sama dekat perempuan lain..
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 12:45 PM | Show all posts
Kenjiyan replied at 2-1-2019 06:12 PM
So far xde anak lg.. so xtaw lagi laa kan.. hihihiii

Well at least you are now an informed person....dan bilamana nanti hang dikurniakan Anak lelaki, ada sisip sisip zul rippin atau remi bangla ishak, you will know then what was toying in your other half's mind while trying for baby with you.....

Dan jgn kata manak Tak kata......



Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Menakautau replied at 3-1-2019 12:45 PM
Well at least you are now an informed person....dan bilamana nanti hang dikurniakan Anak lelaki, a ...

Hahahaha,target muka mat salleh laaa hensem lagi.. untung2 nnt dpt jd pelakon hollywood ke..
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2019 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
ko cantik tak? klu x cantik, logik la...hehe gurau je
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2019 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Pasai pa hang takmo yg bujang komen?? Amboiiii ek noo?  

Pasei hang takmo bujang komen so aku majuk takmo komen !

Paaaaalingg enakkk sii manggaa uudanggg
Pohonnya tinggii pohon nya tinggi buah nya jarangggggg...
Paling enakkkk jadi orang bujangggg puannnn
Kemana mana ..kemana mana takdok yang laaarangggg...


Yahooooooo....
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2019 02:55 PM | Show all posts

tak normal lah kalau Islam. berdosa besar tengok batang pelir dan pepek wanita lain


Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2019 01:17 PM | Show all posts
ajinomotonosuga replied at 8-3-2019 12:08 AM
Pasai pa hang takmo yg bujang komen?? Amboiiii ek noo?  

Pasei hang takmo bujang komen so aku maj ...

Wire lari wak kromo?????


Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 04:35 PM | Show all posts
nanieygene replied at 1-7-2016 06:45 AM
Thanks uoll atas semua komen2.. pertengahan aku senyap je sbb sedih plak baca komen2 tu. Bila penghu ...

dlm hal aku , wife aku pula yg mcm nih ..
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 04:36 PM | Show all posts
ayahmasihkuad replied at 8-3-2019 02:55 PM
tak normal lah kalau Islam. berdosa besar tengok batang pelir dan pepek wanita lain

cuba plot twist  sikit ... wife pula tengok porn sambil masterbate  ? acaner tu ?
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 08:48 AM | Show all posts
walaupon post u dah 3-4 thn, nk ckp i pernah alami benda yg sama. masa kapel pon pernah.
kantoi dia search fb page2 mcm tu. dan sama mcm u rasa. dan yes perempuan bertudung baju ketat.

kalau la suami kita boleh rasa betapa sakitnya hati kita.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 08:52 AM | Show all posts
nanieygene replied at 27-6-2016 11:28 AM
Mmg la dia ckp dah thn sgt dah..abes tu sblm ni dia pernah tgk page2 tu means tiap kali nk buat be ...

mcm senasib je. tp skg xpasti la dah jd husband ni laki i buat mcm ni lg ke x. sb rasanya dia dah pndai delete search tu.
i senang je, kdg2 i pikir, oo kau bernafsu tgk prempuan cenggitu, mgkin ada laki lain yg jadikan i modal lancap mereka pulak.
pdn muka heol
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 02:35 PM | Show all posts
jaa139 replied at 6-3-2019 04:48 PM
ko cantik tak? klu x cantik, logik la...hehe gurau je

..

Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 02:36 PM | Show all posts
TT selalu tolak kot bila husband 'mintak'..
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
BlueRose99 replied at 29-8-2019 02:36 PM
TT selalu tolak kot bila husband 'mintak'..

Laki pun jenis tak pi sekolah...tengah bocor isteri pun nak disondol....

Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 03:32 PM | Show all posts
menakkautau replied at 29-8-2019 02:50 PM
Laki pun jenis tak pi sekolah...tengah bocor isteri pun nak disondol....

Opppsss!
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2019 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
jawapan mudah... tak normal sebab dah berkahwin... isteri untuk suami dan suami untuk isteri... bkn pic dalam fb untuk lepaskan nafsu...
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2019 03:57 PM | Show all posts
Siti_Mustaqim replied at 27-6-2016 10:07 AM
Salam,
Awak tak berseorangan....

sama la...kt xberseorangan....baru je terjadi ni...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
1.099831s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list