Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
22968
View
159
Reply

Suami lepaskan nafsu dengan gambar wanita lain. Normalkah?

[Copy link]

Author: nanieygene       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 28-6-2016 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
mokcikKSKB replied at 28-6-2016 11:17 AM
X normal lah tu..bulan posa patutnya kurang sikit napsu tp menjadi pulak laki hang ni. Nape nk ken ...

Gambar perempuan2 tu seksi jugak even bertudung pun tp pakai ketat2.. tetek besar menonjol. Mungkin kita punya kecik sbb tu kena tgk pompuan ttek besar agaknya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-6-2016 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
mokcikKSKB replied at 28-6-2016 11:17 AM
X normal lah tu..bulan posa patutnya kurang sikit napsu tp menjadi pulak laki hang ni. Nape nk ken ...

Gambar perempuan2 tu seksi jugak even bertudung pun tp pakai ketat2.. tetek besar menonjol. Mungkin kita punya kecik sbb tu kena tgk pompuan ttek besar agaknya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-6-2016 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
kaksarah66 replied at 28-6-2016 01:26 PM
Itu alasan aje rasanya. Akak rasa dia dah biasa buat sendiri jadi dia lebih puas dgn cara itu dari ...

Perempuan2 tu bertudung tp pakai baju ketat2 la..nampak tetek besar2. Mybe sbb tu kot dia suka tengok. Ade jgk sebelum ni kalau dia nk melancap time period ke berpantang memang ade jugak saya buatkan. Tapi yg sakit ati sbb dah byk kali kantoi dia tengok page2 macam tu.. pastu kata menyesal tp x boleh nak kawal. So sy ckp tengok je la..sbb dia cakap tgk je x buat pape.. memang lgsung x sangka tu pun bleh jadi modal melancap
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-6-2016 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
AwangKg replied at 28-6-2016 11:19 AM
heheheh..laki u pandai simpan kut..xpun lum kuar taringnya..dh nama lelaki ni..geng laki je tau pe ...

Ntahlah..kalau nak kata curang memang yakin dia xde pompuan lain pun. Sebabnya kalau waktu cuti dia bukan jenis yg suka kuar lrpak dengan kawan2 pun..pergi keje je..pas keje memang blk rumah. Even outstation jauh skali pun kalau sy tak ikut dia memang akan balik jgk walau dah lewat sgt pun.
Tp xtaulah mase outstation mase keje ke jumpe client ke ade terbit rase nak curang dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2016 02:29 PM | Show all posts
nanieygene replied at 28-6-2016 01:28 PM
Tula btol kata awak tu.. emm..dia kalau nak pegang2 ke raba2 ke memang xdelah. Kalau tido malam pu ...

Sama mcm akak...

Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2016 02:32 PM | Show all posts
nanieygene replied at 28-6-2016 01:41 PM
Perempuan2 tu bertudung tp pakai baju ketat2 la..nampak tetek besar2. Mybe sbb tu kot dia suka ten ...

Sama jugak..suka tetek beso...aish...

bila ditanya pasal apa..tak jawab.....boleh tak nak tau kenapa...ni tgh tanya..da bertahun tanya...

hodohkah saya..sunyi kah..bosan kah...jiwa kosongkah....

kalau tak suka hodoh, bg lah tau...boleh kita berundur diri....



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-6-2016 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Siti_Mustaqim replied at 28-6-2016 02:29 PM
Sama mcm akak...

Akak dah bpe lame kawen..emm akak x sedih ke somi wat camtu .. skg ni nk sembang byk2 pun mcm xde ati je bila teringat kes kantoi tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2016 02:36 PM | Show all posts
Astaghfirullahal'azim.  Ianya NORMAL bagi umat akhir zaman yg kebanyakannya tidak lagi takut dengan amaran Allah s.w.t.    Antara salah-satu sbb umat Islam semakin tenat sbb inilah dia.  Wanita memakai baju tapi telanjang, suami melancap, pornography berleluasa dll perkara yg masyarakat Islam sendiri kata NORMAL.  Ramai yg kejam pd diri sendiri.  Ramai yg menjadi hamba nafsu duniawi.

Please come back to ajaran Islam.  Awak sebagai isteri pun tidak patut menyatakan awak tidak kisah dia tgk porn.  What kind of wife are you?!  Suka suami buat dosa?   Kalau awak tak mahu dia tarik awak masuk neraka, awak cubalah tarik dia masuk syurga.  He cannot do it by himself.  Hanya Allah yg boleh mengubah perangai dia.  Mintalah pada Allah, adukan pada Allah.  Awak ubah diri awak jadi seorg isteri solehah.  Amalkan baca Al Quran setiap hari dlm rumah.  Amalkan dhuha, tahajud. Tolonglah.   Kalau awak sygkan suami dan keturunan awak, kembalilah kpd ajaran Islam.
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2016 02:37 PM | Show all posts
Edited by Siti_Mustaqim at 28-6-2016 02:42 PM

Lama lama mereput dalam persoalan...tidak berjumpa jawapan..hidup dalam kesamaran..
kepuraan...

kenapa kenapa kenapa???...emotional abuse betul...senangkan kaum lelaki...and pk its normal...at the same bni nilah yang jaga anak..mudahkan dia g keje..kemas umah...sama sama tanggung blanja..senangkan....


Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2016 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
nanieygene replied at 28-6-2016 01:37 PM
Gambar perempuan2 tu seksi jugak even bertudung pun tp pakai ketat2.. tetek besar menonjol. Mungki ...

Kalau ko dh clp dia xmo pegang2 peluk2 in public mmg dia kurang bnafsu kat kau le tu dik oi. Dia malu bini dia x mcm perempuan sundal tetek besar yg dia slalu buat modal tu.ko confront je dia dik..trrus terang je ape yg kau rasa dan apa yg kau syak kat dia skang. Jantan ni mcm2 perangai kalau dah x ndak kat bini.sedap2 buat anak bini peknen boleh plak nafsu pi ke lain. X bsyukur betul!
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2016 02:47 PM | Show all posts
nanieygene replied at 28-6-2016 02:33 PM
Akak dah bpe lame kawen..emm akak x sedih ke somi wat camtu .. skg ni nk sembang byk2 pun mcm xde  ...

Dah sebelas tahun lah dik...banyak kali daa...sampai skang nak bcakap pon malas..buat hal sendiri...sakit hati dgn mende alah tu..sakit hati bila di marah suami..macam macam....
entah kenapa erk..akak rasa Tuhan masih tak beri jawapan pada akak..sampai skang ..terngiang ngiang semua semua tu....

kdg kdg menitik jugak air mata dengan perjalanan hidup rumah tangga ni..tak serupa owanggg...

entah hari ni terlebih emo..sbb ada pertalian dgn kisah adik kot..

Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2016 03:41 PM | Show all posts
BingkaUbi replied at 27-6-2016 05:16 PM
ko peyed ka malam kejadian tuh? kot ya peyed sekalipung, tak normal bg aku sorang somi dok melancap. ...

yezzaa ade pun lelaki normal yang jawab dgn jujur..
btulll...xkan wife dok dlm frame..even kalau period..wife bole melaksanakan tanggungjawab dgn kaedah lain kan?
laki yg heboh tgk pic perempuan lain and rasa nikmat bila melancap sgt2 la loser dan bodoh..
kucing dpn mata woiii...xkan tgk jeee...hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2016 03:44 PM | Show all posts
AwangKg replied at 28-6-2016 11:19 AM
heheheh..laki u pandai simpan kut..xpun lum kuar taringnya..dh nama lelaki ni..geng laki je tau pe ...

sory la laki i x mcm laki2 yang lain..hehee..
bukan nak bangga...serius bukan mcm normal malay guy...

Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2016 03:45 PM | Show all posts
kaksarah66 replied at 28-6-2016 01:13 PM
Geng tak puasa ke? Mmg ada je geng lelaki mcm ni tapi ada juga lelaki yg tak suka nak join geng tu ...

btul2..
rmai ckp lelaki semua sama...
tp tidak okeyyy...ade lelaki yang mmg bukan type2 join geng la ape laa...

Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2016 03:48 PM | Show all posts
nanieygene replied at 28-6-2016 01:28 PM
Tula btol kata awak tu.. emm..dia kalau nak pegang2 ke raba2 ke memang xdelah. Kalau tido malam pu ...

aihhh...mmg pelik btul perangai laki tt ni...
ngn pempuan lain kemain bernafsu..xkan ngn bini buat bini jd tunggul...gila ke apee..
xpe la tt..doa bebanyak..xpun try seksi2 dpn dia..goda2 dia..sumtimes laki suke mcm tuu..eh bukan sumtimes..everytime..hahaa..
tt pulak yg kene memonopoli dia...
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2016 05:14 PM | Show all posts
missyqaldina replied at 28-6-2016 03:45 PM
btul2..
rmai ckp lelaki semua sama...
tp tidak okeyyy...ade lelaki yang mmg bukan type2 join gen ...

Betul dik. Ikut iman masing2. Kalau tahu benda tu berdosa kenapa nak join geng kan.
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2016 08:28 PM | Show all posts
Genkidesuka replied at 28-6-2016 02:36 PM
Astaghfirullahal'azim.  Ianya NORMAL bagi umat akhir zaman yg kebanyakannya tidak lagi takut dengan  ...

Menyedihkan bukan?
Golongan ibu bapa yg sdg membesarkan anak2 menganggap sesuatu perbuatan dosa sebagai "normal".
Tapi dalam ma yg sama, mahukan suasana "islam" dalam hidup anak2 mereka.

Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2016 09:25 PM | Show all posts
laki sakit jiwa..
scarynya..

ada bini,tapi bernafsu kat pompuan bukan mahram..
dosa pahala letak tepi,
dah nak jadi bapa dua anak..
nanti anakpun mewarisi perangai bapa..
pincang keluarga pincang masyarakat
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2016 10:16 PM | Show all posts
bila hidup berpaksi nafsu.... benda mcm ni dianggap normal...
Allah kurnia rezeki dgn pasangan yg halal tp kufur nikmat Dia.
sesungguhnya manusia tu hidup dlm kerugian
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2016 11:03 PM | Show all posts
kalau ai mmg rasa terhina la. lps baca thread ni iols pegi la buka fb cari page2 ni. gmbr2 mmg tak senonoh.. n ada yg pakai bra je. komen2 pun teruk2. takut gak kalau dpt suami mcm ni. patutlah ramai suami2 mmg strictly tak bagi wives pakai tudung yg tak tutup dada betul2.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.078355s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list