Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
26826
View
166
Reply

Suami lepaskan nafsu dengan gambar wanita lain. Normalkah?

[Copy link]

Author: nanieygene    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 27-6-2016 04:54 PM | Show all posts
chazey replied at 27-6-2016 05:38 AM
Tak normal lansung bagi akak dek. He does not find you attractive anymore. Ini curang juga namanya.  ...

wakakakakaa
jul ripin menjadi mangsa nafsu syahwat kaki melancap
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2016 05:16 PM | Show all posts
ko peyed ka malam kejadian tuh? kot ya peyed sekalipung, tak normal bg aku sorang somi dok melancap.... dah wife ada tuh buat pe? simpan dlm frame jah ka? seyes tak normal, ni aku cakap sbb aku lelaki, aku pung somi orang jadik aku tau ler mana nk hala aku time2 bini peyed.... melancap tuh aku dah lupa lerr nk buat camner.... lama sgt dah tinggal
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2016 06:26 PM | Show all posts
nanieygene replied at 27-6-2016 11:25 AM
Ooo..jdi tabiat mcm tu kira normal ke? Tp sedih sbb dia lbh bernafsu dkt pompuan lain

Aku sebagai isteri kata tak normal.   Tt pastikan layanan batin pada suami tip top jangan bagi dia rasa kosong dan layan benda lain.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2016 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak normal.. Dah jadi seorang suami, seorang bapa, bukannya remaja bbnu.. Dah melampau sangat perangainya tu.. Ikut hati mati, ikut rasa binasa.. Bincang la dari hati ke hati cara unt tangani benda ni supaya x berulang..
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2016 09:59 PM | Show all posts
Bila lemah pegangan agamanya.
Agama kata jaga pandangan, rendahkan pandangan.
Ini tidak, di buat modal melancap.
Sick people. Itupun ada yang kata normal.
Iols suami isteri pun bukan beriman sangat.
Menyimpan dalam Tabung Haji pun tak.
Tak pulak nak terima perlakuan sebegitu normal.


Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2016 01:05 AM | Show all posts
..... sekali-sekala apa salahnya habisss kepala dh sakit mana boleh tahan ....
..... tapi jgn buat selalu membazir benih tu bohh ......
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2016 09:13 AM | Show all posts
BingkaUbi replied at 27-6-2016 05:16 PM
ko peyed ka malam kejadian tuh? kot ya peyed sekalipung, tak normal bg aku sorang somi dok melancap. ...

kat mana abg bingka tala?
ade bini no. 2 ka? hehehe

cer bg tips sikit kat para lelaki semua...
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2016 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
nanieygene replied at 27-6-2016 08:55 AM
Salam semua. Maaf thread ni agak peribadi tp aku taktau nk luah dan bertanya kt sape. Aku dah kahwin ...

X normal lah tu..bulan posa patutnya kurang sikit napsu tp menjadi pulak laki hang ni. Nape nk kena melancap tgk gmbr x brape seksi?ni mesti kalau kat luar tgk pompuan je sejenis nk stim memanjang..dah jatih kategori pervert laki hang ni.mohon dia berpuasa betul2!!
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2016 11:19 AM | Show all posts
missyqaldina replied at 27-6-2016 03:46 PM
eeeeee....bg aku mcm laki gampang je perangai mcm tuuu...
tak tau lah bg org lain..sbb suami aku mc ...

heheheh..laki u pandai simpan kut..xpun lum kuar taringnya..dh nama lelaki ni..geng laki je tau perangai laki2 ni..
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2016 01:13 PM | Show all posts
AwangKg replied at 28-6-2016 11:19 AM
heheheh..laki u pandai simpan kut..xpun lum kuar taringnya..dh nama lelaki ni..geng laki je tau pe ...

Geng tak puasa ke? Mmg ada je geng lelaki mcm ni tapi ada juga lelaki yg tak suka nak join geng tu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-6-2016 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
kaksarah66 replied at 27-6-2016 01:09 PM
Minta tak dapat agaknya ya dik? Bagi akak tak normal suami melancap sedang isterinya ada. Lain la  ...

Xdelah..dia xde mintak pun kak. Mase kantoi tu dia ckp sbb sy penat dan igtkan dah tido..sebabnya memang mase tu sy penat..duk buat cookies sampai mata dah tak tahan ngantuk dah.. so sy masuk bilik tidurkan anak tapi x boleh nak tido.sebab tu kantoi.
For info kami mmg jarang ML sebab hubby busy selalu outstation ..memang sy akui memang penat sbb sy pernah ikut dia outstation..huhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-6-2016 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
yprat replied at 27-6-2016 01:50 PM
Normal la tuh TT, guys will always be guys. Semua nih biological impulses. Manusia memang suka t ...

Awak dah kawen ke? Betul ke normal? Bukan ke tu boleh menyumbang kpd bakal curang jugak..yela..bg saya kalau dah kahwin tapi still ada interest & nafsu kt pompuan lain means peratusan utk curang pun tinggi jugak apa. Melancap tp kena tgk muka pompuan lain. Kita ni hodoh sgt2 ke. Abes tu nape kawen jugak
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2016 01:26 PM | Show all posts
nanieygene replied at 28-6-2016 01:20 PM
Xdelah..dia xde mintak pun kak. Mase kantoi tu dia ckp sbb sy penat dan igtkan dah tido..sebabnya  ...

Itu alasan aje rasanya. Akak rasa dia dah biasa buat sendiri jadi dia lebih puas dgn cara itu dari bersama awak. Lelaki normal kalau dia ada isteri, dia nak melancap pun dia akan bersama isteri dia. Contohnya masa awak period atau tgh berpantang, lelaki normal kalau dia terasa nak juga, dia nak isteri dia yg melayan dia. Yang tak normal je yang tengok gambar perempuan lain kemudian layan perasaan. Awak tak risau ke, awak tulis dia tengok gambar perempuan bertudung, macam itu pun dia boleh terangsang?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-6-2016 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
missyqaldina replied at 27-6-2016 03:46 PM
eeeeee....bg aku mcm laki gampang je perangai mcm tuuu...
tak tau lah bg org lain..sbb suami aku mc ...

Tula btol kata awak tu.. emm..dia kalau nak pegang2 ke raba2 ke memang xdelah. Kalau tido malam pun mintak peluk pun x peluk. Sedih betul. Skang dah malas dah nak peluk2 pun. Peluk anak lagi bagus. Kalau keluar g mane2 pun kalau bkn kita yg pegang tgn dia x merasalah jalan2 pegang tangan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-6-2016 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
BingkaUbi replied at 27-6-2016 05:16 PM
ko peyed ka malam kejadian tuh? kot ya peyed sekalipung, tak normal bg aku sorang somi dok melancap. ...

Peyed ape..tgh preggy la bang  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-6-2016 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
mokcikKSKB replied at 28-6-2016 11:17 AM
X normal lah tu..bulan posa patutnya kurang sikit napsu tp menjadi pulak laki hang ni. Nape nk ken ...

Gambar perempuan2 tu seksi jugak even bertudung pun tp pakai ketat2.. tetek besar menonjol. Mungkin kita punya kecik sbb tu kena tgk pompuan ttek besar agaknya
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2016 01:35 PM | Show all posts
i pun kata tak normal
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-6-2016 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
mokcikKSKB replied at 28-6-2016 11:17 AM
X normal lah tu..bulan posa patutnya kurang sikit napsu tp menjadi pulak laki hang ni. Nape nk ken ...

Gambar perempuan2 tu seksi jugak even bertudung pun tp pakai ketat2.. tetek besar menonjol. Mungkin kita punya kecik sbb tu kena tgk pompuan ttek besar agaknya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-6-2016 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
mokcikKSKB replied at 28-6-2016 11:17 AM
X normal lah tu..bulan posa patutnya kurang sikit napsu tp menjadi pulak laki hang ni. Nape nk ken ...

Gambar perempuan2 tu seksi jugak even bertudung pun tp pakai ketat2.. tetek besar menonjol. Mungkin kita punya kecik sbb tu kena tgk pompuan ttek besar agaknya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-6-2016 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
mokcikKSKB replied at 28-6-2016 11:17 AM
X normal lah tu..bulan posa patutnya kurang sikit napsu tp menjadi pulak laki hang ni. Nape nk ken ...

Gambar perempuan2 tu seksi jugak even bertudung pun tp pakai ketat2.. tetek besar menonjol. Mungkin kita punya kecik sbb tu kena tgk pompuan ttek besar agaknya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078620s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list