Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
25206
View
166
Reply

Suami lepaskan nafsu dengan gambar wanita lain. Normalkah?

[Copy link]

Author: nanieygene       Show all posts   Read mode

Post time 4-7-2016 01:43 PM | Show all posts
kurga replied at 28-6-2016 09:13 AM
kat mana abg bingka tala?
ade bini no. 2 ka? hehehe

nyibuk jah ko nk tau.....ni hal org dewasa.....
takde bini no 2 pung....satu pun bkn senang nak jaga...
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2016 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Normal..tp haram..lama2 nk try awek wechat murahan..
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2016 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Baik jgk suami tt ni melancap dpn hp je. Kalo dia buat kat rumah urut ke lg haru. Betul x?
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2016 10:59 AM | Show all posts
BingkaUbi replied at 4-7-2016 01:43 PM
nyibuk jah ko nk tau.....ni hal org dewasa.....
takde bini no 2 pung....satu pun bkn senang nak j ...

hahaha... mana la tau ada tips...
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2016 10:16 AM | Show all posts
chazey replied at 3-7-2016 11:05 PM
Hello? Sundal juga ko ni? Padahal di CI punya ko bajet alim?

siapa alim? alim kerja sana ranau...saya simunggu jejaka tampan..
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2016 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebagai suami, bagi saya tak normal. Tapi saya faham keinginan seorang suami. Sebab tu saya tak kisah isteri saya blonde hair, wearing skirt. Tapi lelaki melayu tipikal suka kutuk perempuan free hair. Walhal nafsu kuda sampai melancap tengok gambar perempuan cantik. Pathetic sungguh.
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2016 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Lelaki melayu mostly pathetic sangat and hollier than thou. Cakap hal agama no. 1. Tapi bab nafsu, dengan gambar pun sanggup masturbate.
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2016 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Masalah bagi perempuan melayu tipikal tak boleh dress up. Tak boleh colour rambut blonde. Tak boleh free hair. Tak boleh pakai tight n skirt. End up pakai product whitening jerlah nak bagi muka putih(badan kekal dark) dengan harapan nampak cantik. Tapi jangan lupa, walaupun suami pandai mengaji, lebai dan alim, bab seksual desire semua lelaki straight  tetap sama. Semua suka seksi.
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2016 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
PE-DX03 replied at 12-7-2016 12:20 PM
Sebagai suami, bagi saya tak normal. Tapi saya faham keinginan seorang suami. Sebab tu saya tak kisa ...

Sambil2 taip komen kt fb kutuk pompuan free hair, tgn sebelah lagi dlm suor
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2016 03:32 PM | Show all posts
Suchi replied at 12-7-2016 10:55 PM
Sambil2 taip komen kt fb kutuk pompuan free hair, tgn sebelah lagi dlm suor

haha lawaklah. pastu tak sedar kantoi isteri dibelakang tengah tengok gelagat suami.
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2016 10:25 AM | Show all posts
x normal .. full stop
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2016 02:15 PM | Show all posts
nanieygene replied at 27-6-2016 11:28 AM
Mmg la dia ckp dah thn sgt dah..abes tu sblm ni dia pernah tgk page2 tu means tiap kali nk buat be ...

sis amik gambo sexy send kt dia
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2016 04:40 PM | Show all posts
PE-DX03 replied at 12-7-2016 12:33 PM
Masalah bagi perempuan melayu tipikal tak boleh dress up. Tak boleh colour rambut blonde. Tak boleh  ...

tepat mcm aku warnakan je rambut sbb org arab yg lebih tahu bahasa quran sendiri pun ramai yg warnakan rambut.kuku aku ni tak pernah luntur warna inai,sbb aku jujur pernah je kawan dgn suami orang,kebanyakkannya mmg depan bini cakap xkisah,hakikatnya dia kisah.baik ustaz ke apa,
yang seksi tulah dia suka tengok.

untuk tt rajin2 hantar pix blue sendiri kat suami.kat rumah pun jgn sememeh.tp terus terang kalau aku,aku bg syarat kat suami,nak aku ikut selera dia,dia kena ikut selera aku.ingat lelaki je ada nafsu kehendak?pompuan laki macam papan plywood,perut membusung kena terima?oh puhliss.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2016 04:45 PM | Show all posts
tagas replied at 27-6-2016 12:39 PM
tu sbb lelaki di blehkan kawen 4 if berkemampuan

sbb taste lelaki ni mcm2

wow taste lelaki mcm2?
pompuan kalau kau berkahwin dah isteri ni pun taste mcm2,
cuma malas nak bgtahu takut kecikkan hati suami.
sebab tu skrg ramai perempuan dah kawin ke apa,berani makan
belakang juga.ingat lelaki je ke nak tukar2 selera?pompuan pun kdg2 nak
rasa selera yg lain.lelaki banyak komen isteri itu ini,tak reti posisi sex dll
pompuan sebenarnya ketawakan dalam hati je,nak bagitahu kang jatuh air muka jantan si suami.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2016 05:01 PM | Show all posts
aku tak mengajar lah,tp tt bg aku ko buat list tanya diri sendiri.

-mcmne penampilan kau kat rumah?
-stamina dalam mengayakan posisi intimasi?

kau buat adalah untuk diri kau,bukan suami kau.pertama sekali kalau kau kurang seksi,berlemak sana sini,diet kuruskan badan,pakai seksi2 dan cantik2,makeup sikit kat rumah.tp jgn nak tarik perhatian laki kau,umpama kau buat untuk diri kau sendiri.org yg xtahu hargai bini,kita buat apa nak terhegeh sangat,kalau aku biar dia pulak melutut kat kau meminta2,24jam nak usap pegang tangan kau tak nak lepas.lulur badan,ada banyak cara murah cantikan diri tak payah keluar duit.

kat luar kalau tutup aurat pun pastikan cantik,muka xpucat,biar orang lain pun pandang kau 2,3 kali toleh.kita kena hargai,jaga kecantikan diri sendiri sbb syg diri kita sendiri,bukan nak cakap apa,at least kalau tak berlaki pun masih ramai yang beratur.

sbb bg aku perempuan cukup2 lah bodohkan diri dengan perkataan 'dah nafsu lelaki mcmtu' sbnarnya umpama menipu diri sendiri.tanya balik diri kita ni pereumpamaan shj k..lelaki suka buah-buahan besar,tp kita sebagai perempuan kenapa pula kena redha dgn barang lelaki yg cinonet tp tak sedar diri tu??kalau kita buat perkara yg sama dia sebagai suami marah x?

jd sebelum minta org sayangi diri kita,kita sayangi diri sendiri dengan cara cantikkan diri,bio org sujud kat kita meminta2.asik perempuan je kena penuhi itu ini.sangat tak adil.ni pandangan aku,aku tahu tak semua orang terima.tp sbb kita biasa dgn konsep tak pe,alah kita perempuan,sbb tu asik dipijak2 je.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2016 05:46 PM | Show all posts
betui wei..terang2 laki ko dah tak bernafsu dengan ko.memang orang kawin ada jugak tgok porn tapi tengok dengan pasangan untuk meransang/memantapkan skill. tapi laki ko ni dia setelkan terus tanpa perlukan kerjasama ko.

belajarla pasang badan.klu kt luar bertudung pun kat rumah biarla seksi dan kemas.badan kena wangi. bulu2 tak berkenaan tu buangla. tt pun jangan asyik pikir dh jadi isteri sempurna klu asyik beranak.jaga badan sama.mantapkan aset.klu beranak kerap ni yg bawah tu longgar ketatkan balik.jamu2 yang ok pun tak mahal mana.anak tu asingkan la tempat tido.jangan sampai benda ni jadi habit laki ko.esok2 memg dia tak rasa apa dh dengan real seks.

paling penting cantikkan diri untuk keyakinan. sesetengah pompuan bukan lawa sangat tapi dia yakin dengan diri dia.bila yakin tt akan jadi pompuan yang menyeronokkan macam pompuan2 yang dia tengok/jumpa di luar.tt ni macam baik dan sopan sangat tp ingat kt luar laki ko tak jumpa orang macam ko semata2.dari apa yang ko cerita laki ko ni suka pompuan2 yang bukan macam ko.ala daringla sikit...kadang2 kena ganas.tak payah malu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2016 11:12 AM | Show all posts
Super-M replied at 18-7-2016 05:01 PM
aku tak mengajar lah,tp tt bg aku ko buat list tanya diri sendiri.

-mcmne penampilan kau kat ruma ...

akak setuju semua yg adik taip ni.. kita kena sayang diri sendiri dulu, tak payah fikir suami nak mcm itu ini, yg penting kita suka cantik, rajin nak jadi cantik dan sentiasa cantik. Dan cantik kita bkn sbb nak pikat suami/lelaki lain tapi sbb kita suka tengok kita cantik. akak ni kwn2 sekolah ada juga mengumpat suka melawa & perasan muda lagi, dah suami akak muda akak pun mestilah jadi & perasan macam org muda. bila ramai kawan sekolah akak berhenti atau kurang pergi gym, salon/spa, manicure, pedicure, warnakan rambut, trim eyebrow, henna etc semua tu, akak masih buat lg semua tu. ada yg tegur bila nak rajin pergi surau, join usrah, ubah fesyen pakaian etc, akak diam aje. Raya tahun ni byk akak skip tak beraya rumah kawan2, malas nak layan dia org tegur tanya2 akak tak susah ke bertudung lilit kepala, berpin bagai mcm org muda, mcm2 la dia org tanya..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2016 11:49 AM | Show all posts
kaksarah66 replied at 19-7-2016 11:12 AM
akak setuju semua yg adik taip ni.. kita kena sayang diri sendiri dulu, tak payah fikir suami nak  ...

Hang buat perkara untuk diri sendirik???? Hang solat 5 Kali sehari...komat kamit,  hidupku matiku kerana ALLAH....hang humban kat mana????



Anak buah manak Yang akalnya...akal 9 tahun itu pun pandai menyebut....bila Kita sayangkan TUHAN...melebihi Dari diri Kita sendirik....everything else will be finely in place........

Hang nampak Tak akal budak 9 tahun against hang yang kubur dah kata mari??


Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2016 11:51 AM | Show all posts
Mannak3.3 replied at 19-7-2016 11:49 AM
Hang buat perkara untuk diri sendirik???? Hang solat 5 Kali sehari...komat kamit,  hidupku matiku  ...

leceh la kau ni dik. akak baca kat tempat lain ada org komplen pasal kau. akak tak nak komplen tapi ni last akak reply post kau.
babai
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2016 11:54 AM | Show all posts
kaksarah66 replied at 19-7-2016 11:51 AM
leceh la kau ni dik. akak baca kat tempat lain ada org komplen pasal kau. akak tak nak komplen tap ...

Hang nak komplen Pasal apa?

Kerana hang jenis spesis yang cepat sentap dan tak boleh terima teguran????









Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082880s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list