Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
25420
View
166
Reply

Suami lepaskan nafsu dengan gambar wanita lain. Normalkah?

[Copy link]

Author: nanieygene       Show all posts   Read mode

Post time 29-6-2016 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
First skli Allah suruh lelaki beriman untuk tundukan pandangan dorg.. pastu jaga kemaluan..sbb dr mata ni bhya..laki klu suka tgk2 jaga2lah tu dah tanda2...

Benda ni xnormal... solat istikharah minta petunjuk adakah nk teruskan.. sori..me benda gini mmg susah nk terima... klu suka minta jer nikah lg sorg... bukn gini cara..itu nasib nampk kt u..klu anak2 yg tertengok camner?
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2016 05:29 AM | Show all posts
mommymonster82 replied at 29-6-2016 12:56 AM
First skli Allah suruh lelaki beriman untuk tundukan pandangan dorg.. pastu jaga kemaluan..sbb dr ma ...

lelaki/suami diperintah ALLAH tundukkan pandangan bukan bermakna sampai tahap isteri sendirik bukak aib kawannya laki punya skandal dalam forum...berdiam diri terus, Jauh sekali menegur perbuatan isterinya itu kan Mommy Kan,Kan,kan??? Dah jadik suami dayus lak kan????

Atau dalam kes ini layeennnnnn mommy????


Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2016 06:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Boleh share ke kat mana laki ko tengok gambar2 tu?
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2016 06:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Mannak3.3 replied at 29-6-2016 05:29 AM
lelaki/suami diperintah ALLAH tundukkan pandangan bukan bermakna sampai tahap isteri sendirik buk ...

Syok kan boleh kacau bini orang...
Nak kacau bini sendiri..bini xde...

Terpaksalah kacau bini orang
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2016 10:51 AM | Show all posts
Apa cer kalau suami nak, suami suka tengok isteri, suka buat dengan isteri dia, tapi isteri dia x berapa nak? Isteri dia layan isu katil nih remeh temeh, buat sekadar sebab rasa bersalah, tidak ikhlas, rasa macam terpaksa sebab 'tanggungjawab', suami sampai kena menagih simpati nak dilayan. Rasanya benda is more common than you think.

Apakah pilihan lelaki yg tak nak curang pada isterinya? Cerai? Kahwin lain? Tgk porn?
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2016 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Siti_Mustaqim replied at 28-6-2016 02:47 PM
Dah sebelas tahun lah dik...banyak kali daa...sampai skang nak bcakap pon malas..buat hal sendiri. ...

Ko mintak cerai je lah..x habis2 nk menyeksa diri
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2016 11:20 AM | Show all posts
yprat replied at 29-6-2016 10:51 AM
Apa cer kalau suami nak, suami suka tengok isteri, suka buat dengan isteri dia, tapi isteri dia x be ...

bukak thread lain ok. nnt ramai la yg boleh jawab.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2016 11:23 AM | Show all posts
mokcikKSKB replied at 29-6-2016 11:14 AM
Ko mintak cerai je lah..x habis2 nk menyeksa diri

ko ni.. ada sapa ntah dulu bg tau dosa isteri mintak cerai dengan suami. dah laki tu bg nafkah, laksana tanggungjawab, sbb dia tak hensem, buruk perangai dan bau busuk ko dah suruh mintak cerai. aku kalu jadi si siti tu, aku fail cerai fasakh. dah ulang2 juga aku baca dia citer psl laki dia tu, really mentally ill gitu kat dia.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2016 11:36 AM | Show all posts
dia nk express la tu, asal keluar je
bg lelaki is normal kalau tak diambil kira dr sisi agama or apa2
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2016 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
bidacool replied at 29-6-2016 11:23 AM
ko ni.. ada sapa ntah dulu bg tau dosa isteri mintak cerai dengan suami. dah laki tu bg nafkah, la ...

entahlah...kalau x bahagia buat ape nk teruskan?pastu hari2 memendam rasa menyeksa diri...hidup sekali je.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2016 03:14 PM | Show all posts
maaf ye TT kalo ayat aku ni kuangjor sket.
Tp bagi aku jijik sungguh laki ko tuh.
Dan kalo aku jadi isteri laki dok melancap tngok tetek pompuan lain
mmg rasa terhina tahap 4 aku ni..

x kesah la org nak kata aku ni kuno ker konservatif kerr...tp once ko
da kawin jadah apa nak tengok tetek pompuan lain?
ko ni gemuk ke TT sampai laki ko tak selera nak pelok ko? Atau badan ko berbau kut?

Islam benarkan suami melancap, tapi dengan tangan isteri bukan melancap sendiri
sambil tngok  badan pompuan lain. Laki ko ni idup mati demi nafsu je ni.

Apa kata ko print siap2 pic pompuan2 berdada beso tu pastu ko pas kat laki ko utk stok  sebulan.
Ckp kat dia senang utk abang melancap tak yah susah2 nak gugel web. Biar dia malu sendiri.

Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2016 03:30 PM | Show all posts
Orange_7491 replied at 29-6-2016 03:14 PM
maaf ye TT kalo ayat aku ni kuangjor sket.
Tp bagi aku jijik sungguh laki ko tuh.
Dan kalo aku jad ...

kalo tak malu gak tak tahu la
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2016 03:43 PM | Show all posts
mokcikKSKB replied at 29-6-2016 12:06 PM
entahlah...kalau x bahagia buat ape nk teruskan?pastu hari2 memendam rasa menyeksa diri...hidup se ...

asal berlaki kot.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2016 03:45 PM | Show all posts

haipp!!! aki elergik ngan terms tu
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2016 12:46 PM | Show all posts
Diharapkan selepas berkahwin tidaklah berjangkit dengan penyakit serta anasir2 sedemikian.
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2016 01:18 PM | Show all posts
Normal bila time tak dpt, bini period, bini maleh nak layan. Tp kalau dah dpt 3-4 kali seminggu tp still melancap - tidak normal. Maknanya dia jenis lelaki yg terlampau kuat nafsu.

Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2016 01:57 PM | Show all posts
daripada awal-awal haritu nak komen tak normal, tp awal2 tu byk yg komen normal, so back off..

tp nak bgtau, mmg tak normal sebab kenapa perlu salurkan pd yang tak sepatutnya? sedangkan isteri yg sah tu ada.. kesian kat tt.. doalah moga suami berubah..
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2016 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Normal ke.. rasa x normal.. nauzubillah
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2016 04:26 PM | Show all posts
Aku rasa tak normal...
dulu pernah dengar ceramah agama kat radio kot klu tak silap, kalau tangah ML, tapi lelaki tiba2 terbayang pompuan lain...Ning Baizura ke..(sungguh, ustaz tu bg contoh Ning Baizura... ) berdosa besar, sbb seolah2 kita ML dgn org yg kita bayang tu...

Tp mcm kes TT nie, melancap..
still tgk pompuan lain jgk, errmmm tak tau la nak cakap...

Agaknya laki ko tak suka pompuan yg peknen kot...Nampak perut buncit...
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2016 04:27 PM | Show all posts
kak aku nak bagi pandangan.. aku tak baa semua orang punya komen. kalau ada yang dah bagi pandangan ok la..

ko tengok la senyap2 jenis pompuan macam mana laki ko suka tengok tu... ko cuba plak dress up atau style macam tu..  jgn cepat tacing.. qoute " hari2 makan lauk sama muak" memang betul sebenarnya.. dia bukan tak sayang bini.. sayang.. tapi dia mungkin dah bosan atau nak kelainan.. aku tak tahu kau macam mana.. api cuba2 sebelum tido berdandan. kalau kata laki suka tgk jilboob.. kau kat rumah jadi la jilboob... dengan baju kain lycra.. baju kain satin..

atau korang jenis boleh diskus.. cuba tanya dia " abang... i kan macam dah bosan style macam ni.. i nak ubah style la.. nak potong rambut bagai.. u suka macam mana? u nak i ubah macam mana.. "


aku harap tips macam ni boleh membantu kau
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.161763s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list