Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
25272
View
166
Reply

Suami lepaskan nafsu dengan gambar wanita lain. Normalkah?

[Copy link]

Author: nanieygene    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-6-2016 08:55 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Salam semua. Maaf thread ni agak peribadi tp aku taktau nk luah dan bertanya kt sape. Aku dah kahwin 3 tahun ade sorg anak dan sekarang preggy 5months. Suami aku seorang yang penyayang dan boleh dikatakn bertanggungjawab.
Cuma persoalannya normal ke bila husband kita nak lepaskan nafsu (melancap) dia tgk gambar perempuan lain. Kat fb kan ade macam2 page contohnya page awek bertudung seksi, modal melancap, awek melayu seksi. Smlm laki aku kantoi tgh melancap sambil tgk gambar awek sexy ( bertudung tp pakai ketat2). Aku sedih sgt, sbb aku rase seperti aku ni dah x menarik langsung sampai dia sanggup buat mcm tu. Kalau lepaskan nafsu sambil tgk porn bg aku ok lg. Tp ni tgk gambar awek2 cantik lain kt page fb.
Sebelum ni pun pernah kantoi bila aku check FB dia tgk byk dia search page awek2 tu. Tp dia cakap saje time boring bukan buat ape pun. Nak tgk mane la tau ade terselit gambar aku ke, adik2 dia ke. Dah byk kali kantoi tp aku terima je alasan dia sbb mintak maaf sampai kuar air mata dan janji x tgk lg. Sumpah aku ok je klu dia nk tgk..tp ni sampai terkantoi melancap sambil tgk gmbr awek2 tu aku xleh nak terima.
Normal ke wahai para suami sekalian? ( Xnak yg bujang komen). Dan istri2 , suami korang ade ke mcmtu gak ke? Normal ke bg lelaki yg dah kawen.
Aku rse sbb aku jd terlalu sedih lg sbb akhir2 ni pantang tgk amoi ke girl cantik ke mesti ckp cantiknya..sampai kan akhir2 ni aku kerap mimpi laki aku ade skandal. Tp aku mmg 100% pasti dia x berskandal dgn sape2 pun.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2016 09:52 AM | Show all posts
Ok la tu

tu menandakan dia lelaki normal

bkn spesis mahkluk asing lgbt & sewaktu dgn nye
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2016 09:56 AM | Show all posts
Kalau dia tgk jantan lagi haru mungkin  

Da sifat lelaki begitu. Tapi ( suara jalaluddin hassan ) bulan2 puasa pun nafsu tak berpuasa camno

Cuba join sekali dia tgk. Agak2 malu tak dia. Penuhkan pulak feed fb dia kalau tengok aurat non muhrim what are the consequences. See la how he  react.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2016 10:07 AM | Show all posts
Salam,
Awak tak berseorangan....
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2016 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Wth
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2016 10:57 AM | Show all posts
Air dh penuh sgt tu..tu yg tgok pic pun jd..jarang berlaku..kalu tgok bluee tu biase la..suami ni bukan apa...kdg mintak x dpt je..itu je cara nak lepaskan..xnak susahkn isteri katanya,,heheh,,cara atasinya ..jgn selalu bg tank suami penuh..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-6-2016 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
tagas replied at 27-6-2016 09:52 AM
Ok la tu

tu menandakan dia lelaki normal

Ooo..jdi tabiat mcm tu kira normal ke? Tp sedih sbb dia lbh bernafsu dkt pompuan lain
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-6-2016 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
AwangKg replied at 27-6-2016 10:57 AM
Air dh penuh sgt tu..tu yg tgok pic pun jd..jarang berlaku..kalu tgok bluee tu biase la..suami ni bu ...

Mmg la dia ckp dah thn sgt dah..abes tu sblm ni dia pernah tgk page2 tu means tiap kali nk buat benda tu tgk page tu la. Mane ade bg air penuh pun..aku on je klu dia sgt. Dah la tdo pun susah sgt n peluk2. Kalau mintak peluk je yros tdo sndri je
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-6-2016 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Siti_Mustaqim replied at 27-6-2016 10:07 AM
Salam,
Awak tak berseorangan....

Suami awak cm tu jugak ke
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-6-2016 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
nuryakmal replied at 27-6-2016 09:56 AM
Kalau dia tgk jantan lagi haru mungkin  

Da sifat lelaki begitu. Tapi ( suara jalaluddin has ...

Nak join cmne..dia buat senyap2..kita tgh tdo kan anak dlm blk. Kuar blk tgk dah terkantoi dah...siap nk sorok hp lg. Tp sempat nmpk dia tgk page awek2 tu  
Baru ptg smlm dia tnye hukum tertengok pompuan seksi bulan pose klu x sengaja..sy jawab, awak tu mmg sengaja pn tgk. Sikit2 amoi2.. nyampah betul.
Tp kalau rata2 kt cni cakap normal, baguslah xde la nak rase sedih sgt lagi. Bukan apa, lately plak asyik mimpi kita diduakan. Sbb tu jd sedih.
Sebelum ni kalau tanya dia ape perasaaan tgk pompuan seksi ke camtik ke..lelaki akan tgk muka je ke @ tros otak blue. Dia cakap xdenya mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2016 12:28 PM | Show all posts

Banyak kali daa..chat..vid chat...entah kenapa erk...kata suka suka..

tapi mebelah sbb kami tak bertegur sapa ngat...ehem tu jarang..

common kah benda alah ni...pompuan tk pulak gtu....


Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2016 12:39 PM | Show all posts
nanieygene replied at 27-6-2016 11:25 AM
Ooo..jdi tabiat mcm tu kira normal ke? Tp sedih sbb dia lbh bernafsu dkt pompuan lain

tu sbb lelaki di blehkan kawen 4 if berkemampuan

sbb taste lelaki ni mcm2

mcm food favor jgk

dah muak dgn nasik lemak sumtimes nak jgk merasa

char kuew teow, tom yam ke capati

then depend on mood & body condition jgk la..bln2 posa ni malas nak

abiskan energy badan lesu agak nya nak

telentang ke melintang tu layan capmelan je
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2016 01:07 PM | Show all posts
tagas replied at 27-6-2016 09:52 AM
Ok la tu

tu menandakan dia lelaki normal

Tak normal bagi akak. Kenapa dah kahwi, isteri depan mata masih lagi nak melancap? Maknanya tak normal la, dengan isteri tak puas tapi puas dengan melancap.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2016 01:09 PM | Show all posts
nanieygene replied at 27-6-2016 11:34 AM
Nak join cmne..dia buat senyap2..kita tgh tdo kan anak dlm blk. Kuar blk tgk dah terkantoi dah...s ...

Minta tak dapat agaknya ya dik? Bagi akak tak normal suami melancap sedang isterinya ada. Lain la awak berpantang 100 hari ke, itupun kalau dah tak tahan baik mintak isteri buat oral dari melancap.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2016 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Bayangkan suami cuols melancap tgok pic abg sado berlengging kt gym....
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2016 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak normal lansung bagi akak dek. He does not find you attractive anymore. Ini curang juga namanya. Babi la sapa yang kata normal itu. Cuba uol pula melancap sambil pegang gambar Zul Ariffin -  dah sah2 uol senang2 jah dicop perempuan berdosa dik. Bila jantan buat kunun normal? Hello?
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2016 01:50 PM | Show all posts
nanieygene replied at 27-6-2016 11:34 AM
Nak join cmne..dia buat senyap2..kita tgh tdo kan anak dlm blk. Kuar blk tgk dah terkantoi dah...s ...


Normal la tuh TT, guys will always be guys. Semua nih biological impulses. Manusia memang suka tengok benda cantik, bagi lelaki, ia adalah pompuan lain, bagi perempuan, handbag la, make up la, dan ribu riban benda lain.

Selagi dia xde contact2/curang dgn mana2 pompuan lain dan masih bertanggungjawab dengan TT/anak2, biarkan je la, lagi bagus join sekali tgk porn ke ape ke, spice up your sex life, it will do both of you wonders.

TT nih mesti pompuan innocent kan
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2016 03:46 PM | Show all posts
eeeeee....bg aku mcm laki gampang je perangai mcm tuuu...
tak tau lah bg org lain..sbb suami aku mcm adore body aku...
suke kacau2...raba2..or puji2..tp aku lak yg marah2..and die selalu jwp..elok la die adore body bini dr dia pandang body perempuan lain..so itu jwpn laki normal okey...
plus kenapa nak kene melancap sedangkan bini ada..lain la kalau tt yg tolak..itu bole diterima pakai lg sebab ape die melancap..ni bini ade kott..xphm aku jantan cmnii..
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2016 04:01 PM | Show all posts
tak normal...rugi rugi...
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2016 04:27 PM | Show all posts
normal lah TT.. x kan ler ade laki dalam forum nak ngaku... janji dia x pancut kat perempuan lain.. takat gambar jer... at least TT nampak dari x nampak..lg haru..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.111501s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list