CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: qqOfficial

Kak Dib, Baki, Linda Onn ditamatkan kontrak dr Suria FM #101, 4 DJ Baru #131

[Copy link]
Post time 25-6-2016 06:53 AM From the mobile phone | Show all posts
skrg ni sesi petang ditake over oleh Suraya annoying from Hot FM & juga the return of Tyzo tuah zulkarnain tu..
kekdahnya presiden baru star radio nama Dato Amir... setahu meols star radio under the star.

mohon LO ke radio klasik nasional je la...now meols xde stesen faveret dah....except Lite FM jah... suria no more my fav except djlin
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 25-6-2016 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
qqOfficial replied at 24-6-2016 04:29 PM
untuk radio-radio komersil, meols rasa :

TOP 3 DJ HAUK/MENYAMPAH SETAKAT NI :

Hey...camne chuols tcicir abang Bryan kembor Awalina??  
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2016 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Aduh..why behenti LO?sendulah petang3 nanti
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2016 10:48 AM | Show all posts

hahahahhaha
abam lori memang suka betul minta linda belanja lagu

tapi... sejak adibah noor takde,  dah start malas dengar suria. nyampah dengar suara HO pagi2
abang bryan pada i, ok
sekarang pagi2 dalam kereta, sambil husband drive, i layan fb n ig je. tade dengar radio dah

lepasni, linda plak takde
tatau nak dengar radio apa dah
mungkin i dengar perak.fm je lepasni
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2016 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
sheols duet dah berkepok.. maybe laki sheols yg suruh quit dj.. nak focus family business pulak kot.. eh sheols belum ada anak lagi khen.. laki sheols kendo.. jaga baek2
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2016 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
sheols duet dah berkepok.. maybe laki sheols yg suruh quit dj.. nak focus family business pulak kot.. eh sheols belum ada anak lagi khen.. laki sheols kendo.. jaga baek2
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2016 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
qqOfficial replied at 24-6-2016 09:08 AM
Chuols dah tau ke belum ....diva radio Linda Onn tinggalkan Suria FM, smlm hari terakhir sheols munc ...

Hensem juga dj boy sebelah linda  
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2016 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by af_mania at 25-6-2016 11:11 AM

So dua2 legend penyampai radio swasta wanita pun dah pencen la kan?
Siapa pelapis? Meols tak kenal pun penyampai wanita muda.

Tapi meols suka Hani yg menang pertandingan penyampai era 2,3 thn yg lepas. Yg lakinya radin yg menang. Dulu sheols pernah jadi host rancangan kanak2. Suka gaya natural sheols di tv. Partner Hani, Johan pun hensem.

Dua org ni ada chemistry hokeh.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 25-6-2016 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala kenapa sorg2 tinggalkn suria
Pg2 skrg hauk giler dgr suara ho tu..please la bosan kot.dh la pg2 buta org nk g keje dgr suara halim tu mkin lemau rsenya..do something la suria,rasa nk tkr channel tp xtau mana yg best
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2016 06:55 AM | Show all posts
erm gambo latest dengan laki xde ke ..
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2016 07:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Paling kesian la kt abang lori dh takde org nak layan dorang..linda ni best.dia je menten best cmtu..bodoh betul stesen radio duk up sampah2 pelawak ni..yg berkualiti tak smbung kontrak. Kool fm si haiza tu suke nyanyi suara sumbang nak mampusss.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2016 04:26 PM | Show all posts

Macam Hans Isaac je..


Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2016 04:35 PM | Show all posts
Jajabeans replied at 24-6-2016 04:40 AM
sama.. ptg2 balik keje salu tune koolfm sb nak dgr drama dia. Tapi yg episode drama kambing tu jrg ...

Azhar Sulaiman je beria berlakon (yang drama kambing tu).
Yang lain tu tak menjiwai watak..
tak berusaha untuk create the mood bagi sampai kat pendengar..
Skrip dah bagus dah..


Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2016 04:36 PM | Show all posts
Cekgushilla replied at 24-6-2016 05:31 AM
Paling iolss tak suka yg jd dj Ray era dgn SY mmg tak boleh dgr suara dua org tu

paling tak suka suara Cik Pia..

Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2016 05:06 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2016 05:07 PM | Show all posts
mixed replied at 24-6-2016 11:47 AM
hrp LO join koolfm
hmm boring la petang dah x  dgr LO belanja lagu

kes baju apa sis?

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 27-6-2016 05:21 PM | Show all posts
Masa last LO on air,
dia macam ada sebut,
ada rezki jumpa kat ruang udara lain,
pindah konti kot.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-6-2016 06:41 PM | Show all posts
af_mania replied at 25-6-2016 10:57 AM
Hensem juga dj boy sebelah linda

amboiiii chuolss...  naimah hashimahh occayy... heehee....

tp heols antara kesayangan asteruk jua sbb heols la VO program2 asteruk tu ...segala mala channel pakai suara heshe....
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2016 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
sepitsiput replied at 25-6-2016 06:53 AM
skrg ni sesi petang ditake over oleh Suraya annoying from Hot FM & juga the return of Tyzo tuah zulk ...

tyzo masok balik suria sis? aiii bukan ke dulu die nye kontrak ditamatkn tanpa notis kn? attitude issue katenye ( kot? ) tyzo ni dulu mlm2 ade slot separa lucah..ape ke nama tu. manja-manja? geli n gedik. but i loikee
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2016 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Suria FM ni bakal melingkup ke? Bukan dulu pun masa Engku Imran jadi boss pun dah ada problem financial?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-8-2022 04:01 PM GMT+8 , Processed in 0.083236 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list