CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: qqOfficial

Kak Dib, Baki, Linda Onn ditamatkan kontrak dr Suria FM #101, 4 DJ Baru #131

[Copy link]
Post time 24-6-2016 11:40 AM | Show all posts
I balik keja mmg suka layan Suria fm dgn LO. Dia ni jenis penyampai radio yang professional tak perlu nak gelak mengilai buat lawak bodoh. Best je layan tak menyakitkan telinga.

Rasanya lepas ni LO join radio lain kot.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2016 11:47 AM | Show all posts
hrp LO join koolfm
hmm boring la petang dah x  dgr LO belanja lagu

media prima mmg dah lama nk kt LO kan
sejak kes baju di hollywood tuh
so hrp seelan amik peluang ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2016 11:49 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2016 11:59 AM | Show all posts
ninaaa replied at 24-6-2016 10:32 AM
menyampah dgr liza.. suara tak mesra radio lagi satu gelak hover sgttt! mcm dibuat-buat.. iolls ra ...

tula..pening dengar dia gelak.. dipaksa2 sangat
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2016 12:05 PM | Show all posts
pakat sorg2 tinggalkan suria.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2016 12:05 PM | Show all posts
Samm_BM replied at 24-6-2016 10:13 AM
Ramai-ramai masuk Kool FM

aku suka lagu2 kat kool..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2016 12:14 PM | Show all posts

berapa fm ye
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2016 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 24-6-2016 11:49 AM

Mcm hans isaac
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2016 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Linda...belanja lagu boleh??

Segmen yg ditunggu2 karatz Linda Off
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2016 12:26 PM | Show all posts

lembah klang - 101.3
pulau pinang - 90.2

temanmu muzikmu
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2016 12:26 PM | Show all posts
katibism replied at 24-6-2016 12:19 PM
Linda...belanja lagu boleh??

Segmen yg ditunggu2 karatz Linda Off

abam lori jgn dilupa..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2016 12:27 PM | Show all posts



101.3 FM


suka dgr drama radio diorang best2 sume


Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2016 12:40 PM | Show all posts

sama.. ptg2 balik keje salu tune koolfm sb nak dgr drama dia. Tapi yg episode drama kambing tu jrg dgr sb iols bln puasa balik awal. Episode yg remy ishak tu best iols tiap2 hari dgr.. suara remy sedap dlm radio, feel pun sampai. Tapi episode yg AG, haiza jd pelakon tu spoil ahh. asik2 suara dorg je. tak sedapppppp.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-6-2016 01:11 PM | Show all posts
wookiehoney replied at 24-6-2016 10:31 AM
semoga tabah tu lain mcm bunyinya

kat Media Hiburan, katanya kontrak Linda tak disambung lagi ...kata dia ..khidmatnya dah tak diperlukan lagi ...  kesian plakk..

dia masih sayangkan suria dan nak kerja lagi kat c2...tapi dah org tak suka...apa leh buatt....
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2016 01:18 PM | Show all posts
all the best... join stesen lain pula ker?
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2016 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 24-6-2016 11:20 AM
patut lame x dgr sore kak dib ngn baki

hot fm era fm mcm hape jer

Paling iolss tak suka yg jd dj Ray era dgn SY mmg tak boleh dgr suara dua org tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2016 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
ninaaa replied at 24-6-2016 10:32 AM
menyampah dgr liza.. suara tak mesra radio lagi satu gelak hover sgttt! mcm dibuat-buat.. iolls ra ...

liza ni yg dgn abg jem tu ke
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2016 02:36 PM | Show all posts
qqOfficial replied at 24-6-2016 01:11 PM
kat Media Hiburan, katanya kontrak Linda tak disambung lagi ...kata dia ..khidmatnya dah tak diper ...

bukan bff dia si kudsia kahar bigboss suria ka?? awat??dah x ngam ka camna??

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-6-2016 02:59 PM | Show all posts
noell replied at 24-6-2016 02:36 PM
bukan bff dia si kudsia kahar bigboss suria ka?? awat??dah x ngam ka camna??

kudsia dah tinggalkan suria fm last year lagi ....now sheols bukak company sendiri...

suria sekarang bigboss dia subi moktar, pernah jadi DJ era juga dedulu2... zaman kudsia ...
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2016 03:06 PM | Show all posts
join KoolFM la linda.. konsep Kool kan lebih kurang suria..

yang suria ni pun, yang hauk si bob ringgo tu..tak pulak kena terminate..

last week ke last 2 weeks camtu, aku balik kerja dalam 3.40 camtu, si bob ni buat lawak krik krik pasal ngetop 5 dia tu..

sedap lagi dengar brian or naim hashim
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 06:34 AM GMT+8 , Processed in 0.081347 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list