CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: qqOfficial

Kak Dib, Baki, Linda Onn ditamatkan kontrak dr Suria FM #101, 4 DJ Baru #131

[Copy link]
Post time 24-6-2016 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg pendengar radio akan follow je ke mana dj pebret dia on air. Dulu LO kat era, dgr era. Lps tu sinar plk.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-6-2016 08:41 PM | Show all posts
nanti ambik zizan pulak jadi dj
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2016 09:09 PM | Show all posts
qqOfficial replied at 24-6-2016 02:59 PM
kudsia dah tinggalkan suria fm last year lagi ....now sheols bukak company sendiri...

suria sek ...

ooo.. kudsia pun dah lama blah eh...
dlu tak silap mse kudsia jadi boss kat amp, die yg tukarkan LO pergi sinar kan.. yang LO tak ngam tu...

Koolfm tu baru lagi... memanglah best...
macam zaman hotfm dulu... fresh katanya...
lepas tu tengokla... stereotype jeh radio media prima lain
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2016 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
kentel replied at 24-6-2016 10:49 AM

Sekali pandang iras muka kokesen dan habibi
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2016 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
mngkin station radio merasakn dh xprlu letak star lineup utk tarik pndgr...letak 1,2 sbg killer then yg lain sbg feeder...
then segmen 1 jam...40 minit lagu..15 minit iklan..5 min djay ckp hihihi.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2016 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Themilo replied at 24-6-2016 04:52 PM
Iols setuju. Aishah sinclair punya suara memang tenang jaa dalam radio, partner heshe si Prem & Ro ...

Sama la taste kita noks. Pepagi mmg meols tune to mix fm. Nak balik harung jem memang LO jadi pilihan. Kalau jem membawak ke maghrib langsung ke pukul 8, ada dj lin menanti. Pefeeling2 gitu. Paling meols suka LO belanja lagu.. Kekadang lagu ereb. Hari ni petang tune to suria, entah sape2 suara 3 org dj, hauk bunyinya.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2016 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Themilo replied at 24-6-2016 04:52 PM
Iols setuju. Aishah sinclair punya suara memang tenang jaa dalam radio, partner heshe si Prem & Ro ...

Sama la taste kita noks. Pepagi mmg meols tune to mix fm. Nak balik harung jem memang LO jadi pilihan. Kalau jem membawak ke maghrib langsung ke pukul 8, ada dj lin menanti. Pefeeling2 gitu. Paling meols suka LO belanja lagu.. Kekadang lagu ereb. Hari ni petang tune to suria, entah sape2 suara 3 org dj, hauk bunyinya.  
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2016 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Ehh khinzir la network ni sampai 2 x post:
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-6-2016 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
pr3ttytw33ty replied at 24-6-2016 05:17 PM
oo ni la naimhashim yg sokmo baca laporan berita and traffic update tu ek. kadang die jd dj jgk kn?  ...

Meols rasa suara naim suara yg takde perasaan. Kekadang dia ganti dj lin segmen suria cinta, dari nak melayan syahdu terus rasa nak tidur
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2016 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
hungryhenry replied at 24-6-2016 09:48 PM
Meols rasa suara naim suara yg takde perasaan. Kekadang dia ganti dj lin segmen suria cinta, dari  ...

haippp iols tgh layan naim kt suria cinta nih. dj lin cuti kot. suara die monotone jah. tp nyaman. eh eh
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2016 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
alaaàaaaa..dah le kak dib dgn baki xde..ini linda plak..jgn nnt dj lin pulak..nampak gaya dgr klasik nasional lah..nyaman je telinga ni...
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2016 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols dengar bfm ja.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2016 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cekgushilla at 24-6-2016 11:35 PM
qqOfficial replied at 24-6-2016 04:29 PM
untuk radio-radio komersil, meols rasa :

TOP 3 DJ HAUK/MENYAMPAH SETAKAT NI :


Ray johara tu mmg berlakon bg nmpk or dengar dia tu tak bijak ke mmg dia tak bijak..heheh
Iolls menyampah kalo dia bca info dgn tergagap bagai info pon kelaut kdg2 salah info pon ada
Bab tergagap tu mmg x boleh dimaafkan sbb dh dj kan la pndai bercakap ini cm tahi pon ada
Iolss tekejut dgr dj2 nasional fm bercakap kalo time formal cthnya bg ulasan untk siaran lansung  kalo santai2 pon ok walaupon kureng tp xde la dengar cm tak bijak
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2016 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik LO xnak join team stesen radio kerajaan ke? Masuk team radio klasik pn ok meols rase

Meols pendengar setia hmm xberapa setia tp setia gakla ngan radio klasik. Klasik btul hidup meols ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2016 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
sipendiam replied at 24-6-2016 10:12 AM
sayangla.. LO ni bakat menDJ memang osem..

suara dia mesra radio.. mohon ganti Liza KoolFM.. sua ...

Kan.. aku pun nyampah dgr dia gelak.. pastu minah tu blur dan annoying
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2016 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
semalam last LO bersiaran. siap ada majlis buka puasa dengan pendengar bertuah. smpi pendengar tu pun x sangka bila LO ckp itulah last dia kt suria. sambil masak lauk buka sambil rasa sedih lak sbb layan LO dr dia kt radio 3 jb. kemudian best 104. pastu ke era etc. LO dj yg very professional. bye LO all the best to u!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-6-2016 02:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Lor..betulla la ek LO resign suria? Sebelum ni suka dgr suria pagi sbb kak dib dgn baki. Petang suka dgr suara LO. Malam lak dj lin.  Pasni pagi petang xtau nak bukak radio apa lak.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2016 02:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Jadi lepas ni LO fokus pada bisneh saja kah? Sheols ni antara yg tak makan dek usia, ya. Sama jah rupa dari jaman anak dara sampai lah udah berkahwin.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2016 04:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Lor..nape pakat bhenti ni...patutlah smlm.ckp last...igt nk cuti ke apa....radio suria je stkt ni yg best sket....lau tk best jap agi tk tau nk dgr radio apa lgi.....
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2016 06:35 AM From the mobile phone | Show all posts
suke dengar LO jadi dj..
sedap halwa telinga dengar
pasnih dah takde faveret stesen radio nak bukak pagi2 dan petang..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Jadual terlampau, anak-anak tidur cuma lima jam sehari,hilang fokus dalam pelajaran, pelajar mula meminta untuk tidak ke sekolah kerana terlalu penat.
YgBenarJadual terlampau, anak-anak tidur cuma l
Views : 25 Replies : 1
Dr M tak pernah insaf, kata Anwar
mojarean_XDr M tak pernah insaf, kata Anwar
Views : 41 Replies : 1
Apa sangat cuti di Thailand banding ke Eropah, AS
Highflyer19Apa sangat cuti di Thailand banding ke E
Views : 550 Replies : 7
GST dijangka kembali 2024
Highflyer19GST dijangka kembali 2024
Views : 1259 Replies : 38
#1530 Baby Amogou on the way  V69
friedfishsoup#1530 Baby Amogou on the way V69
Views : 89403 Replies : 1769
Purchase Fildena online in the USA.
herrysmithPurchase Fildena online in the USA.
Views : 759 Replies : 2
Soalan KBAT agaknya
PerawankotaSoalan KBAT agaknya
Views : 329 Replies : 6
How do you know that you're really "in love" and not
HasfyAbdHow do you know that you're really
Views : 278 Replies : 3
[SALAH FAHAM]
Laracrop[SALAH FAHAM]
Views : 6678 Replies : 45
Teka teki botol
syidapink88Teka teki botol
Views : 62102 Replies : 291

 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 12:55 PM GMT+8 , Processed in 0.087843 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list