Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
17256
View
296
Reply

[Majalah] Jom Update Majalah- 2018

[Copy link]

Author: sharlenetexas       Show all posts   Read mode

Post time 31-1-2017 01:56 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 29-1-2017 08:19 PM
EH! ni masa gandingan asiah - wirda - rosie yg best. Masa Asiah Mion jd editor tu ok, sedap juga b ...

ingat ingat kes ZZ tu. lebih kurang 10 tahun dulu kot? rasanya gandingan Wirda dan Rosie paling best.

start beli EH! tahun bila?

Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2017 01:58 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 31-1-2017 11:38 AM
Dakota Fanning jadi cover Cleo Februari. Harapnya mini size mcm baru ni.

mini size senang masuk handbag. bolehlah tengok-tengok nanti kat kedai.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-1-2017 02:14 PM | Show all posts
bianglala replied at 31-1-2017 01:56 PM
ingat ingat kes ZZ tu. lebih kurang 10 tahun dulu kot? rasanya gandingan Wirda dan Rosie paling be ...

asiah gaduh dgn zz tahun 2011. ada je kt bod gosip tu. kalau nk menjoyah boleh je search  majalah.
aku rajin beli mula tahun 2008. sekarang ni jarang2 je. kalau ada goodies baru beli.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-1-2017 02:22 PM | Show all posts
@bianglala Wirda kat mana sekarang? Majalah Wanita & Wawasan dah lama tak nampak. Tapi orang berpengalaman macam dia mesti ramai yang nak. Izza Safinaz dulu pun keluar dari blu inc, masuk hpb pastu kembali ke blu inc semula. Dunia majalah kat Malaysia ni kecil je.

Seronok  jugak bergosip kat sini
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2017 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu x miss beli Glam dgn EH! Pastu beli pula impiana.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2017 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
akak suke glam & womens weekly.tp now dh jrg beli

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-1-2017 05:52 PM | Show all posts
noraidil_06 replied at 31-1-2017 05:32 PM
akak suke glam & womens weekly.tp now dh jrg beli

glam zaman wirda best. bila suzie pegang rasa mcm ada lompang. baca glam ni boleh tahan ayat memuji menjilat vvip
editor mww, elaine kwong meninggal pd hari krismas 2015. sedih pulak rasa sbb dia pernah kata pada umur tu dia bayangkan kahwin dan ada anak. gembira dengan keluarga.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-2-2017 12:21 AM | Show all posts
Taknak beli Jelita Februari sebab peraduan yang sangat kedekut dan membosankan

http://www.jelita.com.my/promosi/hadiah-hebat-jelita-februari-2017/#tabs-12-tab-3
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 10:40 AM | Show all posts
sharlenetexas replied at 31-1-2017 02:22 PM
@bianglala Wirda kat mana sekarang? Majalah Wanita & Wawasan dah lama tak nampak. Tapi orang berpeng ...

tak sure Wirda kat mana sekarang. dah lama tak beli majalah memang lost. maksudnya, lepas EH! Wirda masuk GLAM?

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-2-2017 09:42 PM | Show all posts
Artikel laman web Cosmopolitan

15 Perkara Patut Dihentikan Apabila Memasuki Usia 30

http://cosmopolitan.my/15-perkara-patut-dihentikan-apabila-memasuki-usia-30/






Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-2-2017 01:03 AM | Show all posts
Mak beli Mingguan Wanita
Takde peraduan pun





Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-2-2017 07:20 PM | Show all posts
Baru sebut2 kat mana Wirda Adnan, nah ini dia InTrend buat temubual ekslusif. Wirda ni aku tgk mcm Normala Samsudin, sekali pandang takde la nak kata dia lawa tetapi sekali pandang terus nak pandang berkali2 cari kecantikan tersembunyi dia. Muka macam ni memang tak jemu dipandang.

http://intrend.com.my/personaliti/temu-bual-eksklusif/wirda-adnan-wears-prada




Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-2-2017 07:26 PM | Show all posts
Sambil sambil memecahkan kod apa yang wirda maksudkan. Macam bod gosip

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-2-2017 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka tgk muka Wirda Adnan, Normala Samsudin, Rosnah Johari dan Aida Khalida. Nampak biasa tapi nk tengok banyak kali.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Pelita bahasa

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-2-2017 12:12 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 3-2-2017 12:12 PM
rajinnya

Walau iols ni science background...tp iols mmg suka baca2 ayat2 yg teratur yg mmg betul...bahasa jiwa bangsa    

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-2-2017 12:31 PM | Show all posts
Guccibamboo replied at 3-2-2017 12:14 PM
Walau iols ni science background...tp iols mmg suka baca2 ayat2 yg teratur yg mmg betul...bahasa j ...

Tak pernah lagi baca Pelita Bahasa. Lagi pun dulu kan dawama management bangang tu buat hal. Dah berapa lama majalah tak keluar. Kilang tak beroperasi. Kesian kt staf kena berhenti. Dahlah nak dekat raya. Sekarang ni sekali sekala beli Tunas Cipta. Ada sekali tu pergi pameran, nampak Tunas Cipta edisi dulu2 jual murah2, terus beli semua. Aku suka DBP di bawah Datuk Dr Awang Sariyan. Nampak proaktif sangat. KP baru ni nampak mcm slow. Belajar2lah dari ITBM, kalau tak nak ambil contoh PTS pun.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 3-2-2017 12:31 PM
Tak pernah lagi baca Pelita Bahasa. Lagi pun dulu kan dawama management bangang tu buat hal. Dah b ...

Nak masuk itbm bukan senang.....bukan calang2 org boleh masuk....ingatkan nak juga ambil periksa jd munsyi dewan walau bukan terlibat dlm bidang bahasa & pendidikan....tp xpelah....kalau kail sejengkal, laut dalam jgn diduga..hehe

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-2-2017 02:50 PM | Show all posts
Guccibamboo replied at 3-2-2017 02:36 PM
Nak masuk itbm bukan senang.....bukan calang2 org boleh masuk....ingatkan nak juga ambil periksa j ...

Aku dulu dah lepas proposal tulis buku dgn dbp sebab editor berminat dengan idea aku. Tapi takde kesempatan nk siapkan. Selagi masih hidup, berazam nak siapkan. Kalau rasa tak nak hantar ke dbp lepas ni, nk cuba dengan itbm. itbm tu asal jangan hantar novel popular bbnu cintan cintun je. memang sah kena tolak. dulu itbm rajin jugak buat kursus penulis muda. masa tu  pertama dan terakhir jumpa arwah rahimidin zahari. dbp wilayah utara, timur, selatan, sabah, sarawak pun ada juga buat talk hujung minggu.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.205725s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list