Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
16859
View
296
Reply

[Majalah] Jom Update Majalah- 2018

[Copy link]

Author: sharlenetexas    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 9-1-2017 09:52 PM | Show all posts
Suka pulak tgk Mek Leha jadi cover. Suka semenjak 7HM. Dulu bosan tgk dia pegang watak budak kampung pun berslang bagai.
Ni pun nk masuk peraduan juga. Harap sempat sampai sbb terlambat beli kali ni.




Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-1-2017 10:00 PM | Show all posts
Dapat penanda buku percuma. Sekarang ekonomi tak stabil jarang majalah nak bagi barangan percuma. Nampaknya planner 2017 kena beli sendiri.




Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2017 12:19 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 9-1-2017 09:00 PM
Dapat penanda buku percuma. Sekarang ekonomi tak stabil jarang majalah nak bagi barangan percuma. Na ...

Kalendar pun susah nak dapat sekarang. setakat ni dapatlah 2-3 sahaja
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-1-2017 10:59 PM | Show all posts
Terima kasih @seribulan Wah, banyaknya kacang!

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2017 02:26 AM | Show all posts
sharlenetexas replied at 10-1-2017 09:59 PM
Terima kasih @seribulan Wah, banyaknya kacang!

Tingkatkan produktiviti
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2017 10:18 AM | Show all posts
Rajin betul Lee Kok Aun hantar Surat Pembaca.
MWW Januari 2017




Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2017 10:29 AM | Show all posts
Antara buku-buku yang dicadangkan dlm MWW. Dalam keadaan ekonomi macam ni, tak sanggup nk habiskan duit beli buku beratus-ratus macam ni. Dan aku bukanlah hadap barang percuma tanpa sebarang usaha. Kalau rasa nk 'percuma' usaha masuk peraduan ke.
Rasanya ni buku kulit tebal coffee table.




Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2017 03:31 PM | Show all posts
Baru beli Cleo edisi Januari 2017 yang didatangkan dengan travel size. Jenis kertas pun lain. Makin tebal dan bukan glossy. Bagi aku, aku lebih senang dengan majalah UK/US yang guna kertas nipis tapi berkualiti. Sebabnya senang nk letak dalam beg dan lebih ringan. Harapnya lebih banyak majalah dicetak dlm bentuk travel size. Senang, ringan dan jimat ruang. Asalka  tak naik harga. Laku betul cover Lily Rose. Bulan lepas jadi cover Elle.




Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2017 03:39 PM | Show all posts
Ada sesiapa beli Marie Claire? Ada goodies tak? Majalah Cina pun xde bagi goodies

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2017 08:05 AM | Show all posts
Edited by seribulan at 13-1-2017 07:06 AM
sharlenetexas replied at 12-1-2017 02:39 PM
Ada sesiapa beli Marie Claire? Ada goodies tak? Majalah Cina pun xde bagi goodies

cam nak mula beli mags balik...nanti nak cari kat kedai

@purpledesire @Elle_mujigae
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-1-2017 08:13 PM | Show all posts
Teaser Tunas Cipta Bil. 1 2017

https://mobile.facebook.com/tunascipta/photos/a.10150218507975255.351506.148296435254/10154694919705255/?_e_pi_=7%2CPAGE_ID10%2C7022017323




Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-1-2017 08:38 PM | Show all posts
seribulan replied at 13-1-2017 08:05 AM
cam nak mula beli mags balik...nanti nak cari kat kedai

@purpledesire @Elle_mujigae

Walaupun ada versi digital, masih suka yg realiti. Tapi aku tak selalu beli, bila ada yang menarik baru beli sekarang ni.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-1-2017 09:32 PM | Show all posts
Pembaca Cleo dan pengguna Celcom sekalian, anda semua boleh hantar promo guna emel. Jimat duit Tapi MWW tu, aku guna emel magmylmarketing@bluinc.com.my tak pernah menang pun
Rajin usaha tangga kejayaan! ;)







Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2017 10:37 PM | Show all posts
seribulan replied at 13-1-2017 08:05 AM
cam nak mula beli mags balik...nanti nak cari kat kedai

@purpledesire @Elle_mujigae

terima kasih SM seribulan sbb kasi tacang..

hehee..dah lama sebenarnya saya tak beli majalah nie..btw nice thread tt..keep it up..huhuu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-1-2017 11:19 PM | Show all posts
purpledesire replied at 13-1-2017 10:37 PM
terima kasih SM seribulan sbb kasi tacang..  

hehee..dah lama sebenarnya s ...

Terima kasih...Ni pun tak sempat nk update on time. Sbb duk kt hulu, majalah lambat dan tak semua ada. Kalau kt KL, 18hb dah keluar yg baru.

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2017 11:35 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 13-1-2017 11:19 PM
Terima kasih...Ni pun tak sempat nk update on time. Sbb duk kt hulu, majalah lambat dan tak semua  ...

hehee..sama2..sharlenetexas duduk kat mana sbnrnya.? nape ckp duk kat hulu.? huhuu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2017 01:36 AM | Show all posts
Edited by sharlenetexas at 14-1-2017 01:42 AM

purpledesire replied at 13-1-2017 11:35 PMhehee..sama2..sharlenetexas duduk kat mana sbnrnya.? nape ckp duk kat hulu.? huhuu


Aku duk kat pantai timur ni.
Dulu rajin ikut program majalah. Seronok. Banyak pengalaman baru. Lagi seronok bila dapat goodies. Dapat free makeover dari MUA tersohor. Di sebalik tu ada juga orang majalah yang nampak kerek. Tapi ramai je yang baik dan jadi kawan kat FB

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2017 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
purpledesire replied at 13-1-2017 09:37 PM
terima kasih SM seribulan sbb kasi tacang..  

hehee..dah lama sebenarnya s ...

Hem. Nak cuba beli hari ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2017 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 14-1-2017 01:36 AM
purpledesire replied at 13-1-2017 11:35 PMhehee..sama2..sharlenetexas duduk kat mana sbnrnya.? nape  ...

Ohhh..ye ker..biasa la tu..manusia nie mmg mcm2 perangai..ada yg humble..ada juga yg arrogant..tp kan bestnya kalo boleh dpt goodies nie..huhuu  
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2017 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
seribulan replied at 14-1-2017 10:57 AM
Hem. Nak cuba beli hari ni

Hehee..SM seribulan nak beli majalah apa.? dulu masa skola saya suka sgt beli majalah remaja..skrg nie jer dah rasa can mls sket nak beli..huhuu  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090511s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list