Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
16829
View
296
Reply

[Majalah] Jom Update Majalah- 2018

[Copy link]

Author: sharlenetexas       Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-6-2016 04:06 PM | Show all posts |Read mode
Edited by seribulan at 14-7-2018 07:52 AM

Betul ke tajuk aku tu? Boleh faham ke? Aku ni suka baca majalah dan kalau boleh nk berkongsi perkembangan content majalah tiap2 bulan. Nak tau apa isi kandungan, berbaloi tak kalau nk beli. Kalau majalah buat promosi bagi freebies ke, tiba2 harga naik ke, boleh kongsi kat sini. Nk gosip pasal artikel menarik pun boleh. Apa2 ajelah pasal majalah. Sape jadi cover girl bulan ni? Lay out menarik atau hauk? Kombinasi warna menyedapkan mata atau tak? Macam2 lagilah. Aku selalu beli Women's Weekly, Cosmopolitan dan Jelita tapi selang seli sebab tak cukup bajet. Di samping tu dapat free subscription Elle tiap2 bulan. Jom kongsi untuk pengetahuan kita bersama

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-6-2016 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Plan nak beli Cosmopolitan bulan ni sbb tgk cover yg nampak sgt ceria. Nak beli EH! sbb dapat percuma instant shawl. Jelita tu masih difikirkan, kalau ada bajet bolehlah. ELLE covernya artis Korea, CL. Jap ye, nk cari gambar.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-6-2016 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Kadang2 aku beli Tunas Cipta untuk mengetahui perkembangan dunia penulisan.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-6-2016 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Majalah dalam talian pun dialu-alukan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-6-2016 10:11 PM | Show all posts
ELLE Jun 2016
Nak review artikel menarik pun, sedang baca. My favourite writer, Tengku Zai dah resign beberapa bulan lepas. Tak tahulah dia pergi ke majalah mana.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2016 06:35 PM | Show all posts
majalah yg aku wajib beli tetiap bulan ..

1. Nur
2. Rapi
3. Solusi ..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-6-2016 10:28 PM | Show all posts
Jelita edisi Jun 2016




Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-6-2016 02:37 AM From the mobile phone | Show all posts
The Malaysian Women's Weekly - June 2016






Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-6-2016 02:51 AM | Show all posts

Maaf cakap, nampak serabut. Dengan pakaiannya, layout, font dan warna mmg serabut!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-6-2016 04:04 PM | Show all posts
CLEO June 2016



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-6-2016 05:35 PM | Show all posts
cikmouse replied at 5-6-2016 06:35 PM
majalah yg aku wajib beli tetiap bulan ..

1. Nur

Berapa harga Solusi sekarang? Dah lama tak beli.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-6-2016 07:52 PM | Show all posts
FEMALE June 2016




Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-6-2016 10:47 PM | Show all posts
Cosmopolitan Jun 2016
Aku suka tgk dress  tu




Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-6-2016 11:03 PM | Show all posts
Siapa dah beli EH! bulan ni? Best tak instant shawl?



Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2016 07:45 AM | Show all posts
sharlenetexas replied at 8-6-2016 05:35 PM
Berapa harga Solusi sekarang? Dah lama tak beli.

rm10 ..
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2016 07:46 AM | Show all posts
sharlenetexas replied at 8-6-2016 11:03 PM
Siapa dah beli EH! bulan ni? Best tak instant shawl?

wahhhh..dpt free shawl...kena g carik nieeee....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-6-2016 06:55 PM | Show all posts
Marie Claire June 2016



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-6-2016 07:35 PM | Show all posts
Ni ELLE keluaran tahun lepas. Serupa tapi tak sama. Orang lain2 tau. Biasalah Korea. Entah berapa orang kembar diorang ni.



Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2016 03:05 PM | Show all posts
majalah yg wajib aku beli tiap bulan adalah Saji
suka tgk resepi, gambar masakan dan kdg ada tips
tp sygnya bila kengkwn bertandang ke rumah diaorg pinjam terus majalah tu

majalah lain plk ikut rasa hati nk beli bila membelek
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-6-2016 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
@sarada walaupun boleh dapat byk resepi kt tenet tapi tetap suka majalah resepi. lain feelingnya

Kalau aku, aku tak bagi terus org nk pinjam majalah atau buku aku sbb muka2 yg pinjam tu jenis buat rete sendiri. Aku tak kisah korang nk soksek belakang aku kata aku kedekut ke apa sbb aku bukan beli dgn air  liur.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.112017s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list