JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
Close/Open Add forum to favorites (50) |RSS

Perubatan Today: 0|Threads: 7214|Rank: 28 

Moderator: ipes2, seribulan


-Selamat datang ke BOD PERUBATAN. Anda di sini untuk berbincang atau bertanya pasal masalah yang berlaku di forum CARI .Di sini ada sedikit peraturan yang perlu anda patuhi. Jika peraturan tersebut tidak dipatuhi mungkin kredit anda dipotong atau anda akan diberikan AMARAN.

jika ada article yg forumer rasa nak sy comment isinya, tag je lah dgn @ tu.. insyaAllah I will comment
-jika ada article yg forumer rasa tak sesuai, tag aje
-jika ada article yg advertising servis / products (eg urut ke, ginseng ke), saya tak akan bagi negative or positive comments, walaupun saya setuju atau tak setuju, sebab saya rasa unethical for me to do so
-jika ada bulk advertising, saya akan close (unless author atau forumer lain tak setuju, depa boleh appeal)
-jika ada thread yang advertise sexual stuff atau vulgarity, saya akan close (walaupun appeal PM akan dibaca, tetapi not likely saya akan ubah decision; ya, sex is nice bla bla, saya lelaki jadi saya faham semua ini, tetapi di bod ini tak sesuai)
-jika ada pornographic contents or pics, saya akan close the thread and ban orang tu

***-jika ada medical personal, hospital workers atau doctors yang promote clinic depa ke, atau promote sesetengah ubat dengan proprietry name and not the generic or chemical names, mereka akan diban dan thread mereka akan saya save; ini adalah suatu yang amat tak ethical dan adalah antara sebab doctors di strike off dari registry di UK, US, Europe an many other countries;

SEBARANG PERMASALAHAN/PERTANYAAN/KEMUSYKILAN, Sila berhubung secara Private Message dengan MOD atau SMOD bertugas.

SELAMAT BERFORUM
</strong>
Last Replied
ipes2
24-1-2019 01:23 PM
This Category
Hide sticky threads
amazed | 27-09-2009 | View:153618 | Reply:591
Last Replied
ixora87
20-5-2019 01:38 PM
This Forum
Hide sticky threads
BILIK OT MODERATOR DOC ONLINE... - [Read permissions 255]attachment  ...23456..14
Cakkkk....aaaa | 28-06-2006 | View:782 | Reply:304
Last Replied
seribulan
6-5-2019 04:34 AM
This Forum
Hide sticky threads
ipes2 | 20-02-2016 | View:14020 | Reply:101
Last Replied
ipes2
5-6-2018 09:38 PM
This Forum
  Forum Thread  
ipes2 | 01-12-2018 | View:12658 | Reply:1306
Last Replied
kerawangcantik
21-5-2019 09:44 AM
keypochino | 12-04-2019 | View:2297 | Reply:244
Last Replied
keypochino
21-5-2019 07:56 AM
Puskha | 13-05-2019 | View:535 | Reply:10
Last Replied
SherryZass
20-5-2019 02:29 PM
rastaf | 15-04-2019 | View:493 | Reply:6
Last Replied
SherryZass
19-5-2019 04:23 PM
ipes2 | 12-05-2019 | View:903 | Reply:28
Last Replied
Leeanne88
18-5-2019 08:08 AM
bintangct | 30-04-2019 | View:415 | Reply:5
Last Replied
bintangct
18-5-2019 12:31 AM
Syd | 01-02-2019 | View:2801 | Reply:85
Last Replied
Syd
17-5-2019 01:17 PM
faila | 14-09-2015 | View:10905 | Reply:115
Last Replied
myfish
17-5-2019 03:56 AM
wilsh10 | 02-04-2019 | View:803 | Reply:12
Last Replied
budakmashoor
17-5-2019 02:28 AM
eise | 30-03-2006 | View:204998 | Reply:1702
Last Replied
mbk
16-5-2019 04:16 PM
farlis | 01-03-2019 | View:1705 | Reply:57
Last Replied
want2bhappy
16-5-2019 10:59 AM
seribulan | 19-12-2018 | View:5847 | Reply:445
Last Replied
seribulan
15-5-2019 06:40 PM
Remyda | 26-11-2018 | View:4656 | Reply:73
Last Replied
ipes2
14-5-2019 07:28 PM
anggerikdesa77 | 11-07-2006 | View:55228 | Reply:53
Last Replied
Intanterpilih09
14-5-2019 05:49 AM
~baju_dalam~ | 05-08-2008 | View:23070 | Reply:36
Last Replied
jepun@keramat
12-5-2019 11:40 PM
Jamal1976 | 10-04-2019 | View:1415 | Reply:15
Last Replied
ipes2
12-5-2019 10:46 PM
girly.. | 22-11-2006 | View:17048 | Reply:64
Last Replied
ipes2
11-5-2019 12:22 AM
jue10 | 06-05-2019 | View:272 | Reply:3
Last Replied
ipes2
10-5-2019 02:38 PM
limau | 06-01-2014 | View:27604 | Reply:73
Last Replied
ipes2
10-5-2019 02:36 PM
ipes2 | 16-11-2016 | View:723 | Reply:1
Last Replied
ipes2
10-5-2019 02:33 PM
mizz5006 | 09-05-2019 | View:169 | Reply:1
Last Replied
seribulan
9-5-2019 02:41 PM
Last Replied
judicata
7-5-2019 10:05 AM
adamalek | 05-06-2008 | View:17769 | Reply:9
Last Replied
bellaa
6-5-2019 10:51 AM
Owlknight | 08-02-2019 | View:1139 | Reply:12
Last Replied
ipes2
5-5-2019 02:20 AM
Chesire_Epilog | 24-09-2018 | View:905 | Reply:13
Last Replied
ipes2
5-5-2019 02:13 AM
siti79 | 05-07-2003 | View:131512 | Reply:405
Last Replied
Mamafara
4-5-2019 04:40 PM
PERIOD digest agree  ...23
larra89 | 19-02-2019 | View:1687 | Reply:47
Last Replied
ipes2
2-5-2019 01:59 PM
moimed | 29-10-2008 | View:15833 | Reply:24
Last Replied
razhar
2-5-2019 01:26 PM
Last Replied
insulin
30-4-2019 10:19 AM
ipes2 | 27-09-2014 | View:37581 | Reply:373
Last Replied
ipes2
28-4-2019 11:52 PM
ipes2 | 10-03-2018 | View:4444 | Reply:111
Last Replied
ipes2
28-4-2019 07:06 PM
seribulan | 28-02-2019 | View:1222 | Reply:36
Last Replied
tayam
26-4-2019 04:38 PM
cyberdad | 27-03-2017 | View:22712 | Reply:12
Last Replied
cyberdad
25-4-2019 11:19 AM
SofarLokek | 07-04-2019 | View:1304 | Reply:47
Last Replied
aku_blur
23-4-2019 09:07 PM
komkom_2 | 20-03-2019 | View:767 | Reply:11
Last Replied
komkom_2
21-4-2019 09:13 PM
farlis | 27-02-2019 | View:1225 | Reply:28
Last Replied
Missfadh
21-4-2019 12:35 PM
dyaazizullah | 01-05-2012 | View:9901 | Reply:10
Last Replied
farlis
19-4-2019 12:44 PM
nanshida | 09-05-2013 | View:1184 | Reply:2
Last Replied
WillingMat
19-4-2019 01:04 AM
CARI-HBZ | 19-09-2016 | View:5233 | Reply:57
Last Replied
CardiGans85
16-4-2019 10:17 AM
Tapayana | 01-04-2019 | View:968 | Reply:24
Last Replied
alepmama
15-4-2019 03:30 PM
cikatilia | 18-03-2019 | View:1176 | Reply:34
Last Replied
cikatilia
15-4-2019 12:33 PM
vapesourcing | 15-04-2019 | View:238 | Reply:0
Last Replied
vapesourcing
15-4-2019 10:26 AM
alizwa | 11-02-2019 | View:1099 | Reply:14
Last Replied
noris75
14-4-2019 12:51 PM
Jamal1976 | 09-04-2019 | View:592 | Reply:15
Last Replied
biskutraya
12-4-2019 01:41 PM
ipes2 | 27-02-2019 | View:1442 | Reply:38
Last Replied
steven.l
12-4-2019 12:42 PM
tomok | 08-12-2018 | View:2126 | Reply:40
Last Replied
ipes2
12-4-2019 07:07 AM

Quick post

You can still enter 200 characters
You have to log in before you can post Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044052s Gzip On
To Top Return to the forum